2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • desigo
    húzzál bele
    tmn rulez:)
  • Atkamon
    Viszont én ma nem jáccottam és csak ezért nem vagyunk 4.-ek!:PPP
  • dekk
    :D
  • desigo
    Nah egyből 5-ek lettünk,hogy többet játszok:)))))))

• dekk
    DODO55 szeretném ha felvennél msn en mert rád is számítunk a szervezés lebonyolításában! [email protected]
  • Dodo55
    És mi van az expert mapokkal? Én nem szeretem a pro mapokat, mert nagyon hosszúak, és akadoznak is kicsit. Az expert mapokat szeretem, de te az Adv és Pro mapokat mondtad, de a kettő között ott van az Expert. Szóval szerintem inkább az expert mapokon kéne menni pro kupában, igaz az expert mapok könnyebbek mint a pro-k, de ahhoz, hogy jó időt csinálj az expert mapokon nagyon jól kell tudni vezetni. Szóval végigvinni nem nehéz egy expert mapot, de jó időt csinálni rajtuk már nehéz, tehát szerintem jobb lenne a pro kupában expert mapokon menni.
  • ngcsnet
    majd ha elkészül a honlap akkor kilesz rakva bannerba link és időben fogsz értesülni róla;)
    nem fox lekésni^_^
  • DonCosta
    Mikor és hogy zajlik ez a verseny, illetve hogy lehet jelentkezni?
  • dekk
    PRO RACE pályákon zajlik majd a PRO kupa és advanced race pályákon meg az ADVANCED kupa! Igyekszünk olyan mapokat választani amik nincsenek fenn minden szerveren és nem 12 - 20 mp a hossza! :)
  • hen-tes
    és milyen pályákon gondoljátok a versenyt? :|
    mert sokan vannak akik egy serveren játszanak, és csak azokat a pályákat vágják profin, a többin viszont csak a kezdők szintjét üti meg
  • dekk
    Hidd el tudni fogjuk ki hol van kb látszik a vezetési stílusából stb...

Lesz két állandó bíró is a pályán aki spectalja a többieket hogy mindenféle probléma és versennyel kapcsolatos óvás elkerülhető legyen
  • [HUN]FaTaL
    tudom, most csak egy nevet mondtam tökmind1, első ötvenezerből bárki megcsinálhatja:)
  • CCSCsibe
    akkor engem is érdekel!!
  • dekk
    Nyilván látszani fog az időkön hogy aki pl 3 mp vel veri a mezőnyt az nem advanced képességü :P
  • ngcsnet
    Rácztuning nem olyan;)
  • [HUN]FaTaL
    ez csak azért szar mert pl fogja magát Racztuning, reggel egy új accot megy két versenyt akkor ugye kb 200 ezredik és indul advancedben:D
  • dekk
    Egyszerűsítek:

Aki benne van a első 50000 be mármint 1 vagy 50000 dik között van az PRÓ ban indulhat aki 50001 edik vagy e fölött van 50002, 50003, stb... az meg ADVANCED ben
  • ngcsnet
    pro
  • CCSCsibe
    hejesbítek! 1225-odik vok!
  • CCSCsibe
    én ezt most nemértem! akkor a ranglistán kell 50000 alatt lenni? tehát ha én 1500-adik vok akkor én adv vagy pro vok? valaki elmagyarázná?
  • ngcsnet
    én meg voltam 100 körül is -1-2 napig, amíg még senki más nem ismerte a játékot-:)
  • Dodo55
    Én jelenleg 9000-10000 körül vagyok, de voltam 2000 körül is.
  • dekk
    nem igy gondoltam! Ugy gondoltam hogy lesz két csapat lesz egy ADVANCED ahol 50000rang felett lehet játszani szóval aki gyengébb mint az 50000 redig és a pro meg aki benne van az első 50000 ben...

...lehet modosytani az arányon
  • Dodo55
    Ezt az adv és pro skillekkelt hogy érted? Úgy hogy a versenyzők legyenek adv vagy pro képességűek, vagy az adv és pro training legyen kész? Mert én kb adv színtű vagyok, de a trainingjeim nincsenek mind készek, mert szinte csak neten játszottam, és vannak olyan pályák, amik nem voltak a serverek maplistjein, ezért nem játszottam rajtuk, így nem lett belőlök medálom. De most elkeztem csinálgatni őket, de nem hiszem, hogy mindegyikből meg lesz az arany, mert van 1-2 pálya, amin nem nagyon megy a gold idő megcsinálása.
  • ngcsnet
    csak azért mondom mert ott is vert mindenkit
    tavalyi liga:
  • dekk
    az még nem jelent semmit :D legalább is remélem...
  • ngcsnet
    mi a címed?
  • ngcsnet
    már tmo-ban kezdte
  • dekk
    NGcs msn?
  • desigo
    Jah tényleg Racz jól nyomja:)
  • ngcsnet
    :)
  • dekk
    Azért ringe szállok én is hogy ne legyen olyan könnyü dolga :D
  • ngcsnet
    amúgy úgyis Rácztuning fog győzni...semmi kétség
  • dekk
    :D Nem vagyok HTMT-s de biztos jók a srácok!
  • ngcsnet
    piaa-sok, menjenek vissza nfs-be:)
  • ngcsnet
    HTMT, az első magyar TrackMania klán...:)
  • dekk
    Mi fogunk nyerni :D nem hagyjuk őket :D
  • ngcsnet
    ezt nem mondamám azért-.-
  • dekk
    NEM OLYAN BIZTOS :) BÍZZATOK MAGATOKBAN!!!!!!!!!!!!!
  • desigo
    Nah a PIAAsok majd jól nyernek...