TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézzétek meg az oldalam: www.trackmania.atw.hu nincs teljesen kész😞
hy all az oldalamat nem lehetne kirakni a faq mellé mert én is csináltam egyet.
Tobacco
Megnéztem. A kettes pálya nem játszható, valószínû, nem vitted végig idõre. Az egyes map jó lesz, csak fejlessz rajta kicsit, pl. checkpointokat rakjál bele, mert így egy perc alatt végig lehet vinni csalással a pályát.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

sziszatok! mostanában csinûlgttam két pályát és szeretném a profiknak az értékelését kérni! tudom nem nagy szám de nagyon fun palya és annak is jó aki még csak most kezdte! itt a link:Pályák
köszi elõre is!

,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

Mikiller
Erre a Num7-re rájöttem, de azt hittem, hogy be is lehet vhogy fixálni ha beállítottam magamnak, mert láttam a billentyûzet configban, hogy vannak camera preset-ek.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

DJ Bee18
TrackMania Nations Hungary FÓRUM

Verseny van?? Az egész fórum olyan lassan, mint a TELE2-T-Com párbaj 😄D Elõbb utóbb kapsz egy ban-t 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

dekk
NGCS a hozzászólásodra csak annyit mondok hogy még mindig nem kell a negyképü duma igenis értek hozzá és üzemeltetek is egy szervert 😄DDDDDDDD

http//tmnhungary.atw.hu A villamos alatt fekvő embernek sose őszinte a mosolya :)

desigo
A franciák nem kispályáznak
100-nál is több szerver
Tobacco
Köszi szépen

Dzsezi
Kösz!
belekuksizok
ngcsnet
Ingame MediaTracker, az intro alatti gomb,
majd adj hozzá 1 klipet, + egy sávot adj hozzá (camera race sávot) és a klip gombnál állísd be a "triggert" (3d kocka gomb), ezzel tudod meghatározni hogy ha arra a pontra ér a kocsi akkor ott kameraváltás lesz.

a triggert (szines kocka) rakd a hurok elé, és a kocsi amint áthalad azon a láthatatlan kockán (ami a versenyen már ofkoz láthatatlan lesz) akkor belsõ kamera nézetre vált, persze ahhoz a helyes "camera race" sávot kell beállítani

Dzsezi
Köszi az intro tutorialt,próbálkozom de nem sok sikerrel majd belejövök.
Ami nekem fontos lenne hogy ha a pélyámon elérek egy ördöghurokhoz(spiner)hogy és hol kell beállítani hogy automatikus belsõnézetre váltson és a végén vissza az eredeti nézethez?
ngcsnet
szabad kamera módban, de azzal nem sokra mész
num7

ngcsnet
1 url fájlt, és ha jól tom akkor a kocsi fájlneve legyen a loc fájl neve is.
példa: 205_gti.zip ennek a .loc fájlneve: 205_gti.zip.loc

ngcsnet
akkor üzemeltesd te, ha annyira értesz hozzá😉

Tobacco
chello-s vagyok ami 2,5mp/s up és 0,5mb/s down.
eddig 12 játékost bírt, és 4 nézelõdõt.

odo55: a locator fájlnak mi legyen a neve, és csak egy darab url-t kell tartalmaznia?vagy lehet több is?

A skinek látszódására a megoldás a locator fájl. Ez egy egyszerû szöveges fájl, amiben benne van egy adott skin url-je. Ekkor nem egyenként fog az egyedi skin áttöltõdni játékosok között, hanem mindenki egyszerre tudja tölteni a megadott url-rõl. Természetesen a megadott urlrõl letölthetõnek kell lennie a skinnek. A locatorokat a skinek/autók mappájába kell tenni, fájlnevük skinneve.zip.loc kell hogy legyen.
dekk
A skinek látszódása alapbeállítás nem kell rajta állítani! várni kell egy kicsit és mindenkitõl letölti a skinjét álltalába mapváltás alatt!

Az lehet a baj hogy szerintem nem elég a neted! hány fõs szervert indítasz?

http//tmnhungary.atw.hu A villamos alatt fekvő embernek sose őszinte a mosolya :)

Tobacco
Miért van az, hogy ha dedikált szervert használok, akkor laggolok?
És hol lehet beállítani rajta, hogy látszódjanak a skinek?

dekk
elõször is álltalános hiba a tm dedicated szervernél hogy olykor lekapcsol a LADDER szerverrrõl ez egy BUG amit várhatóan kijavítanak a következõ verzióban!

Belsõ nézet tudtommal nincs mivel a kocsik skinfile ja (azok a bizonyos dds file - ok) nem tartalmaznak belsõ nézetet!

Jim Beam neked meg azt mondom látogass el a fórumunkra ott minden le van irva a kocsik berakásásval kapcsolatban és még loc file ot is irhatsz hozzá hogy a többiek minnél elöbb lássák a kocsidat a szervereken!

Itt minden kérdésedre választ lelsz! 😊

Mikiller
Estleg azt valaki tudja-e, hogy a 3 alap kamera nézeten kívül(Num1,2,3), lehet még beállítani neki pl. egy belsõnézetest?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Tobacco
mi lehet a gondom: csináltam servermania TM servert, és a setrver ki írta hogy dedikálva, kb 1 óra mulva a játékban jött egy üzenet, hogy a szerver nem regisztrált.

nesto
nekem sajna egy hete nincs idõm jáccani, máris rosszulvagyok ha belegondolok mi mindenrõl maradtam le😊 majd visszaolvasok, remélem lesz valahol leírás hogy hogy lehet berakni uj kocsit..engem most az érdekelne.

Tobacco
Ismeri valaki a servermania típusú tm szervert?
hol lehet beállítani rajta, hogy látszódjanak a skinek?

Dzsezi
Köszi!!!
mozesapo
Nevetséges és szánalmas egyben, hogy képtelenek egy kib*szott szervert rendesen üzemeltetni. <#violent><#mf3><#violent>

Dzsezi
Szasztok!

Hát bakker megint beszart a szerverük!!!
mióta én játszom ez a harmadik eset
ngcsnet
én már találkoztam olyannal😄
http://nations.tm-exchange.com/
itt megnézheted a nadeo mapokat, és fel is töltheted a legjobb repjeidet

hen-tes
én csak a legjobbakra lennék kiváncsi 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Solo pályákon megnézheted az editorban melyik pályán milyen eredményt értél el. De olyan listával még nem találkoztam ami megmutatná hogyH-5-ös pályán ki milyen idõket futott.

hen-tes
olyan hogy rekordok olyan hol van? :S
egyes pályákon elért rekordok érdekelnének

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ngcsnet
csak a tms, és tmo fórumban is reklákozták, ami viszont nem vág témába. de bocsánatot kérek.

Ne már! Nem hiszem el hogy már ilyen szinten is ekkora a széthúzás a magyarok közt... Mire jó ez? Hadd legyen annyi honlap a kedvenc játékunkról amennyi csak lehet, nem? Az a lényeg, hogy egyre többen játszák mert akkor van esélyünk országos szinten az elsõk közt lenni! Ehez meg az kell, hogy széleskörben ismert legyen. Szóval ne vitatkozzatok hülyeségeken!!!

cenobite
Szerintem akkor lenne jogos a büntipont, ha én itt a Trackmania fórumban mondjuk hirdetnék egy weboldal-t, ahol ütvefúrókat és lánghegesztõgépeket kínálnék áron alul. Vagy ilyesmi...

gamertag: kenobita

Egy lap hirdetéséért, ha témába vág, akkor alapjában véve nem kellene szerintem, mert akkor az áláírásokat is figyelni kellene. A másik dolog, hogy szerintem nem baj, ha egy témában van sok oldal, pláne, ha mindegyik egyedi és tud egy kicsit mást is nyújtani, mint a másik.

ngcsnet
csak tudod itt az sg-n reklámozásért büntipojnt jár

De mekkora már...az ember nem hírdetheti a saját oldalát, de a hozzászólásunkban meg ott vannak a kulcsszavak rámész...reklám<#pardon1>

Atkamon
Asziszem hogy 128x128-as méretû képet kell bemásolni a Sikns/Avatars mappába!

Kedves drága NGCS!
Az ilyen hozzászólásokkal magadat minõsíted, már bemutatkoztatok a mi fórumunkon a Höfee haveroddal együtt hát mit ne mondjak színvonalon aluli. Azt, hogy reklámozunk és, ha esetleg az nem tetszik nektek azt másként is ki lehet nyílvánítani nem alpári módon.

Sland
ez nem teljesen így van. aki reklámoz azt kibannolják, vagy büntipontot adnak. a reklám topicokat is bezárják...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dekk
NGcs csak annyit szeretnék neked mondani hogy ami nektek van az nem portál az csak egy fan vagy clan oldal! Semmi hír tmn el kapcsolatban semmi közlemény semmi!!!! Szóval majd meglátjuk kié lesz a népszerübb nyilt verseny van ha jól tudom ez egy szabad fórum 😄😄😄 ugyhogy akkor reklámolok itt amikor akarok 😄 KÖSZI THX

David8
Hi!
Zászlót hogy lehet szerkeszteni?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

ngcsnet
az még régen volt

Hehe tudom ki vagy NGCs😊

Régen te spammeltél szét a hardwireden néhány topicot😄

ngcsnet
:@

akyyy
lol már😄F

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Bee18
<#eljen><#taps><#taps><#taps><#nyes>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ngcsnet
#1041#/b]!!