2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • M@TriX
    így még jobban néz ki ;)
  • Jagi
    Ehj! Ez nagyon jó!:D
  • GregSB
    Beléptem egy francia serverre, és azt írta ki hogy nem működik az UDP-m, csak TCP protokollt fog használi. (érdekes magyar servereken nem volt ez a baj)

pedig a tűzfalon engedélyezve van minenféle TCP és UDP kommunikáció a programnak. Tudja valaki melyik UDP portot használja a játék?
  • GregSB
    Jah, az egyetlen ladderes sever most a PIAA, ami jó lenn, ha nem csak pro pályák mennének rajta :/

A legjobb server az EL SL szerintem, de az nem ladderes :(
  • Dodo55
    Most tökéletesen működik az official mode, ezek szerint azzal volt gond, hogy a fő server volt rohadt telhelt, de most meg azért nem tudok szerezni pontokat, mert alig vannak fent, senki nem jön a serveremre, nincs magyar round server, és csak pro pályás round serverek vannak, ahol szinte lehetetlen nyerni az ott lévők ellen.
  • gizzda
    Sziasztok....kilépéskor látni lehet Trackmaniás rallys játékot ....Valaki tudja a nevét a gamenak? vagy az még csak most jön?
  • Cool-spot
    Sziasztok... tudja valaki honnan szerezhetnék skin templatet? :) Köszi
  • Carti19
    Nálam tetűlassú délután meg este...de délelőttönként pörög rendesen!
  • Dodo55
    Van olyan, akinek enged official servert csinálni, azaz van -e olyan akinek nem írja ki a server not registered in ladder szöveget, amikor szervert csinál? És mindenkinek ilyen lassú a fő szerver(tehát az internet menüpontba lépés utáni rész)?
  • matehoki
    Nos az a probléma hogy: be jön az a kis ablakocska hogy play, configure, help, update, exit.Rákattintok a Play-re és nem történik semmi.Nem indul el és nem is ir ki semmit!
  • Istencsászár
    ey kicsit bővebben képpel illusztrálva... ( nemvagyunk gondolat olvasók.. )
  • matehoki
    Sziasztok

Én letöltöttem a játékot és fel is instaláltam de nem indul el valamiért.Tudnátok nekem segiteni?
  • SZilaJMaGGoT
    Én csak most töltöm a játékot de pár dolog érdekelne.. Az addon autók online is működnek??(lehet hülye kérdés mer ha jól sejtem ez a játék full online) Hol van hozzá a devkit mert maxhoz értek és hát énis megpróbálkoznék hozzá valami járművet... :D
  • Zs0lt1
  • Istencsászár
    már elkezdtem csinálni az FAQ-t holnapra befejezem!!
  • Akey
    FAQ-ot követel(ün/e)k! :D
  • grizzly21
    2 kérdés:
    -HUN official szerver lesz e valamikor, mert mostanában csak 1 szokott lenni, az mindig full
    -ne alapitsunk egy sg klánt? szerintem jó móka a gyakorlás ürügyén, és elég pro vagyok a játékban:)
  • bodesz
    WoW ebbe a gameban prO vagyok :)
    rögtön a 2.pályán ahol játszottam nyertem :)
    MIHU - BA ellen :) nemtom kiaz de ő is vmi prO :)
    remélem lesz clanom :D
  • Dodo55
    igen, nálam is ez van
  • uHs Gerzson
    Na ezt a forumot is a kedvencek közé raktam ;)
  • Zs0lt1
    köszi.
  • speci
    re, nem ertem mert van az hogy akarmelyik szerverre felmegyek eloso map ugye nem offical, ertem de masodik mapon meg aztirja ne mvagyok offical modban/a szerver nincs regelve off-ra, de annyi szerveren voltam hogy nem akarom elhinni, hogy nem volt egy sem regelt... vagy nalatok is van ilyen gaz ? :<
  • ngcsnet
    nations.tm-exchange.com
  • Zs0lt1
    sziasztok, nem tudjátok hol lehet letölteni játékosok által készített pályákat, amik néhány külföldi szervereken is vannak?
  • Istencsászár
    kapcsold ki a tűzfalat vagy engedélyezd a kimenő jelet
  • Carti19
    Csak nálam nemmükszik a játék neten? :(
    Kiirja hogy nemtud csatlakozni! :(((
  • ngcsnet
    pfff,jó kérdés, nem tudom:$
  • Dodo55
    Miért van az, hogyha csinálok egy szervert, akkor azt mondja, hogy a szerver nincs regelve a ladderen, ezért nem tudok officialben játszani. Délelőtt még nem csinálta.
  • ngcsnet
    configure driving inputs*
  • ngcsnet
    phú, Profile gombra rányomsz. Aztán Advenced Options gombra, majd Set Controlls
  • matyi08
    hol van ez a menü, a játékon belül, vagy hol? én nem találom!
  • DonCosta
    Köszi és bocs, de nem találtam sehol ilyen opciót. Igaz csak ma reggel raktam fel és munka előtt nyomtam pár kört...
  • Istencsászár
    Megy az észosztás itt rendesen... valaki minden nap benyögi hogy fizetni kell majd érte erre mindeki ugrik utánna majd kiderül csak az illető tájékozatlan a témában.

Fele nép nemképes megtanulni hogykell option menübe átállítani a cuccokat.

Bill osztás átállítása:

• ngcsnet
    profile/advenced options VAGY ha ott nem találod akkor a launcherban biztos meglesz
  • DonCosta
    Hali! Egy kérdés: át lehet valahol konfigolni a billentyűzet kiosztást? Nekem nem nagyon megy a nyilakkal a vezetés...
  • ngcsnet
    az első moddolt autó:

Download Toyota Celica
    tessék berakni a GameData/Skins/Vehicles/-be
  • Vinsanity15
    ok THX
  • ngcsnet
    neeem, full ingyenes
  • Vinsanity15
    De úgy gondoltam hogy nem e kell ráinstalálni az előzőkre
  • Neoncsoves
    Aha, csak én nem vagyok nagy AUTO fan de azért ezt letöltöm, hajnalban jó unaloműzésre :D