2614
-
#1529 úgy sokkal rosszabb. -
Sanzistift #1528 billentyűzettel baromi lassan fordula kerék kormányzáskor (láttam, mikor fejreálltam.:)))
Kormánnyal változik a kormányzás sebessége???? -
#1527 tmn-ben megvan minden pályaelem adva, nem kell vásárolni -
#1526 LOL tom régi ez de most véletlen megtaláltam (#140)
tényleg lehet pénzt kapni Trainigekért amibol tudok pályaelemeket venni? és hol? (egyáltalán ez TM-N? :D) -
#1525 fú, banner -
#1524 Thanks Everybody!
-
#1523 látom,látom -
Dodo55 #1522 NGcs, menj a tmn.uw.hu-ra! -
#1521 igen, ha jól beírtad a linket a .loc fileba -
#1520 szal akkor ide kéne egy locator... ha felteszem ftpre a "sajátautó".zip -et és csinálok mellé egy locatort ami erre mutat akkor látják? -
Dodo55 #1519 Igen át tudod festeni. Azért nem látják a többiek, mert valószínüleg lassú a feltöltési sebességed, így lassan megy át hozzájuk. -
#1518 Sziasztok!
Ha letöltök egy autót akkor azt áttudom festeni? és miért van az hogy az átfestett autómat nem látják a többiek? -
#1517 van az is pedig -
Dodo55 #1516 Ha használsz locatort, akkor hamar feltöltődik, mert a többiek nem tőled töltenek, hanem a netről, így gyorsabb. Locatort úgy kell csinálni(ha nincs eleve hozzá), hogy csinálsz egy fájlnév.zip.loc nevű fájlt, amibe beleírod a fájl letöltési url-jét. -
#1515 kösz
de mindkettot ugyanugy kell berakni a jatekba ugye?
jah es kb. mennyi ido aíg feltölti a skint szóval hogy a többiek is lássák? 1-2kör is lehet akár? -
Dodo55 #1514 Az, hogy a skin, az eredeti autót festi át, az autó, meg egy teljesen más autót tesz be. A skin letöltés a skincenterbe vezet, az autó letöltés meg a carparkba. -
#1513 mi a különbség a skin és az autó letöltés között? -
#1512 -
Dodo55 #1511 Kösz -
#1510 Nagyon faja lett jó munka -
Dodo55 #1509 Jó lett a flashes banner? -
Kikoki #1508 Hát nem megy de majd kedden jönhozzánk egy számtechgyerek majd ő segít -
#1507 Vezérlőpult>Tűzfal>Kivételek>pipáld be a TMN-t -
#1506 hát én sem használok keriot -
Kikoki #1505 Valaki légyszi! -
Kikoki #1504 A Configureba a Network résznél mit kell beírni a proxys részhez vagy mit kell csinálni hogy elinduljon multina? -
Kikoki #1503 Azt engedélyeztem de ez a tűzfal vagy 10 et akar kiengedni és amikor probálok multizni akkor meg nem engedi be és én se nagyon értek hozzá sajnos! -
Dodo55 #1502 Keriohoz nem értek, de első indításkot direkt olyat csinál a játék, hogy a tűzfalad észrevegye, és engedélyzeshesd. -
Kikoki #1501 Miért nem megy Kerio tűzfalam van és szerintem blokkolja azt hol lehet kikapcsolni vagy ha nem akkor elmagyarázná valaki hogy hogyan lehet multizni?(eddig ugy probáltam hogy csak rányomtam az Internet gombra tölt és utána semmi)
-
#1500 Én kitöröltem a gyári autókat,kivéve a magyar festésűt és így nem nehéz megtalálni:) -
jupa #1499 Már megy:) -
#1498 valaki tud franciául? -
jupa #1497 Most meg csatlakoznék és csak kiírja hogy plese wait és semmi :( -
jupa #1496 De ott van:DTényleg nehéz észrevenni:) -
Dodo55 #1495 Biztos nincs ott? Mert annyi autó van a sok nemzet miatt, hogy először én se mindig találom az autót amit betettem. Ha biztos nincs ott, akkor nem tudom mi lehet, ez esetben mondd meg melyik autóról van szó, és hol lehet letölteni, és megnézem nálam jó e. -
Kikoki #1494 Ja bköszi szépen pont akkor töltötte le most teszem fel! -
jupa #1493 Még egy kérdés,beraktam az atutóm skinjét becsomagolva ahogy kell de a profilba ninsc ott... -
jupa #1492 Köszi! -
#1491 először menj fel internetre, utána kérdezz, amúgy nem kell cím, ki vannak listázva a játékban (ha már próbáltad volna tudnád) -
#1490 mappák nem fájlok, mapok, vagyis (térképek), gamedata/tracks/challenges/downloaded