2614
-
#1289 A verseny a jövő héten indul holnaptól lehet rá jelentkezni ADVANCED és PRO skillekkel
KB 2 hét lesz eleinte sima 16 fős verseny az idők összeadódnak és utána megy a csoportkiosztás csoportselejtezőkkel
majd első 16 , 8 4 2 és a győztes :D -
#1288 Hol lehet játszani rajta? -
#1287 NGcs szeretnék szólni hogy kész a verseny oldal majd gyere msn re megbeszéljük a részleteket. Köszi -
#1286 Nekem úgy egy hete egyszer csak ujraindult a gépem, de azóta semmi... -
#1285 6 hete megy a szerver, és ez csak ma jelentkezett délután először... És azóta folyamatos ez a hiba. -
#1284 akár a szerver bugja is lehet..nemtudom. -
#1283 bug -
#1282 map mégis kiesik mert más mapnál is újraindulnak a gépek. akkor mi lehet? -
#1281 de min 10 embernek indult újra egyszerre.
de lehet, hogy a mapban van valami, mert ugyan annál a mapnál újra megtörtént mindenkivel. -
#1280 nem hallottam róla...hát ez érdekes...azért mert valaki újraindul a gépe akkor egyből vírusra következtetnek? -
#1279 köszönöm szépen!
Hallott róla valaki, hogy van vírus a tm-en? Mert sok embernek újraindult a gépe, és kilépteti a játékból és megsérült a profilja. -
#1278 jah akkor az nem az^^ -
#1277 :-@ -
#1276 hnnn, itteni nevén geri15 :c -
#1275 ilnye idővel...nehezen^^ -
#1274 azt a csirkét ismeritek? mer asszem ő az aki a klánomba akar bekerülni.... -
#1273 9... :D -
#1272 na te meg kussolsz :-@@@
[menőz] -
#1271 mehettek inkább a photoshop topikba spammolni;) -
#1270 téged mindég :o))) -
#1269 fú, vertelek, asszem :@ -
#1268 támogatom, maj bránerba rakok linket -
#1267 Jó reggelt mindenkinek :D
HAMAROSAN INDUL EGY TRACKMANIA NATIONS MAGYAR BAJNOKSÁG! MINDENKI JÖJJÖN EL AKI BIZONYÍTÁSI VÁGYAT ÉREZ MAGBAN :DDDDDD -
#1266 -
#1265 gamedata/skins/any/advertisement -
#1264 Tudnátok abba segíteni, hogy mapot szerkesztek, és az útjelző táblák és reklámtáblákon szeretném kicserélni a képeket, megcsináltam a filt bik kiterjesztésben, de nem tudom behelyezni a játékba. Pontosan melyik mappába kell másolni, és hogyan kell behelyezni a mapba, hogy más is láthassa, és egyáltalán megjelenjen? -
#1263 NGcs Kérlek keress meg msn en lenne egy használható ötletem ill egy megegyezésem felétek! Előre s köszi! -
sovergin #1262 aha értem kössz -
#1261 mert sokkal hátrébb van a ranglistán mint te ezért alig kapsz pontot ő meg megvert valakit aki nála előrébb volt ezért kapot több pontot -
sovergin #1260 1 kérdés az mért van hogy 8 német közül én vok az első nyerem a menetet magyar himnusz ...stb, és én kapok 0.45 pontot akimeg utánnam van 3-al az meg kap 7-et vagy töbett. Ez miért van?
-
#1259 na jó, tisztelet a kivételnek -
#1258 :@@ -
#1257 lol -
#1256 mit szenvedtek, vezetni meg egyik sem tud -
#1255 OK SOK SIKERT :D -
#1254 nem vagyok akkora nagy ember. de én nyitottam a topikot, és hamarosan házigazda is lesz. -
#1253 nem kell a nagyképü duma! Nem vagy te akkora ember... -
#1252 ez van, én nyitottam elöbb a topicot, mellesleg ha az ilyen reklám a bránerba nem lenne szabad, akkor modik nem rakták volna be, ugyanis nem én raktam be-.- -
#1251 nézz körül az sg-n más topikokba plz. htx -
#1250 Mind egy nem különösebben érdekel csak tudod azt nem tudom megérteni hogy tele van a ti reklámotokkal a fórum lást fejléc ahol csak 2 link van ami a ti oldalatokra mutat és ha valaki tud egy oldalt vagy szeretné hogy mások is megnézzék akkor azt rögtön leszóljátok és ugy állítjátok be mintha ő lenne a világ legszemetebb embere! MIVAN NEM BÍRJÁTOK A KONKURENCIÁT? Ne feledjétek minig is lesznek olyanok akik csinállnak ilyen oldalt és ha TE személy szerint ugy gondolod hogy a tied lehet az egyetlen akkor várj még egy kicsit amig benő a fejed lágya és akkor kezdj neki olyan dologknak, mert akkor talán más lesz a hozzáálásod a dolgokhoz :DDDDDDDDDDDDDDDD
Sok sikert az oldalhoz amugy de ugyse te fogod megmondani hogy kinek mi tettszen, azért van a választás hogy mindenki el tudja dönteni hogy mi kell neki!
TrackMania Nations Hungary