Return to castle Wolfenstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"lépegetõ jelmezben szambázó Adolf Hitler"
Ilyen mikor volt benne? 😊
sarkanyharc.try.hu
Forrás : harwired.hu
Egyébként úgy néz ki, megint csúszni fog a film, mert a rendezõ a múlt héten autóbalesetet okozott és gyilkossággal vádolják. Nekem is mondták, igazolni nem tudom.
Szóval, a 2010 is ugrott szerintem.
Meg van írva tán valahol, hogy csak 1000 hozzászólás után lehet bannert csinálni? Csak azért mert kb. 3 év múlva lesz a filmbõl, és mert még nem megy annyira a topic, attól még lehet egy szép külalakja, nem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért remélem, hogy nem fog emiatt hónapokat, neadjisten éveket csúszni a film.
Ki a topic házigazdája? Nem kéne ide is csinálni egy jó kis bannert? <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy neki az igazi alakítása a Megtorlóban volt, én ott kedveltem igazán meg. Ha nem láttad, nézd meg mindenképp! Nagyon jól játssza ott a szerepét.
Voltak jó pályák a játékban...a világháborús övezet ötvözve a fantasztikummal, ezért fogott meg engem annyira.
Kár, hogy elvileg csak 2010-re lesz belõle valami...legalábbis most így áll a dolog...
Bár az elsõ id-s Wolfenstein játékban egy kefehajú kötegelt állat volt a fõszereplõ, illetve õt irányíthattuk, és olyasfélét is beszélnek, hogy a filmben a fõszereplõ imidzse is ilyen kell hogy legyen. Jane nem egy gyenge srác, de fel kellene gyúrnia magát egy kicsit, mert hát nem virágot szedni megy majd oda a Wolfenstein kastélyba. Nemtom, mennyire fogják a játék vonalát követni a rendezõ bácsiék, de ha valamit is adnak majd az id üdvöskéjére, akkor lesznek a filmben náci szuperkatonák, föld alatti titkos alagutak, korábban élt veterán harcosok, (értsd: tetves zombik) és természetesen a vörösszemû Henrik is benéz majd néhány percre.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A fõszerepre én Thomas Jane-t tudnám elképzelni.
A forgatás reményei szerint tavasszal indul, bár késés elképzelhetõ. Mivel a forgatókönyv még erõsen zigóta állapotban leledzik, ezért túl sokat nem árult el magáról a filmrõl. Európában, több helyszínen játszódik majd a múvi (a kastély persze adott lesz), a nagyobb nevek mellett európai színészek is szerepet kapnak. Avary egyébként játszott az õs-Wolfensteinnel is, illetve az id Softtól kapott egy leporellót a franchise-ról. Ez tartalmaz minden, a designerek által lefektetett sztori, illetve karakter terveket, háttérinformációkat, amiknek tetemes része nem jelent meg a Wolfenstein játékokban. Egyenlõ részben adagolt fikcióra és realizmusra számíthatunk.
forás :hardwired.hu

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ebbõl legalább készül film,nem úgy mint azokból!
Tudjátok mi a jó játék,:a Diablo2 na az jó nem ez a fing.Vagy még az Unreal Tournament az is jó.
-tRs-Landor
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Biztos sokan kifizették a jegyet, így a készítõk jól jártak.Az már lényegtelen, hogy a közönség elégedetlen miután kifizette a pízt.
Tudod business......