2614
-
Killberk #1449 Reggel fél hatkor megnézném te mennyire vagy intelligencs. -
#1448 fú de inteligencs vagy -
Killberk #1447 Eh, rohadt Irfanview, azt hittem ha kijelölt részt akarom csak megtartani, akkor van oylan inteligens, hogy levágja szélét. Hogy lehetne ezt a képet cserélni? Mert újból feltölteni már nem tudom. -
Killberk #1446 Régen volt már saját festés belinkelve. :)
-
#1445 -
#1444 hát egy ilyen magyar szerveren való 18. helyezéssel nem hinném hogy felvesznek, még gyakorolnod kell picit és menni fog:)
#1443: új játékos, nem piszkálni:D -
#1443 18. hely a legjobb eredményed???
Nekem a legjobb eredményem az volt amikor 3-szor lettem (külömböző mapokon) egynás után első a Körverseny szerver pályáin. -
#1442 multiztam itt a legjobb eredményemről egy kép:
-
#1441 mondjatok egy klánt ahova beszállhatnék -
#1440 és még sok minden -
#1439 ligákon részveszel, meccsek, +respect -
#1438 hát ha a klánfőnök bevezs:) -
#1437 miért jó az ha belépsz? -
#1436 És hogy tudok belépni egy klánba? -
#1435 persze -
#1434 csősztök én most töltöm a gamet klánok már alakultak multiba? -
#1433 [o_O] hát ilyenről se hallottam még.
a http://nations.tm-exchange.com/ oldalon végülis fel lehet tölteni rekordokat a pályákhoz -
#1432 Csináltam egy olyan rekordot hogy kiírta hogy küldjem el a hivatalos honlapra....hogy kell ilyet csinálni? -
Dodo55 #1431 Én billentyűzettel. -
#1430 Én gamepad-del. -
Killberk #1429 Nah, jah, csak nem tudom mennyire skilles a magyar közösség, ezért érdeklödtem, mert sereghajtó nem annyira akarok lenni. :)
Még néhány napig probálkozok több aranymedált szerezni, azt megyek netre. -
#1428 játszani mindig van értelme:D
a legprofibbak gamepaddal jáccokat (pont azért profik)
de speciel én billel nyomom -
Killberk #1427 Hi! Ki mivel játsza a játékot, illetve pro játékosok többnyire mivel? (bill, joy, gamepad, kormány)
Ha expert pályák legtöbbje cak silver-re sikerül, azért még van értelme neten játszani sikerélmény szempontjából? :) -
#1426 #1098-as hsz -
#1425 Azt nemtudjátok véletlenül, hogy mivan akkor ha pályát akarok építeni, és beleépítek egy "hátraszaltót" (nemtudom, hogy szoktátok nevezni) és azt akarom, hogy a játékos azon a részen ne kivülről lássa a kocsit hanem mintha egy kamera lenne a kocsi orrán...értitek mire gondolok? tudjátok, hogy hoyg kell megcsinálni? -
#1424 nekem az nem tiszta hogy mit akartál mondani:)
hát a letöltött skinnel neked semmit nem kell csinálnod:) -
#1423 skincenter.tm-community.com -
sovergin #1422 hy all
azt akarom kérdezni hogy a photo shop azért kell hogy a kocsi karosszériáűját nekem kell megszerkezteni és ugy rárakni a letöltött skint?
vagy a letöltöttel kel valamit csinálni please help me!
nem értem,olvastam a faq-t de nem tiszte. -
#1421 trackamania-carpark.com -
#1420 Hello
Mondjon valaki olyan oldalakat ahonnan skin-eket lehet letölteni. -
#1419 elég hátul vagyok ugyanis nagyon ritkán játszok:)
inkább modolgatom a gémt -
#1418 Játék kezdésekor a felugró abalakban ->Configuration->Advanced Setting->Game fülön->Opponents limit bepipálod->Opponents maximum count vedd 0-ra, és nem lesz kocsi. -
#1417 magyar listán hányadik vagy?
Én 110 körül. -
#1416 egy századdal -
#1415 kár hogy egy újonc srác legyőzött -
#1414 a tulajdonképpeni kakáj győzelem -
Reyes #1413 Jah, egyébként én vagyok a Tie Fighteres tag:) -
Reyes #1412 "2Gbit ADSL elég kellene..."
Jah ezt nem fugyeltem, sry:)
2Gbit???? Kár, hogy még Londonban is csak most tesztelik majd valamikor...:D
Akkor sima lag...Például ha egy másik kocsi nekimegy a falnak, vagy valami "kemény" tárgynak, és lepattan, leugrat, lerepül róla, akkor is belaggol a kocsi, úgyhogy ezen nincs miért fennakadni szvsz... Én különbenis jobban szeretek úgy játszani, ha nem látom a többi kocsit, legalább nem zavarnak:)
Mondjuk ha 60-70-en vannak már a pályán, és nem laggol, akkor meg a fun miatt komoly nézni a tömegjeleneteket, ahogy egyszerre ugrat 50 kocsi, meg ilyenek:D -
#1411 3. lettél, ezen mi beszél önmagáért? -
Bravoman #1410 Igen, annak tényleg örülnék! :-DD
De legalább következetesen írtam a hülyeséget! :-)