2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • nxfn
    átalakítottam az autómat, galériámban
  • Sland
    ha nem írom felül hogy írja ki hogy HUN vagyok?
  • Sland
    WOW
  • ngcsnet
  • ngcsnet

Jordan F1 letöltés
    GameData/Skins/Vehicles/Stadiumcar, és ne tessék felülírni egyik autót sem.
  • ngcsnet
    igen, megnyomod az internet gombot a játékban, és egyszerűen kitöltöd a dolgokat.
  • ngcsnet
    ha már jól vezetsz (jó pozícizióban állsz a ranglétrán) akkor kevesebb pontot kapsz a nálad rosszabbul vezető (ranglétrán mögötten áll) legyőzése esetén
  • laci 700
    Hi
    Hogyan lehet az interneten keresztül játszani másokkal?
    Kell valahol regisztrálni?
  • GregSB
    Látom te tapasztal TMes vagy, talán te fel tudsz világosítani a pontozásról :)

(Lehet hogy csak bug volt, de én úgy láttam tegnap egy francia serveren, hogy 2. helyezésért 2.4 pontot kaptam... 19 player ellen)
  • GregSB
    Kéne már egy korrekt leírás a pontozásról. Most nekem 356 pontom van, de még egy 20 playeres severen is csak 2-3 pontot kapok dobogós helyezésekért. Így soha nem fog összegyűlni az 5-600 pont (ami a top10ben lévőknek van)

Ha az van amire gondolok, akkor valszeg új nevet kell regelni :/

Azt tudtam, hogy az elején több pontot kapnak az emberek, mint későb. Én elég sokat játszottam egy 10fős serveren, ahol 4-5 pontokat kaptam. de mivel elég sokat játszottam, ezért lehet berakott már egy felsőbb kategóriába, ahol 20 player melett is cak 1-2 pontot jár nekem...

Ha ez a szitu akkor új nick, és 20 játékosnál kevesebb ellen nem érdemes játszani!
  • ngcsnet
    akkor segíts grizzlynek felrakni
  • ngcsnet
    mert ők már évek óta trackmaniáznak.ellenben veletek:) néhány tapja kezdtétek. kivéve persze totti
  • GregSB
    Ehh, ha ki akartok árándulni menjetek fel francia serverre :)

A rekord időimre legalább fél mp-et rávernek :D
  • nxfn
    nekem ment atin a nvidiás plugin :|
  • ngcsnet
    igen, az is a neve a pluginnak hogy nvidia dds plugin
  • Deadguy
    ATI matrica: bárhol a neten :) csak átkonvertáltam .dds-be, utána már használható. Amúgy ATI-sok nem tudják használni a photoshop plugint (ami valahol lentebb be lett linkelve), mert valószínűleg NVIDIA karihoz jó csak (ez saját tapasztalat). Van egy "The Compressonator" nevű ATI cucc, az tud konvertálni .dds-ből és .dds-be is.
  • zolo
    Az ati matricát honnan szedted???HOgyan lehet belerakni a játékba saját képet amit utána matricázásnál lehet használni??
  • ngcsnet
    változó, attól függ kinek mennyi a feltöltési sebessége...meg még sok mindentől függ^^
  • ngcsnet
    fura, keress rá guglin hogy dds plugin adobe photoshop
  • Deadguy
    Grat... de figyelj arra, hogy minél jobb helyen vagy a nemzetközi listán, annál kevesebb pontot kapsz egy nagyon jó győzelem esetén is (legalábbis én így vettem észre). Itt van viszont még egy kép:) Rainbow style.
  • abonyitomz
    2 óra alatt összehoztam 108 pontot

• Deadguy
    Néha lassan frissül a lista, legyél türelemmel csak...
  • akyyy
    nem értme hogy mikor rámegyek hog ynetne akarok játsznai bejön egy lista, hogy hanadik vagoyk és a én pontom nulla:S pedig most jácottma megy magyar "szerveren" ahol azt írtak ki szereztem még hanem is, de valamenyi pontot....tima trial volt, lehet azért, de ott azt modnogattk hogy kaptam pontot...de nem kaptam..akkor msot mi van?:S
  • Deadguy
    Nahh pár "Deadguy" skin: PH!Deadguy1, PH!Deadguy2, ATI rulz.
  • Sland
    Na ma felraktam végre és most ki is próbáltam. Kezdtem belejönni és végre már nyeretem is :P

• Reyes
    Akkor nekem mi a véreres faszért nem látni a kibaszott skinemet?

bocs a durvaságért, de már ki vagyok kattanva:@@@@@@@@@@@@
  • akyyy
    hát ilyen kék volt, zöld csíkszerűséggel, meg miegymás, mint alogód:D
  • Dodo55
    Dehogy kell egy-két nap, ez hülyeség. Csináltam egy új skint, és mentem játszani, és jött akyyy és mondta, hogy jó a skinem, úgyhogy azonnal lehet látni.
  • Reyes
    Na most ezt hova töltötte fel? :@
  • Reyes
    Nah itt az enyém is, de csak 640x480-ban, mert csak ez volt 20 kb alatt...:-/

• grizzly21
    A painten kivül PSben valaki már probálkozott festéssel? Leszedtem a plugint de továbbra se nyitja meg..
  • Reyes
    Beszéltem egy gyerekkel játék közben, és azt írta, hogy neki is egy-két nap kellett míg mások is látták a saját skinjét, szóval nyugi, majd előbb-utóbb mindenkinek feltöltődik a skinje:)
  • CCSCsibe
    fuu nagyon baroo! én vok [HUN]Dany
    lenne két kérdésem!
    1:hogílehet azt hogy paintnel nem az egészet festem hanem csak a részeit!
    2:az hogy már elfelejtettem :D
  • ngcsnet
    jól kidolgoztad a részleteket:) pl. a sisakot^^
  • ngcsnet
    általában szervertől függ hogy lehet-e ott offozni vagy-se
  • XerPY
    csácsá!!
    és hogy lehet hivatalos módban nyomni?
    Mert nekem is valami olyat ír ki hogy inkorrekt szerver answer mint kérdés
    vgy valami és nincs ladder és az official mode az hogy van vagy most miért nem megy semmi?
    ma pedig még jó volt Délután!!
    köszi
  • XerPY
    nem rossz nem rossz!!!
  • zolo
    [IMG]http://[/IMG][IMG]http://[/IMG]
    Ezt nemrég csináltam,első próbálkozásom.Tetszik-nem tetszik véleményeket várok.
  • XerPY
    csácsá!!
    és hofy lehet hivatalos módban nyomni?
  • ngcsnet
    nem igazán támogatja, amúgy még nincs túl sok modell. (1db)
    amúgy trackamania-carpark.com