2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • dekk
    A verseny a jövő héten indul holnaptól lehet rá jelentkezni ADVANCED és PRO skillekkel
    KB 2 hét lesz eleinte sima 16 fős verseny az idők összeadódnak és utána megy a csoportkiosztás csoportselejtezőkkel
    majd első 16 , 8 4 2 és a győztes :D
  • desigo
    Hol lehet játszani rajta?
  • dekk
    NGcs szeretnék szólni hogy kész a verseny oldal majd gyere msn re megbeszéljük a részleteket. Köszi
  • Atkamon
    Nekem úgy egy hete egyszer csak ujraindult a gépem, de azóta semmi...
  • Tobacco
    6 hete megy a szerver, és ez csak ma jelentkezett délután először... És azóta folyamatos ez a hiba.
  • ngcsnet
    akár a szerver bugja is lehet..nemtudom.
  • ngcsnet
    bug
  • Tobacco
    map mégis kiesik mert más mapnál is újraindulnak a gépek. akkor mi lehet?
  • Tobacco
    de min 10 embernek indult újra egyszerre.

de lehet, hogy a mapban van valami, mert ugyan annál a mapnál újra megtörtént mindenkivel.
  • ngcsnet
    nem hallottam róla...hát ez érdekes...azért mert valaki újraindul a gépe akkor egyből vírusra következtetnek?
  • Tobacco
    köszönöm szépen!

Hallott róla valaki, hogy van vírus a tm-en? Mert sok embernek újraindult a gépe, és kilépteti a játékból és megsérült a profilja.
  • ngcsnet
    jah akkor az nem az^^
  • nxfn
    :-@
  • nxfn
    hnnn, itteni nevén geri15 :c
  • ngcsnet
    ilnye idővel...nehezen^^
  • ngcsnet
    azt a csirkét ismeritek? mer asszem ő az aki a klánomba akar bekerülni....
  • hen-tes
    9... :D
  • nxfn
    na te meg kussolsz :-@@@

[menőz]
  • ngcsnet
    mehettek inkább a photoshop topikba spammolni;)
  • Snecie Smicie
    téged mindég :o)))
  • Snecie Smicie
    fú, vertelek, asszem :@
  • ngcsnet
    támogatom, maj bránerba rakok linket
  • dekk
    Jó reggelt mindenkinek :D

HAMAROSAN INDUL EGY TRACKMANIA NATIONS MAGYAR BAJNOKSÁG! MINDENKI JÖJJÖN EL AKI BIZONYÍTÁSI VÁGYAT ÉREZ MAGBAN :DDDDDD
  • nxfn
  • ngcsnet
    gamedata/skins/any/advertisement
  • Tobacco
    Tudnátok abba segíteni, hogy mapot szerkesztek, és az útjelző táblák és reklámtáblákon szeretném kicserélni a képeket, megcsináltam a filt bik kiterjesztésben, de nem tudom behelyezni a játékba. Pontosan melyik mappába kell másolni, és hogyan kell behelyezni a mapba, hogy más is láthassa, és egyáltalán megjelenjen?
  • dekk
    NGcs Kérlek keress meg msn en lenne egy használható ötletem ill egy megegyezésem felétek! Előre s köszi!
  • sovergin
    aha értem kössz
  • [HUN]FaTaL
    mert sokkal hátrébb van a ranglistán mint te ezért alig kapsz pontot ő meg megvert valakit aki nála előrébb volt ezért kapot több pontot
  • sovergin
    1 kérdés az mért van hogy 8 német közül én vok az első nyerem a menetet magyar himnusz ...stb, és én kapok 0.45 pontot akimeg utánnam van 3-al az meg kap 7-et vagy töbett. Ez miért van?
  • hen-tes
    na jó, tisztelet a kivételnek
  • nxfn
    :@@
  • ngcsnet
    lol
  • hen-tes
    mit szenvedtek, vezetni meg egyik sem tud
  • dekk
    OK SOK SIKERT :D
  • ngcsnet
    nem vagyok akkora nagy ember. de én nyitottam a topikot, és hamarosan házigazda is lesz.
  • dekk
    nem kell a nagyképü duma! Nem vagy te akkora ember...
  • ngcsnet
    ez van, én nyitottam elöbb a topicot, mellesleg ha az ilyen reklám a bránerba nem lenne szabad, akkor modik nem rakták volna be, ugyanis nem én raktam be-.-
  • ngcsnet
    nézz körül az sg-n más topikokba plz. htx
  • dekk
    Mind egy nem különösebben érdekel csak tudod azt nem tudom megérteni hogy tele van a ti reklámotokkal a fórum lást fejléc ahol csak 2 link van ami a ti oldalatokra mutat és ha valaki tud egy oldalt vagy szeretné hogy mások is megnézzék akkor azt rögtön leszóljátok és ugy állítjátok be mintha ő lenne a világ legszemetebb embere! MIVAN NEM BÍRJÁTOK A KONKURENCIÁT? Ne feledjétek minig is lesznek olyanok akik csinállnak ilyen oldalt és ha TE személy szerint ugy gondolod hogy a tied lehet az egyetlen akkor várj még egy kicsit amig benő a fejed lágya és akkor kezdj neki olyan dologknak, mert akkor talán más lesz a hozzáálásod a dolgokhoz :DDDDDDDDDDDDDDDD

Sok sikert az oldalhoz amugy de ugyse te fogod megmondani hogy kinek mi tettszen, azért van a választás hogy mindenki el tudja dönteni hogy mi kell neki!

TrackMania Nations Hungary