2614
-
#1569 Le tudod törölni. Nem lesz mindegyik olyan. -
samhun #1568 ha felrakok egy járgányt, azt utana le is tom törölni?
és akkor minden auto olyan lesz?
vagy csak én? -
#1567 köszi szépen! -
#1566 másolj be egy új fájlt a skins/avatars/-ba, de ne írd felül egyik képet sem! de az új képednek is három karakterből kell állnia, különben nem lesz beolvasva. majd fönt a zászlóra kattintva válaszd ki a listából az új képedet.
128x128 méretű, dds vagy jpg file. -
#1565 lenne egy noobish kérdésem, faq-ban nem találtam rá megoldást:
Hogy kell a zászlót lecserélni? sima átnevezéssel nemmegy :P -
Neoncsoves #1564 THX! és FAQ you! :D -
#1563 autókat lehet <3d tudással>, patch miért kéne? hisz nincsenek lényeges bugok, upgrade pedig nem valószínű hogy lesz, mert már új projekten dolgoznak. skint pedig lehet csinálni ps-el, lásd FAQ -
Neoncsoves #1562 Lehet autokat csinalni a jatekba? van mar patch a jatekhoz? És lehet photoshoppal egy bonyolultabb skint csinalni? :P -
DonCosta #1561 Szia! Valami mégse oké ezzel a módszerrel. Vagy nagyon lassú a rendszer és pl csak naponta frissül a nemzeti ranglista, vagy nem tudom. (Reggel néztem kb a 9-10. helyezett pontjainak a 10x-ese volt a nemzeti, tehát jóval kevesebb mintha összeadnánk az első 10-et). Vlami tipp? -
#1560 #1556:
zip fájlt másold ide:
TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar -
PindúrLászló #1559 Hello!
Valamelyikőtök nem udna nekem abban segíteni, h hogyan tudok letöltött autót betenni a játékba?
Előre is kösz! -
Narandil #1558 rájöttem... kössz a segítséget... -
Narandil #1557 és ott a tömörítésbe kell berakni vagy magát a tömörítést másoljam oda? -
Dodo55 #1556 C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar -
Narandil #1555 és hova kell őket berakni? -
Dodo55 #1554 De nagy részük működik TMN-el is. -
#1553 azok elvileg a sunrisehoz vannak de ha jól tudom megy a TMNnel és mindegy milyet raksz be bár én személy szerint a bay-t még nem próbáltam -
#1552 Köszönöm:)) -
Narandil #1551 De ha egyiket sem lehet berakni akkor honnan lehet olyat letölteni, amit be lehet? -
Narandil #1550 És a stadium se?
-
#1549 azok nem tmn-hez vannak -
Narandil #1548 Üdv!
A letöltött autókat hogyan kell berakni a játékba? Mindegy hogy milyen autót rakok be (coast, stadium, bay stb.)? -
#1547 Amikor még játszottam vele, akkor 7-8. volt Magyarország. -
#1546 Boldog születésnapot! -
#1545 Igen így számolják:) -
Dodo55 #1544 Úgy tudom, hogy úgy számolják az országok pontjait, hogy az országos ladder első 10 helyén álló emberek pontjait adják össze. -
DonCosta #1543 Hali! A hétvége során nagyon lecsúsztunk, mi történt? Csak a 15. helyen állunk. Gyerünk húzzunk bele!!! :)
Amúgy nem tudjátok pontosan hogy számolják az országos ranglistákat? Mindenkinek az eredménye számít és azt átlagolják, vagy csak az első néhány? Na jó játékot addig is és HAJRÁ VISSZA KELL KERÜLNI AZ ELSŐ OLDALRA!!! -
Sanzistift #1542 Sajnos a magyarításba becsúszott jópár vastag helyesírási hiba is :(((( -
#1541 igen, nekem is ez volt régebben. hát, semmi/senki sem tökéletes:D -
#1540 :DDDD -
#1539 Ez érdekes volt, nemnagyon akart szabadulni tőlem a játék: -
gyuri1980 #1538 HUPSSSZ!!!Tényleg elkapkodtam egy kicsit a kérdést...De azért köszi!!! (én marha... múúú) -
#1537 Basszus olvassá má bele a bannerba! -
gyuri1980 #1536 Hellósztok TM-Nations rajongók!Tud közületek valaki olyan oldalt,ahonnan már lehet letölteni saját készítésű pályákat???Mert a multi-ban sok jó pálya megfordul,amivel játszanák szívem szerint többször is! -
Dodo55 #1535 Én úgy csinálom, ha nem férek be, hogy legközelebb előbb kezdek kanyarodni. Ha meg nagyon éles a kanyar, akkor a kanyar előtt kb 5 méterrel elkezdek fékezni, és mikor amikor beérek a kanyarba, akkor elengedem a féket, és gáz+kanyarodás gombot nyomom. -
#1534 gyakorlunk... vagyis én nem, de a jók úgy csinálják:) -
Sanzistift #1533 Máshogy nem lehet javítani rajta? Mert így csak középmezőny..., egyszerűen nem férek be pár kanyarba.
Ti hogy csináljátok? -
#1532 Én se de legalább van:)) -
#1531 nem látom sok értelmét:\ -
#1530 Igaz hogy nem sok angol dolog van a játékban(szerintem),de mégis elkészítették a magyarosítást.Erre tessék!