TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beírom a nevem ,kiválasztom a nemzetet,írok valami jelszót de nem megy.
Letöltöttem a Sport Car.zip-et.
Beillesztettem ide: C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
De mégsem megy.
A zip tartalma: Diffuse.DDS ; icon.DDS ; MainBody.Solid.Gbx ; MainBodyHigh.Solid.Gbx
Hová kell ezeket még beilleszteni?
Kérlek segítsetek!
Ja! Töltöttem fel 10 creat pályát,felét én felét a haverok dobták össze<#awink>#awink>
magas szintû tudás szükséges..
tm-forumon le van írva
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Lenne egy olyan problémám, hogy a szerveremre nem tudnak feljönni mert valami couldnt contact the server jön ki és utána valami kód.
Nem tudjátok hogy mi lehet a baj és miért nem tudnak csatlakozni hozzám?
És mégegy valaki tudja hogy hogy lehet dedikált szervert indítani? köszi
XerPY
Need for Speed Most Wanted
[/img]
Az utána levõ pályán a 2. helyezett 96 pontot kapott.
http://flickr.com/photos/zolika90/
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
szal itt nyilván már mindenki alattad volt ezért kaptál ilyen keveset...
Egyebkent siralmas, hogy mennyire nem lehet egy ido utan sok pontot gyujteni. Van valakinek valami szerver vagy orszag tippje, hogy hova erdemes menni?
Egyébként ha bárkinek kell mozgó reklám, csak szóljon milyen kell, és megcsnálom (nekem is ad ötletet 😄)
Deadguy - Member of PH! Team...
BUDA > miskolc.
Lenne egy olyan gondom, hogy paintba átrajzoltam a kocsim (A játék paintjában ) és nem látják a többiek azt az un. skint mit ott összeeszkábáltam ilyenkor mit tegyek?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lenne egy olyan gondom, hogy paintba átrajzoltam a kocsim (A játék paintjában ) és nem látják a többiek azt az un. skint mit ott összeeszkábáltam ilyenkor mit tegyek?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!