2614
-
#447 csá! Lehet, hogy én vagyok f@szláma, de honnan lehet leszedni ehhez modelleket? Vagy támogatja a Sunrise modelleket is?
-
#446 kösz, erre aztan tenyleg nem gondoltam volna -
#445 mert nem vagy hivatalos módban -
#444 nem azt kerdeztem hogy mit ír ki hanem azt hogy miert -
#443 ha nem tudsz angolul akkor mért játszol angol nyelvű játékkal? -
#442 miert irja ki azt h you arent in official mode? -
#441 "viszont a franciák nagyon "kockák"... mennek, mint az ördög :D"
ők vannak a legtöbben, hiszen a nadeo francia. -
#440 okéköszi -
DonCosta #439 Igen és egész szépen! -
#438 ATI kártyáknál működik vajon? :| -
XerPY #437 csáááá!!!
ez nagyon zsír játééékkkkk!!! -
#436 A másod prcér grat, a "visszafuckolásra megint csak grat, ja és köcsög svéd, + az ő himnusza szar! Olyan szavak vannak benne...
Ezeken a (lent írt) szervereken ilyen még nem volt, sőt az anyázás legkisebb fajtáját sem fedeztem fel.
viszont a franciák nagyon "kockák"... mennek, mint az ördög :D -
#435 felinstalláltam de a helyzet változatlan:( -
Dodo55 #434 Nem sokat ért a szerver bővítés, már megint nem tudok official szervert csinálni. -
#433 gecijo ez a game :DDD ma leszedtem és egész du nyomtam :PPP -
#432 . plugin kell hozzá!!
http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html -
#431 a PS nem nyitja meg, nem ismeri ezeket a kiterjesztéseket -
#430 várni, kell míg letöltődik mindenkinek
vagy ha nem jó, akkor a profiles/advenced optionsban álltgasd
ha ez után sem lesz jó, akkor valamiért nem tudsz feltölteni. passz. -
#429 adobe photoshop -
Reyes #428 Ezt értem, én is megcsináltam a kocsit, elmentettem stephan néven...Ezt ki is tudom választani a profiles-ban, marad a HUN nemzetiség is, de mások az alap magyar kocsit látják akkor:-/ -
Carti19 #427 Okés, de ez a himnuszunkra mondta hogy fucking bad...igaz ami igaz tényleg nem lett jó de nemhiszem hogy 1 svéd ismeri a himnuszunkat...szúrta a szemét hogy lenyomtam 1 mpvel az idejét... -
#426 ezen mit nem lehet érteni?? hát én egyből rájöttem amikor először láttam trackmaniát. -
#425 ne írd felül!! :SS -
#424 egyéni modellek is látszódnak online -
#423 Sztem ezt a FAQ ba kéne tenni :) -
#422 ide másold a zipet: GameData/Skins/Vehicles/ -
#421 én leszedtem egy renaultf1.zip fájlt, abba volt benne a két .dds. Ezt a zip fájlt csak simán bemásoltam a vehicles könyvtárba, nem csomagoltam ki, ugyanezzel a renault névvel, azaz semmit nem írtam át. És a játékban a profilnál kiválasztottam a renault skint, a nemzetiséghez nem nyúltam, maradt HUN :). Először én is úgy csináltam hogy felülírtam a HUN-nal, csak akkor az volt a gond, hogy én minden magyart renaultnak láttam, mások viszont az alapautót látták.
Tehát sztem csinálj a két dds-ből egy zip fájlt, legyen a neve mondjuk skin1.zip. Ezt másold be a vehicles könyvtárba. Majd játékban a profilodban, alul az autók között keresd meg az új skint (sztem a legelső az), és csak kttints rá, utána back, és mehet a játék :) -
#420 ugyanígy -
Reyes #419 Dj Bee 18! Figyi, nekem az a helyzet, hogy csináltam egy saját skint, és átírtam a HUN könyvtárban lévő 2 darab .dds fájlt. Megy is, meg minden, de mások azt írják, hogy szürke skint látnak a kocsimon:-/ Akkor most mi van?
Most nem a Honda S2000-esről beszélek... -
#418 Chat használata : SPACE -
#417 space -
#416 hogy lehet chatelni benne?:C -
#415 A zip-ekben lévő dds fájlokat lehet valahogy (valamilyen progival) módosítani? Másképpen: hogy lehet skin-t csinálni anélkül hogy belépnék a játékba? -
#414 Én is ezt használom :D -
#413 hogy látják mások is? -
#412 Kurva nagy. Te csináltad, vagy valahonnan szedted?
-
#411 Az új gépem: :)
A többieknek mondom, hogy mások is látják. -
Dodo55 #410 Most már beenged, de fél órán keresztül próbálkoztam előtte folyamatosan és nem engedett be. -
#409 FRA GBR NED szervereken (a HUN-on is) rendes emberek vannak. Veszik a poént eccer nem szóltak be... -
#408 Próbálkozz, inditsad ujra befog engedi, amig nemlesznek tökéletesek a szerverek addig lesznek ilyen bakik, túl sok az ember és nemkészültek fel erre...
És nemkell egyből beirni hogy nem megy ide a fórumba, mer fog fog menni csak probálkozni kell...