2614
-
#286 mire is? -
#285 nem te mondtál hülyeséget, egyszerűen hibás a cikk -
Neoncsoves #284 bocs hogy félreinfoltam mindenkit! Azért tudsz válaszolni nekem? :) -
#283 nem, TMO (TrackManiaOriginal): 4000ft, TMS(TrackManiaSunrise): 7000ft -
Neoncsoves #282 Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,? -
Neoncsoves #281 Szerintem mennie kell ;) -
#280 menni fog, ez full ingyenes -
Neoncsoves #279 Srácok indítok servert, és kreálok egy jó ugratós pályát :) Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,? -
#278 Ha nincsenek meg az előző trackmaniák akkor menni fog? -
Neoncsoves #277 De amúgy töltöm aki akar tolni 1et neten az jöjjön velem!!! MSN: [email protected] -
Neoncsoves #276 Lehet hogy hülyeséget mondtam... bocs a félreinfoért... Ebbe csak forma-1es autók vannak? :( -
#275 el lett írva. -
Neoncsoves #274 Itt van ez az izé ha így jobban tetszik... -
Neoncsoves #273 Hogy lemennek megvenni... Vajon... -
Neoncsoves #272 Szerinted akkor itt: http://www.sg.hu/cikkek/42349 miért irták ezt? -
#271 ez hol hallottad? na ennek utánanézek... -
Dodo55 #270 Mi van??? -
Neoncsoves #269 Kár hogy egy idő után fizetni kell :( -
#268 sztem akit igazán érdekel a játék az már leszedte -
#267 másik szerver -
Dodo55 #266 Most meg azt mondja, hogyha create-elek, hogy this server isn't registered in the ladder, you can't play in official mode -
Dodo55 #265 Szerintem a fenti letöltés linket meg kéne változtatni erre a linkre: http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3967 mert ez sokkal gyorsabb mint az nvidiás(tegnap szedtem le, az nvidiásról 30 KBps-el jött, innen meg 300 KBps-el.) -
#264 Mi sem... : ( -
#263 Énse találok 1 olyan szervert se ami ad pontot :( -
Dodo55 #262 Én se -
dikab #261 mintha behalt volna a pontozás.sehol sem kapok
Ti? -
Dodo55 #260 Ok, megvan: nem azonnal frissíti a pontjaimat. Mostmár frissítette, és megnövelte. -
#259 A versenyek végén nem a kapott pontot írják? -
Dodo55 #258 Hát ilyen nincs! A versenyek végén odaírt a nevemmel egy sorba zászlójeles pontokat, de még mindig csak 1.30 pontom van. Vagy nem azonnal frissíti? -
#257 nyeréssel? ;)
én a 98. vagyok a magyarok között de nincs sok időm játszani sajna -
Dodo55 #256 Hogy a fenébe lehet pontokat szerezni??? Órákat játszottam, de még mindig csak 1.30 pontom van. -
#255 mondjuk az talán igen, hogy a játékból kilépve a játék futva hagyja azt a védelmi programot, ami elég szar, mert fogja az erőforrást keményen. -
Nagydög #254 Nugyi! Ha valaki mar kepes tobbszor egymas utan nextet nyomni telepitesnel, es kepet beszurni a forumba, mindjart szakembernek erzi magat.:)
Hisztikeim meg nekem is lehetnek. Az idegenkedes az ilyenforma vedelmi rendszerektol az egyik. Egy ingyenes jateknal meg meg rohejes is. -
dikab #253 Szia!
A 2.Nap után lesz meg az official mode, de ha belépsz egy szerverre akkor elsöre mindig kiirja hogy: "you aren't in official mode".Viszont a második futamon minden OK lesz!Amúgy nem nagyon vágom a játékot, ezt csak tapasztalatból mondom.Játszottam ma délután , meg 20.00-tól mostanáig és második vagyok kicsiny hazánk ransorában!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK,GYERÜNK AZ ELSŐ 10-BE!
Dika -
Dodo55 #252 Érdekes, nekem nem kellett újraindítani, pedig lepucoltam az összes starforce drivert, tehát elméletileg most vissza kellett volna menniük, ahhoz meg restart kell, szóval nem értem.
Hogy van ez az official mode? Milyen 2. maptól leszek off? Játszottam már elég sokat, de még mindig megjelnik a you aren't in official mode felirat.
De viszont van 1.30 pontom.
Szóval hogy van ez az egész???
Nem nagyon értem. -
#251 de részben igaza van, nem kell piszkálni őt...
szaros STARFORCENAK nem kell feltétlenül a gépen csücsülni :S:S -
#250 -
#249 felse rakd jaja:)) -
Nagydög #248 Jo kis jatek lehet ez. Feltelepitettem. Bekonfigoltam. Mondom nyomok egy benchmarkot, rendben vannak-e a beallitasok, erre aszondja a copy protection rendszer, hogy inditsam ujra a gepet, hogy minden rendben legyen. Letoroltem az egeszet nyom nelkul, hogy minden rendben legyen. Valahogy engem idegesitenek az ilyen gepemben turkalos vedelmi rendszerek. -
#247 nem kell beixelni semmit, bemész szerverre és 2. maptól már automatikusan offban leszel