2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • ngcsnet
    mire is?
  • ngcsnet
    nem te mondtál hülyeséget, egyszerűen hibás a cikk
  • Neoncsoves
    bocs hogy félreinfoltam mindenkit! Azért tudsz válaszolni nekem? :)
  • ngcsnet
    nem, TMO (TrackManiaOriginal): 4000ft, TMS(TrackManiaSunrise): 7000ft
  • Neoncsoves
    Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,?
  • Neoncsoves
    Szerintem mennie kell ;)
  • ngcsnet
    menni fog, ez full ingyenes
  • Neoncsoves
    Srácok indítok servert, és kreálok egy jó ugratós pályát :) Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,?
  • Vinsanity15
    Ha nincsenek meg az előző trackmaniák akkor menni fog?
  • Neoncsoves
    De amúgy töltöm aki akar tolni 1et neten az jöjjön velem!!! MSN: [email protected]
  • Neoncsoves
    Lehet hogy hülyeséget mondtam... bocs a félreinfoért... Ebbe csak forma-1es autók vannak? :(
  • ngcsnet
    el lett írva.
  • Neoncsoves
    Itt van ez az izé ha így jobban tetszik...
  • Neoncsoves
    Hogy lemennek megvenni... Vajon...
  • Neoncsoves
    Szerinted akkor itt: http://www.sg.hu/cikkek/42349 miért irták ezt?
  • ngcsnet
    ez hol hallottad? na ennek utánanézek...
  • Dodo55
    Mi van???
  • Neoncsoves
    Kár hogy egy idő után fizetni kell :(
  • ngcsnet
    sztem akit igazán érdekel a játék az már leszedte
  • ngcsnet
    másik szerver
  • Dodo55
    Most meg azt mondja, hogyha create-elek, hogy this server isn't registered in the ladder, you can't play in official mode
  • Dodo55
    Szerintem a fenti letöltés linket meg kéne változtatni erre a linkre: http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3967 mert ez sokkal gyorsabb mint az nvidiás(tegnap szedtem le, az nvidiásról 30 KBps-el jött, innen meg 300 KBps-el.)
  • Jagi
    Mi sem... : (
  • Devids Pro
    Énse találok 1 olyan szervert se ami ad pontot :(
  • Dodo55
    Én se
  • dikab
    mintha behalt volna a pontozás.sehol sem kapok
    Ti?
  • Dodo55
    Ok, megvan: nem azonnal frissíti a pontjaimat. Mostmár frissítette, és megnövelte.
  • Jagi
    A versenyek végén nem a kapott pontot írják?
  • Dodo55
    Hát ilyen nincs! A versenyek végén odaírt a nevemmel egy sorba zászlójeles pontokat, de még mindig csak 1.30 pontom van. Vagy nem azonnal frissíti?
  • M@TriX
    nyeréssel? ;)
    én a 98. vagyok a magyarok között de nincs sok időm játszani sajna
  • Dodo55
    Hogy a fenébe lehet pontokat szerezni??? Órákat játszottam, de még mindig csak 1.30 pontom van.
  • M@TriX
    mondjuk az talán igen, hogy a játékból kilépve a játék futva hagyja azt a védelmi programot, ami elég szar, mert fogja az erőforrást keményen.
  • Nagydög
    Nugyi! Ha valaki mar kepes tobbszor egymas utan nextet nyomni telepitesnel, es kepet beszurni a forumba, mindjart szakembernek erzi magat.:)
    Hisztikeim meg nekem is lehetnek. Az idegenkedes az ilyenforma vedelmi rendszerektol az egyik. Egy ingyenes jateknal meg meg rohejes is.
  • dikab
    Szia!
    A 2.Nap után lesz meg az official mode, de ha belépsz egy szerverre akkor elsöre mindig kiirja hogy: "you aren't in official mode".Viszont a második futamon minden OK lesz!Amúgy nem nagyon vágom a játékot, ezt csak tapasztalatból mondom.Játszottam ma délután , meg 20.00-tól mostanáig és második vagyok kicsiny hazánk ransorában!!!!!!!
    HAJRÁ MAGYAROK,GYERÜNK AZ ELSŐ 10-BE!

Dika
  • Dodo55
    Érdekes, nekem nem kellett újraindítani, pedig lepucoltam az összes starforce drivert, tehát elméletileg most vissza kellett volna menniük, ahhoz meg restart kell, szóval nem értem.

Hogy van ez az official mode? Milyen 2. maptól leszek off? Játszottam már elég sokat, de még mindig megjelnik a you aren't in official mode felirat.
    De viszont van 1.30 pontom.

Szóval hogy van ez az egész???

Nem nagyon értem.
  • mucsácsó
    de részben igaza van, nem kell piszkálni őt...
    szaros STARFORCENAK nem kell feltétlenül a gépen csücsülni :S:S
  • ngcsnet
  • Istencsászár
    felse rakd jaja:))
  • Nagydög
    Jo kis jatek lehet ez. Feltelepitettem. Bekonfigoltam. Mondom nyomok egy benchmarkot, rendben vannak-e a beallitasok, erre aszondja a copy protection rendszer, hogy inditsam ujra a gepet, hogy minden rendben legyen. Letoroltem az egeszet nyom nelkul, hogy minden rendben legyen. Valahogy engem idegesitenek az ilyen gepemben turkalos vedelmi rendszerek.
  • ngcsnet
    nem kell beixelni semmit, bemész szerverre és 2. maptól már automatikusan offban leszel