2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • akyyy
    teccik, de ez zavar :(
  • Rossi1

ez az autóm...:)
  • Istencsászár
    Nagyon bonyolult művelet csak a kép szócskára kell kattintani sé a linket beírni
  • SZilaJMaGGoT
    faszom kivan... innen nem akarja belinkelni a kéfeltöltés.hu-tól meg nem engedi...
  • SZilaJMaGGoT
    [http://www.sg.hu/forumkepek/2006_02/iz%E9.JPG]
  • DonCosta
    Úgy látom téged is ez a dolog izgat, ami engemet is, hogy mi is van a pontokkal... Te állítottál valamit be, hogy egyáltalán elkezdett pontokat adni? Mert én is játszottam ma pár kört gyűjtöttem is kb 30 pontot de végül nem írt fel semmit. És persze kiírja, hogy nem vagyok off módban... Ez csak pillanatnyi hiba vagy én nem állítom be jól a dolgokat?
  • ngcsnet
    képt plz
  • ngcsnet
    ha nem tetszik, ne játsszál vele.
  • akyyy
    jó kis game de mindne kocsu hiphopkodva ugrál benne:( és ez illúzióromboló
  • SZilaJMaGGoT
    Na bocs hogy megint lámáskodok, de bemásoltam azt a celica-t a skinsbe úgy ahogy van a zipbe, és a skinválasztóban még az model is okés, de a verseny közben már nem az..
  • grizzly21
    most sehol nincsenek pontok szerintem
  • Dodo55
    Most meg azt csinálja, hogy amikor elkezdődik egy verseny, akkor még ott van a nevem mellett a ladder helyezésem. Aztán a verseny felénél kiírja, hogy you aren't in off mode, és eltűnik a nevem mellől a ladder helyezés, de a többieknek megmarad, tehát őket benthagyja officialben, engem meg kidob az offból!
  • SZilaJMaGGoT
    és így egy az egybe a zipet a skinsbe.. Ha jól gondolom.. :D Na akkor lehet csinálok majd egy zsigulit.. :D
  • ngcsnet
    ja + diffuse.dds néven a textúrát
    és horn.wav néven a dudát
    és icon.dds néven az ikont
  • ngcsnet
    a zipbe berakod: mainbodyhigh.gbx < high poly
    mainbody.gbx < low poly

a launcherban tudsz 3ds-t gbx-be konvertálni.
  • SZilaJMaGGoT
    Jó de eleve a modelt hogy cseréljem ki??
  • ngcsnet
    nem tudunk segíteni. nézd meg alt+tab-al vagy ctrl+alt+del-el hogy fut-e a progi + hogy mennyi memóriát eszik
  • ngcsnet
    TrackManiaOriginal. 4000ft
  • ngcsnet
    gamedata/skins/vehicles megnyitod a zipet, és már festheted is adobe photoshoppal a diffuse.dds-t
  • ngcsnet
    lesznek addonok, és ha visszakeresel a fórumban, már be is szúrtam egyet
  • ngcsnet
    én is elkezdtem....
  • Istencsászár
    :) oda van irva Trackmania ORIGINAL vagyis a Trackmania legelső részének a Sunrise motorja alá átültett felturbózott ujrakiadása..
  • matehoki
    Sziasztok

be jön az a kis ablakocska hogy play, configure, help, update, exit.Rákattintok a Play-re és nem történik semmi.Nem indul el és nem is ir ki semmit!Légyszi segitsetek.Kösz

Sziasztok
  • SZilaJMaGGoT
    Na annyira azér nem rossz játék ez.. A kiegészítőt viszont sehogy sem tudom megcsinálni.. Hogyan kell telepíteni, mert faq-t csak a sunrise-hoz találtam??
  • gizzda
    Sziasztok....kilépéskor látni lehet Trackmaniás rallys játékot ....Valaki tudja a nevét a gamenak? vagy az még csak most jön?
  • Devids Pro
    Profilodban tudod áttírni
  • grizzly21
    hogy lehet neevet változtatni? Vagy ha szinessé akarom tenni akkor uajt kell nyitnom?
  • SZilaJMaGGoT
    Oké-oké.. :D Nem szidtam a játékot, csak ez nem épp az én stílusom.. Az egyetlen dolog ami hirtelen megtetszett benne amikor láttam a beállításokba hogy enable custom models.. Na ez kellene minden autós online játékba..
  • Istencsászár
    ez 1 ügyességi játék ha ugy tetszik reflex játék amihez jó tér érzék kell és némi ügyesség az autós játékokhoz, itt az időn keresztül harcolsz az ellenfelekkel nem test-test elleni harc megy...
  • SZilaJMaGGoT
    AZ jó lenne :DD Mostanság flatoutozni szoktam online, nagyon móka csak én béna vok... :DD
  • M@TriX
    jah és lagba repülne mindenki a nem látott ütközésektől. sztem majd le ijen beépítve de még majd később...
  • SZilaJMaGGoT
    Annak idején az elsővel is jáccottam, csak nem online.. Viszont abba asszem volt rendes verseny, hogy ott volt a többi autó és nem ghost car-ok voltak.. Bár multiba biztos más volt az is.. Nemtom. Ti biztosan jobban tudjátok.. :D
  • Istencsászár
    ebből látszik ez az első trackmania játék amit láttál pedig van pár már belőle..
  • grizzly21
    ez jó h igy van, kurva jo game
  • SZilaJMaGGoT
    Na megnéztem a játékot és háát... Nem éppen így képzeltem.. Mindenki mintha valami ghost car lenne.. :D Rendes versenyzősnek képzeltem.
  • grizzly21
    engem az irritál, hogy nincs kiirva h ladderes e vagy sem, be kell lépni előtte
  • Mikiller
    Ha megy a Ladder, akkor Time trial-ban is és Rounds-ban is ad pontot.
    Elsőnek amikor csatlakozol egy serverre azért nem ad pontot,mert már folyik a verseny az adott pályán, de ha vége a körnek (általában 5 percesek) a következőben már téged is pontoz.
    Én ezt vettem észre.
  • Cool-spot
    Szóval tud valaki templatet a Nations verdához? :)Kezdo vagyok és temp nélkul meg se probalkoznek vele :D
  • Dodo55
    De azt hol lehet egyátalán beállítani, hogy ladderes legyen -e egy szerver? Mert ha csinálok akkor néha ladderes lesz néha nem. Meg azt sem értem, hogy a magyaroknak miért csak time trial szervereik vannak, round csak néhány, amikor úgy tudom, hogy time triallal nem lehet pontot szerezni. Ha roundon mennének többet a magyarok, akkor biztos ott lennénk a lista elején.
  • uHs Gerzson
    Béka :P