56
Újabb játékból készül film
-
#56 Friss hír! -
#55 Ez a bluray valtozatban van? -
#54 Nincs a filmnek single player része -
szabin91 #53 légyszi segítsetek letöltöttem de amikor elindítom a single playert elindul de visszadob az asztalra. -
msstz #52 az eredetiben -
Seten #51
"lépegető jelmezben szambázó Adolf Hitler"
Ilyen mikor volt benne? :)
-
Xerxész #50 Infók a filmről -
gergely012 #49 KATT -
#48 Folytatódik a Wolfenstein film -
Xerxész #47 Ennek a hírnek az angol változatát olvastam a Comingsoon oldalán. Ott azt írták, hogy Roger Avary jelenleg a forgatókönyvön dolgozik. Tehát nem "még mindig" és nem is most kezdte, hanem rajta van a témán már. -
#46 A katasztrófális Doom film után remélhetőleg a Wolfenstein forgatókönyve minden képzeletünket felülmúlja. Elvégre Roger Avary, a Ponyvaregény (egyik) írója veti papírra a nácik, a zombik és a lépegető jelmezben szambázó Adolf Hitler történetét. A legújabb fejlemények szerint az írók sztrájkja és a saját egyéb elfoglaltságai miatt Avary még mindig a forgatókönyvön szöszöl vagy talán csak most vág bele, ki tudja. Mindenesetre nem ülhet rajta örökké, Todd Hollenshead id CEO ugyanis korábban említette, hogy határidőhöz kötötték Avaryt, amit ha túllép, akkor egy Cyberdemon fogja telipumpálni robbanófejes rakétákkal. A filmet egyébként 2010-re tartogatják.
Forrás : harwired.hu -
Xerxész #45 Ha beindulnak a film munkálatai, akkor szerintem írni is többen fognak.
Egyébként úgy néz ki, megint csúszni fog a film, mert a rendező a múlt héten autóbalesetet okozott és gyilkossággal vádolják. Nekem is mondták, igazolni nem tudom.
Szóval, a 2010 is ugrott szerintem. -
#44 1000 hozzászólás akkor sem lesz meg, ha kijön a film :) -
Xerxész #43 A dizájn érdekében.
Meg van írva tán valahol, hogy csak 1000 hozzászólás után lehet bannert csinálni? Csak azért mert kb. 3 év múlva lesz a filmből, és mert még nem megy annyira a topic, attól még lehet egy szép külalakja, nem? -
#42 41 hozzászóláshoz? minek? -
Xerxész #41 Remek.
Azért remélem, hogy nem fog emiatt hónapokat, neadjisten éveket csúszni a film.
Ki a topic házigazdája? Nem kéne ide is csinálni egy jó kis bannert? -
#40 Kényszerpihenőn a Return to Castle Wolf film -
Xerxész #39 Nem feltétlen kell kigyúrnia magát Tom Jane-nek...elég jó alakja van így is és szerintem nem egy kigyúrt állat kell ebbe a filmbe. Inkább egy okos, megnyerő külsejú szövetséges katona. :-)
Amúgy neki az igazi alakítása a Megtorlóban volt, én ott kedveltem igazán meg. Ha nem láttad, nézd meg mindenképp! Nagyon jól játssza ott a szerepét.
Voltak jó pályák a játékban...a világháborús övezet ötvözve a fantasztikummal, ezért fogott meg engem annyira.
Kár, hogy elvileg csak 2010-re lesz belőle valami...legalábbis most így áll a dolog... -
#38 Thomas Jane jót villantott annak idején a Háborgó méjség-ben.
Bár az első id-s Wolfenstein játékban egy kefehajú kötegelt állat volt a főszereplő, illetve őt irányíthattuk, és olyasfélét is beszélnek, hogy a filmben a főszereplő imidzse is ilyen kell hogy legyen. Jane nem egy gyenge srác, de fel kellene gyúrnia magát egy kicsit, mert hát nem virágot szedni megy majd oda a Wolfenstein kastélyba. Nemtom, mennyire fogják a játék vonalát követni a rendező bácsiék, de ha valamit is adnak majd az id üdvöskéjére, akkor lesznek a filmben náci szuperkatonák, föld alatti titkos alagutak, korábban élt veterán harcosok, (értsd: tetves zombik) és természetesen a vörösszemű Henrik is benéz majd néhány percre. -
Xerxész #37 Hopp, az a 100 igazából 1000 akart lenni, nah. -
Xerxész #36 Szerintem a játék sztorija önmagában már megállná a helyét a film szorijaként is, kíváncsi vagyok, hogy miről fog szólni. Remélem, hogy nagyon nem térnek el tőle. Ütős főellenség lenne a végén a jó öreg 100 éves Henrik bácsi.
A főszerepre én Thomas Jane-t tudnám elképzelni. -
#35 A Comingsoon elkapta egy kedélyes csevelyre Roger Avary-t, aki a kurtán bejelentett Wolfenstein filmen dolgozik éppen. Mivel Avary írja és rendezi a filmet, illetve részben a saját pénze is pihen a múviban, ezért nem siet túlzottan; a jövő év eleje során túrázik egy sort Európában, felkeresi a második világháború híresebb helyszíneit.
A forgatás reményei szerint tavasszal indul, bár késés elképzelhető. Mivel a forgatókönyv még erősen zigóta állapotban leledzik, ezért túl sokat nem árult el magáról a filmről. Európában, több helyszínen játszódik majd a múvi (a kastély persze adott lesz), a nagyobb nevek mellett európai színészek is szerepet kapnak. Avary egyébként játszott az ős-Wolfensteinnel is, illetve az id Softtól kapott egy leporellót a franchise-ról. Ez tartalmaz minden, a designerek által lefektetett sztori, illetve karakter terveket, háttérinformációkat, amiknek tetemes része nem jelent meg a Wolfenstein játékokban. Egyenlő részben adagolt fikcióra és realizmusra számíthatunk.
forás :hardwired.hu -
#34 Megvan a film rendezője!!! -
#33 Ez a film egy nagy rakás szar volt :) -
#32 Nincs ötlet hálivúdban :( -
#31 eza szupermárió-fivérek vagy mia ...szom filmre nem vonatkozik
-
#30 Akkor játszál a Diablóddal!
Ebből legalább készül film,nem úgy mint azokból! -
#29 Tünj innen. -
knightbali #28 Hülye Wolfeinstein imádók,a wolfeinstein egy nagy szar.
Tudjátok mi a jó játék,:a Diablo2 na az jó nem ez a fing.Vagy még az Unreal Tournament az is jó.
-
#27 Nincs ötlet hálivúdban! -
#26 A Bunker című film ilyesmi akart lenni,de én nem paráztam rajta. -
Landor #25 Igazi, horroros parázós 2. vh-s filmet még nem láttam. Én kíváncsian várom! -
#24 Alien esetében a film és a játék is kiraaaa!!!!! Esküsz! -
#23 Vagy a Pac-manből :) -
#22 na...akkor má télleg falnak megyek -
#21 ebbe is vannak szörnyek ez nem szimpla schindler listálya lesz hanem zimbes-zombis -
Derapo #20 Nem a filmet a gamét:) -
Derapo #19 Szerintem is az egyik legjobb játék amivel játszottam valaha.AlienVsPredatort sem szabad kihagyni. -
Emmegki #18 kell egy n+1 nácilövős film... (elegem van a 2. vh-s témából) -
#17 azért a tetriszből csak nem lesz film