56
Újabb játékból készül film
-
lol ebből is film? :D
má mindenből film lesz? :O
kicsit sem erőltetett dolog..... -
film? -
érdekes h még nincs ilyen topik. pedig neves játék. na a lényeg hogy jó játék (volt), mert én mint megrögzött autósjátékrajongó, én is végigjátszottam ezt.:) -
Miért kell meggyalázni a világ egyik legjobb játékát? :'( -
Ez így is van (#9). Leszarják hogy neked tetszett-e vagy nem, ha sokan vettek jegyet akkor sikeres ha nem, akkor pedig nem. -
heystumafly #11 ja hogy film,bocsika -
heystumafly #10 ilyen topic már van!!!!! -
Nincs odaírva, hogy közönségsiker...
Biztos sokan kifizették a jegyet, így a készítők jól jártak.Az már lényegtelen, hogy a közönség elégedetlen miután kifizette a pízt.
Tudod business...... -
Sztem,ők jobban tudják,hogy sikeres lett-e,mint bármelyikünk itt....... -
"A Doom film sikeres lett a mozikban,"
Ez hol? Koreaban ahol egy filme vetitenek 20 evenkent es ezt valasztottak ki? -
én az RtCW 2 játékot várom nagyon :D -
én csak RE-t kezdtem el nézni de azóta jó film mondjuk az AVP tetszett de azzal meg nem játszottam -
hmmmm ...
várom. -
#3 lásd DOOM -
xboxon 40órás végigjátszási idővel és soha addig nem érzett félelemmel ajándékozott meg ez a játék 2001-ben asziszem amit persze film nem képes visszaadni lásd ResidentEvil l-ll
-
#1 Az id Software-től David Konow egy interjúban elárulta, hogy a Return to Castle Wolfenstein játékból is filmet készítenek. Az ok egyszerű. A Doom film sikeres lett a mozikban, így úgy érzik, hogy egy másik nagy játékukat is filmre kell vinni, ami az RtCW-lesz. A játék sztorija teljesen használható egy filmbe, amit az új Wolfenstein játék történetével is meg fognak fűszerezni. Azt, hogy a filmet mikor kezdik el forgatni, és hogy mikor azt nem árulta el
http://www.twitchguru.com/2005/12/03/id_software/