2614
-
#326 így még jobban néz ki ;)
-
#325 Ehj! Ez nagyon jó!:D -
#324 Beléptem egy francia serverre, és azt írta ki hogy nem működik az UDP-m, csak TCP protokollt fog használi. (érdekes magyar servereken nem volt ez a baj)
pedig a tűzfalon engedélyezve van minenféle TCP és UDP kommunikáció a programnak. Tudja valaki melyik UDP portot használja a játék? -
#323 Jah, az egyetlen ladderes sever most a PIAA, ami jó lenn, ha nem csak pro pályák mennének rajta :/
A legjobb server az EL SL szerintem, de az nem ladderes :( -
Dodo55 #322 Most tökéletesen működik az official mode, ezek szerint azzal volt gond, hogy a fő server volt rohadt telhelt, de most meg azért nem tudok szerezni pontokat, mert alig vannak fent, senki nem jön a serveremre, nincs magyar round server, és csak pro pályás round serverek vannak, ahol szinte lehetetlen nyerni az ott lévők ellen. -
#321 Sziasztok....kilépéskor látni lehet Trackmaniás rallys játékot ....Valaki tudja a nevét a gamenak? vagy az még csak most jön? -
Cool-spot #320 Sziasztok... tudja valaki honnan szerezhetnék skin templatet? :) Köszi
-
Carti19 #319 Nálam tetűlassú délután meg este...de délelőttönként pörög rendesen! -
Dodo55 #318 Van olyan, akinek enged official servert csinálni, azaz van -e olyan akinek nem írja ki a server not registered in ladder szöveget, amikor szervert csinál? És mindenkinek ilyen lassú a fő szerver(tehát az internet menüpontba lépés utáni rész)? -
matehoki #317 Nos az a probléma hogy: be jön az a kis ablakocska hogy play, configure, help, update, exit.Rákattintok a Play-re és nem történik semmi.Nem indul el és nem is ir ki semmit! -
#316 ey kicsit bővebben képpel illusztrálva... ( nemvagyunk gondolat olvasók.. ) -
matehoki #315 Sziasztok
Én letöltöttem a játékot és fel is instaláltam de nem indul el valamiért.Tudnátok nekem segiteni? -
#314 Én csak most töltöm a játékot de pár dolog érdekelne.. Az addon autók online is működnek??(lehet hülye kérdés mer ha jól sejtem ez a játék full online) Hol van hozzá a devkit mert maxhoz értek és hát énis megpróbálkoznék hozzá valami járművet... :D -
#313 -
#312 már elkezdtem csinálni az FAQ-t holnapra befejezem!! -
Akey #311 FAQ-ot követel(ün/e)k! :D -
#310 2 kérdés:
-HUN official szerver lesz e valamikor, mert mostanában csak 1 szokott lenni, az mindig full
-ne alapitsunk egy sg klánt? szerintem jó móka a gyakorlás ürügyén, és elég pro vagyok a játékban:) -
#309 WoW ebbe a gameban prO vagyok :)
rögtön a 2.pályán ahol játszottam nyertem :)
MIHU - BA ellen :) nemtom kiaz de ő is vmi prO :)
remélem lesz clanom :D -
Dodo55 #308 igen, nálam is ez van -
#307 Na ezt a forumot is a kedvencek közé raktam ;) -
#306 köszi. -
speci #305 re, nem ertem mert van az hogy akarmelyik szerverre felmegyek eloso map ugye nem offical, ertem de masodik mapon meg aztirja ne mvagyok offical modban/a szerver nincs regelve off-ra, de annyi szerveren voltam hogy nem akarom elhinni, hogy nem volt egy sem regelt... vagy nalatok is van ilyen gaz ? :< -
#304 nations.tm-exchange.com -
#303 sziasztok, nem tudjátok hol lehet letölteni játékosok által készített pályákat, amik néhány külföldi szervereken is vannak? -
#302 kapcsold ki a tűzfalat vagy engedélyezd a kimenő jelet -
Carti19 #301 Csak nálam nemmükszik a játék neten? :(
Kiirja hogy nemtud csatlakozni! :((( -
#300 pfff,jó kérdés, nem tudom:$ -
Dodo55 #299 Miért van az, hogyha csinálok egy szervert, akkor azt mondja, hogy a szerver nincs regelve a ladderen, ezért nem tudok officialben játszani. Délelőtt még nem csinálta. -
#298 configure driving inputs* -
#297 phú, Profile gombra rányomsz. Aztán Advenced Options gombra, majd Set Controlls -
#296 hol van ez a menü, a játékon belül, vagy hol? én nem találom! -
DonCosta #295 Köszi és bocs, de nem találtam sehol ilyen opciót. Igaz csak ma reggel raktam fel és munka előtt nyomtam pár kört...
-
#294 Megy az észosztás itt rendesen... valaki minden nap benyögi hogy fizetni kell majd érte erre mindeki ugrik utánna majd kiderül csak az illető tájékozatlan a témában.
Fele nép nemképes megtanulni hogykell option menübe átállítani a cuccokat.
Bill osztás átállítása:
-
#293 profile/advenced options VAGY ha ott nem találod akkor a launcherban biztos meglesz -
DonCosta #292 Hali! Egy kérdés: át lehet valahol konfigolni a billentyűzet kiosztást? Nekem nem nagyon megy a nyilakkal a vezetés... -
#291 az első moddolt autó:
Download Toyota Celica
tessék berakni a GameData/Skins/Vehicles/-be -
#290 ok THX -
#289 neeem, full ingyenes -
#288 De úgy gondoltam hogy nem e kell ráinstalálni az előzőkre -
Neoncsoves #287 Aha, csak én nem vagyok nagy AUTO fan de azért ezt letöltöm, hajnalban jó unaloműzésre :D