John Lennont

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
A másik ember akivel megtörtént az Freddie Mercury volt!! Csak a teljesség kedvéért 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

osho
Hi!

"Nem hiszem, ha ma lelõnék Bonot (nem szeretném, ne érts félre) akkor százezrek gyûlnénke össze a háza elõtt sírva. EGy csak két emberrel fordulhatott elõ és az egyik Lennon volt!"

Igen, erre mondta Lennon hogy ma/akkor népszerûbbek Jézus krisztusnál .... : )és bár utólag elnézést kért ezért, szerintem igaza volt.

Százezrek és milliók fogják tisztelni Bonot is mint Lennont ,jézust..

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Snecie Smicie
eredetileg ott volt

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

sapkafej
nem is az a címe :|

György

A topicot át lehetne helyezni a zenébe

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Snecie Smicie
-.-

ngcsnet
mért az a címe a topignak hogy lennont? -t

ChevyG work
hüjeség

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Igen

Igaz, McCartney szólólemezei egész jók.
Nekem jobban tetszenek, mint Lennon lemezei
Snecie Smicie
mondjuk ez ugyanúgy igaz McCartneyra és a Wings-re is.

De szerintem is sokkal jobb a Beatles, mint Lennon szólópályafutása
Még akkor is, ha valóban született pár jó dala
Dear Yoko, Beautiful boy, Imagine, Give Peace a Chance, Jelaous Guy, stb
A Jelaous Guy kb 1968-69 körül íródott, vagyis még a Beatles korszak alatt.
Más kérdés, hogy nem jelent meg, csak késõbb, Lennon saját lemezén.

De azért a gyûjtõknek megvan az eredeti elsõ verzió is 😊
B0B0
Szerintem az Imagine a Woman és a Like Started Over azért jók

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Snecie Smicie
Egyébként érdekes, hogy a Betales-korszak után íródott számai nem igazán tetszettek.
Se az Imagine, Karma, Jelous Guy..

B0B0
Nem akarlak elcsábítani megmutatom eztet hátha nem tudsz róla 😊

B0B0
A Queen sokkal sokkal több lemezt adott el mint az ABBA! Az ABBA-nak tényleg több number one-ja van, de a Queen töltötte a legtöbb hetet a listákon. A Greatest Hits I. 1982-es megjelenése óta két olyan hét volt, amikor nem volt fent a 100-as albumlistán. Na de mindegy, ez nem Queen topic.

Szerintem is a könnyûzene 3 császára a Queen a Beatles és az ABBA

A U2 esetleg ott a 10. hely környékén (mert ugye Stonesról, Zeppelinrõl meg Bee Geesrõl még nem is beszéltünk) 😊

B0B0
Nézd meg a logóm! 😊

schrank

lehet ezt elfelejteni ilyent elég ha az ember egyszer lát az ember <#hehe>
de a viccet félre téve a queen-nek vannak ilyen hatalmas világslágerei <#eljen>habár közel sem annyi mint az ABBA-nak na tényleg az ABBA még olyan volt aminek a 90 számából 30 at mindenki felismer és az ABBA-ban legalább 2 olyan ember volt akit a férfivilág nagy többsége magáévá tett volna ha lett volna rá lehetõsége lehet ilyen emberek voltak a beatlesbe is de én nem abból a csoportból származom <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Snecie Smicie
Így van.
A U2 sem rossz, de messze nem hatott úgy a reveláció erejével, mint a Beatles 42-43 éve.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

schrank
a beatles-hez talán a queen-t lehetne hasonlítani ismertségileg <#nezze>

Blasta
Frappánst topikcím <#szomoru1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

B0B0
<#taps><#taps>

bens
szólj, ha tudsz úgy zenélni, mint õk.

egyébként tény, hogy beatles-t ma is hallgatnak az emberek. U2-t ...hát nemtom hallgatnak-e majd 40 év múlva...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

B0B0
A U2 a Beatleshez (és fõként John Lennonhoz) képest egy szalonzenekar!!!! Nézz meg egy 60-as évek zenéjérõl készült filmet. Tudod hányan vártak rájuk a reptereken??? Valakinek hitvallása lett a Beatles és LEnnon sajátságos bölcsessége! Nem hiszem, ha ma lelõnék Bonot (nem szeretném, ne érts félre) akkor százezrek gyûlnénke össze a háza elõtt sírva. EGy csak két emberrel fordulhatott elõ és az egyik Lennon volt!

Igaz, hogy akkor a fiataloknak sokkal többet jelentett a zene mint ma, de az biztos, hogy egy Bono nagy senki Lennonhoz képest! A mai zenei világ nem is teszi már lehetõvé akkora géniuszok létezését, mint Lennon

Lennon volt a könnyûzene második legnagyobb alakja!

I.C.ram
Sok ész, hová mész?!
agyhalál
"különben is a U2 a beatleshez képest gyászzene inkább bakancsos bõrdzsekis depesmódos majmoknak való " Ez enyhén szólva erõs volt. Gondoltam, hogy nem hallottál még túl sok dalt se a U2-tól, se a Depeche Mode-tól. De ebben a hitemben meg is erõsítettél pár sorral feljebb. Ez a viselet sose volt jellemzõ egyik együttes rajongóira sem, még '89 környékén sem,pedig akkor tényleg nagyon sokan követték mindenben a DM-ot. U2 pedig egyáltalán nem gyászzene. Keress rá, halgass bele. Megéri.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

rage
Ezt Lennon mondta, majd késõbb elnézést kért érte, belátta, hogy elég nagy baromság volt.
De azt már így sem sikerült elkerülni, hogy néhány szekta Beatles-lemezeket égessen nyilvánosan 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

sweech
én sem vagyok buddhista mégis tudom ki az a buddha...érteeeed? 😄

rage
A Beatles-mánia a 60-as években messze felülmúlt minden más hasonlót a könnyûzenében. A U2 is ismert, világhírû zenekar, de nem jelenti egy új korszak/generáció születését.

S még nem láttam 5 U2 dalt sem a slágerlista elsõ 5 helyén állni, mint anno a 60-as évek közepén a Beatles esetében fordult elõ 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

de gombafejed az van?😊)
schrank
ezt mondom én is de mondjál már olyan U2-t ! én speciel egy U2 számot sem ismerek lehet hogy ismerem valamelyik számukat de hogy nem tudom hogy az U2-e vagy sem az is biztos <#nyes> mondjuk nincs is bõrdzsekim meg bajancsom is csak melós van <#hehe>

schrank
abból a szempontból nem nagyarcú kijelentés hogy a nem keresztény országokban is híresek és a világ nagyon kis része keresztény érteeeeed<#nemtudom>

sweech
szerintem egy kicsit nagyarcú kijelentés volt tõlük hogy ismertebbek mint jézus

osho
Egy csónakban evezünk tesó, csak hiányzik egy ember.
25éve.

Snecie Smicie
Jah, de ehy Help!-nek vagy egy Hard Day's nightnak mindenki ismeri a dallamát. Keleten is, és talán afrikában is.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

schrank
különben is a U2 a beatleshez képest gyászzene inkább bakancsos bõrdzsekis depesmódos majmoknak való <#szomoru2>

schrank
azért afrikában vagy ázsiában esetleg K-európában megkérsz valakit hogy dudoljon el egy U2 dallamot asztmondják hogy õk nem jártassak a tengeralattjárós témában szerintem kicsit túlzol <#ejnye1>

osho
Pont ien a U2 napjainkban.

osho
T-ét nyomtam ,nem kellett volna,sory.

John Lennon

a pontos címe<#guluszem1>

schrank
hát azért a U2-t a beatles-hez hasonlítani <#ejnye1>talán azokban az országokban ahol az angol a nyelv de még ott sem minden generációnak tetszik a beatles pedig egyaránt bejön bármilyen társadalmi, életkorú rétegnek ha kicsit viccelõdni akarnék a beatles olyan a világnak mint a magyaroknak az LGT <#nemtudom>

Ch_Slater
de miért John Lennont a topic címe?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

osho
Én nemigen osztájozom beat/rock/bármi....
A U2 van kb. napjainkban még ekkora hatással az emberekre/világra.

bens
a beat zene sztem eddigi legnagyobb alakja.

osho
http://www.rockhalo.hu/rockhalo/cikk/202235/

kiaza John Lennon? :o

bens
"Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni" -John Lennon

osho
Sajnos 25éve szegényebb a világ egy emberrel , aki sokat tehetett volna.Nem mai gyerek,de dalai,versei ma is nagyon aktuálisak.