Csak jövőre jön az IE 7 nyilvános előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor tuti becsõdöl, mert nem fogják megtalálni az asztalon <#banplz>#banplz>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Linuxon általában minden(azért biztosan nem minden) gyorsabb mint windowson.
A játékok FPS-e is nagyobb.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
valaki elárulná, hogy mik azok az újdonságok, amikért egy mezei user lecserélné firefoxát,operáját/akármilyen más böngészõjét az ie7 miatt?
füleket, titkosított protokollokat, rsst, flasht, shockwave-et, javat, popup blokkolást, css2 szabványokat mind tudja, xmlt az ff tudja, operának vannak hiányosságai, nem minden megy vele, de az ígéretek szerint a 9esben már mûködni fognak
De utána gyorsan megy, akár 5 tabbal is.
Ha X kapcsolatban vagyok a 3000-es gépemmel, akkor 3-4 alatt 😊
btw, nem egy teszt igazolta már, h ff semmivel nem biztonságosabb.
de mint soxor mondtam már, a legenda tovább él!
nálam néha fél perc is eltelik mire betölt az ff, fõleg ha több tab is nyitva maradt. operánál ez nem gond.
nekem most 23 ext van fent és még legalább 5re várok, h kijöjjön 1.5 alá. így már használható böngi és nem egy tabbed paródia (viszont bugos és jóval alssúbb, mint alapból). operát egyébként a rengeteg hibás oldal miatt hagytam ott, azóta meg elhatároztam, h addig nem állok vissza rá, míg teljesen nem lesz xml kompatibilis.
IE-t vagy 4 éve egyáltalán nem használtam böngészésre, de most az IE7 több szempontból is tetszik. majd máglátom mi lesz a véglegesnél.
"...eredhet riválisai nyomába."
hahhahaha, háháhá hááááá hááhahah háháháha.
lol
Vajon miért pont CSAK WINDOWS, azon belül is CSAK XP azon belül is CSAK SP2.
Aki ilyeneket használ, az nem azért teszi mert érdekli a biztonság.
#22: Akkor örülj neki, hogy nálad csak annyi, 3 GHzes gépen nálam is annyi, de a különbség az, hogy Operánál még egy 500MHzes gépen is annyi, amennyit ott írtak, nem lesz 10szerese, mint FFnél. És lehet, hogy újdonságot mondok, de az átlagos irodai gép az kb ilyen, Win2kval még mindig használható. Akinek pedig gondja van az FF lassúságával (mint pl nekem): lehet korlátozni a cache méretét about:config-ban, a pontos leírást a Firefox topikban találod, sajnos nálam nem jött be, mert nemcsak a memóriát kevesli, hanem a procit is, de úgysem akartam lecserélni az Operát 😊
és az is baromság hogy egy 800 Mhz-es elavult majd 10 éves P3-mal mérték...
Szerintem ezt a tesztet az Opera pénzelte... mert abszolut nem reális...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A témánál maradva az IE7 szerintem nagyon jó lesz<#eljen>#eljen>
Böngészõk sebességtesztje, az FF sokmindennél lassabb, mentségére legyen mondva, hogy jól testre szabható extekkel (mellesleg az Opera is, csak keresni kell egy kicsit), de túl fapados (és fõleg lassú) az Operához képest, 20-30 extet meg nem akarok felrakni, de akinek IE+füles böngészés elég annak tökéletes, nameg azoknak akik kieegészítik.
Kíváncsi lennék rá, mennyi lenne az IE részesedése, ha a Windowsban nem ez lenne a beépített böngészõ, mert sokan vannak olyanok, akiknek csak annyi, hogy a kék e-re kell kattintani és akkor bejön a zinternet, gyanítom nem sokan váltanának, de lehet, hogy nem azért mert jobb az, hanem mert nem tudják, hogy lehet. Bár az IE7 újdonságai nem gyõztek meg eddig, majd kipróbálom ezt is.
Máris hibát találtak az új Firefox-ban
Hiba az 1.5-ös Firefoxban
Na ennyit a híres neves FireSUX-ról... Kíváncsi vagyok, hogy itt hírezi fogják-e egyáltalán...
FireFox egy nagy LOL... Még a fórumokból sem lehet kijelentkezni alatta. FF SUX!!!!
He\'s Got the Mojo Workin\'
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Akinek sok feature kell, annak ott az opera, aki viszont gyorsan akar böngészni, annak firefox kell. 😊
Ez a szép a sokszínûségben.
Egy érdekes adat: egyik hazai webfejlesztõknek szóló oldalon a stat szerint a látogatók 45% nézte meg az oldalt explorerrel! Vajon mért?
szerintem mindenki elott ott van a valasztasi lehetoseg milyen bongeszot hasznaljon. azt vettem eszre, hogy vallalatok mar telepitik defaultbol gepeikre a firefoxot. sot mar olyan intranetes portalt is lattam (>100000 letszamu cegnel) amiben a Firefoxot dicserik, felsoroljak a 'jo tulajdonsagait'... "ha jo arc vagy akkor ezt hasznalod", meg ilyenek.
tenyleg jo a firefox. nemtudom eldonteni jobb-e mint a opera vagy explorer. de jo...
viszont a firefoxnak is vannak elegedetlen felhasznaloi. minel tobben hasznaljak a problema is tobb lesz vele.
szoval a valasztasi lehetoseg ott van mindenhol, es valamiert meg mindig 85% folott van a windowson az IE tabor... hmmmm
Ezert az a kifejezes hogy 'nyomaba' hulyeseg. a MacKrumpli sem azert magyarorszag kedvence mert a legjobb. hanem csak azert mert a nagymamam sultkrumplijat nem lehet minden sarkon kapni.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Go OPERA!
De azért kiváncsi leszek erre az IE7-re is.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
A legjobban talán ez "tetszett":
"Windows 2000 support would be ok, but it's not going to happen since microsoft has ended mainstream support for it. Why not use firefox?"