56
Újabb játékból készül film
  • mucsácsó
    lol ebből is film? :D
    má mindenből film lesz? :O
    kicsit sem erőltetett dolog.....
  • ngcsnet
    film?
  • ngcsnet
    érdekes h még nincs ilyen topik. pedig neves játék. na a lényeg hogy jó játék (volt), mert én mint megrögzött autósjátékrajongó, én is végigjátszottam ezt.:)
  • Dying Soul
    Miért kell meggyalázni a világ egyik legjobb játékát? :'(
  • alert
    Ez így is van (#9). Leszarják hogy neked tetszett-e vagy nem, ha sokan vettek jegyet akkor sikeres ha nem, akkor pedig nem.
  • heystumafly
    ja hogy film,bocsika
  • heystumafly
    ilyen topic már van!!!!!
  • Amse
    Nincs odaírva, hogy közönségsiker...
    Biztos sokan kifizették a jegyet, így a készítők jól jártak.Az már lényegtelen, hogy a közönség elégedetlen miután kifizette a pízt.
    Tudod business......
  • Tojesz
    Sztem,ők jobban tudják,hogy sikeres lett-e,mint bármelyikünk itt.......
  • Sephi
    "A Doom film sikeres lett a mozikban,"

Ez hol? Koreaban ahol egy filme vetitenek 20 evenkent es ezt valasztottak ki?
  • Frosty01
    én az RtCW 2 játékot várom nagyon :D
  • schrank
    én csak RE-t kezdtem el nézni de azóta jó film mondjuk az AVP tetszett de azzal meg nem játszottam
  • Serpa
    hmmmm ...
    várom.
    lásd DOOM
  • schrank
    xboxon 40órás végigjátszási idővel és soha addig nem érzett félelemmel ajándékozott meg ez a játék 2001-ben asziszem amit persze film nem képes visszaadni lásd ResidentEvil l-ll
    Az id Software-től David Konow egy interjúban elárulta, hogy a Return to Castle Wolfenstein játékból is filmet készítenek. Az ok egyszerű. A Doom film sikeres lett a mozikban, így úgy érzik, hogy egy másik nagy játékukat is filmre kell vinni, ami az RtCW-lesz. A játék sztorija teljesen használható egy filmbe, amit az új Wolfenstein játék történetével is meg fognak fűszerezni. Azt, hogy a filmet mikor kezdik el forgatni, és hogy mikor azt nem árulta el

http://www.twitchguru.com/2005/12/03/id_software/