57
Ki az aki 15. kerületi?
-
Palota Pont #57 Kedves XV. kerületi lakosok!
Ezen kérdőívet azért hoztuk létre, hogy felmérjük a XV. kerületben élő lakosok igényeit a kulturális programok, rendezvények, összejövetelek szervezése céljából.
Kérjük segítsék/segítsétek munkánkat ezen rövid kérdőív kitöltésével.
Köszönjük!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/9f83f470cc5cd0d3540f9b9f2b9c81b0 -
szirla #56 sziasztok én is XV.kerületi lakos vagyok :-) itt is születtem.A minap megdöbbenve láttam hogy a kiserdőben a kis tó ahol gyerekek tanulták a pecát (velem az élen) milyen rettentő szemetes mocsaras büdös stb.
ennek a rendbetételén agyalok,hogy a mi gyerekeink is használhassák mint mi egykoron . Ehez az ügyhöz csatlakozni kivánó személyeket keresek.
ezügyben az önkormányzattal felvettem a kapcsolatot jelenleg a tulajdonos kilétének a kideritése van folyamatban... -
Daza500 #55 Tyjű, oda jártam oviba az Ozmán térre.
Ha még így hívják... -
YMan #54 neem, Máv lakótelep, a mézeskalács tér környéke -
Daza500 #53 CooL.
Véletlenül nem Kossuth utcai lakótelep ? -
YMan #52 de, én -
Daza500 #51 Nincs valaki esetleg Rákospalotáról itt rajtam kívül ? -
#50 Az "indiánok" mar bocsanat de nem benszulottek, a tatár járás után vándoroltak be!!! Es IV bela oket nem is hitta! -
#49 jéé. ikszvéker már itt is jelen van^^ én is itt éldegélek. látom újpalota, meg az indiánok természetesen szóba jöttek:)) hát igem... mostanra kicsit elszaporodtak a benszülöttek. múlt hétvégén bemerészkedünk este a pólusba, de kb 3 percen belül ki is tettük magunkat. no comment.
mondjuk vannak emlékeim kb 7-8 éves koromból, mikor asszem 1, max 2 évig újpalotán éltünk. akkor is volt olyan, hogy hasba szúrt ember rohangált lent, betörögettek, miegymás. anyázások, kisebb balhék meg természetesen mégsűrűbben. igaz, a betörésen kívül ugye olyan fehérek voltak a főszereplők, akiknek a betondzsungel béli élet, meg az 5. osztályú kocsmázás jeletette a beteljesedést:) -
#48 aha:)
-
blackgamer #47 a Samu-ba? -
#46 Ja és a Czabánba jártam általános suliba anno:) -
#45 Én ugyan újpesti vagyok, de a nagybátyámék ott laknak sőt egy nagyon-nagyon jó csajszi barátom is:) -
#44 up-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- -
#43 Legalábbis ez a hivatalos verzió... -
#42 jó szar idő volt ma -
blackgamer #41 éppen ma voltam -
#40 bűntetik és valszeg azért nem ...
de külömböző tűzijátékokat lehet kapni a Corában is és nem drágák ...szóval szilveszterkor bizti nem fogják kihagyni a hülye gyerekek sem ... :) -
#39 Remélem holnap nyugton maradnak a petárdás geciek, eddig még nem igen hallottam idén. -
#38 valamilyen betegsége volt az öregnek ...(és erős izgalmi állapotba kerülve a szíve nem igazán bírta az ilyen izgalmakat már ...) -
#37 az Ázsiában hétközben aludni lehet de a hétvége (szombat ,vasárnap) kemény szokott lenni - sok cigánnyal és a kezükre kell a legjobban figyelni és arra ,hogyha bejön 1 család 1 leköti az eladót a többi pedig rámol (tisztelet a kivételnek ) -és ez főleg a "fiú" (jobbkéz felöli a parkoló és a lépcső felől) épületben ... -
#36 A Szerencs utcában is kemény volt ,amikor a kínaiak összebalhéztak és mindegyik Bruce Lee-nak képzelte magát ... -
blackgamer #35 én is, de néha még megfordulok a vásárcsarnok környékén -
#34 Döbbenetes a dolog, ez tőlünk kb 100 méterre történt. -
#33 Meghalt egy idős férfi kedden délelőtt Budapesten, a XV. kerületben egy lottózóban. A 74 éves férfi azután halt meg, hogy a Nyírpalota utcai vásárcsarnok egyik üzletében szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy 41 éves férfival.
Mégiscsak örülök, hogy elköltöztem :-P -
#32 -
#31 Én egyébként azt mondom, hogy Zuglóban lakni jobb volt.
2 év alatt másodjára törik fel a kocsit, a szomszédok rugdalják az ajtót..
-
#30 Most az éjjel. Rálőttek egy 31 éves csókára valami kocsiból. Volt a hírekben reggel. -
blackgamer #29 az több éve volt valami kocsmában, vagy újabb is történt? -
#28 nem is hallottam róla.
Mikor történt?
-
#27 Mézeskalács téri lövöldözés azért durva, nem? -
#26 ma is megyünk még, este, veszünk sok piát (*_*) -
blackgamer #25 Pólusban nagyon sokan vannak (na jó éjjel talán nem:) az ünnepek miatt, Ázsiában talán kevesebben -
#24 up-.-
-
#23 gyorsabban ... -
#22 En kivetelesen orulok neki, mert a 173-as kicsit jobban jar. -
#21 hááát azért sok barom sofőr nem veszi észre ...:( -
blackgamer #20 egyszer tuti lesz metró, csak hozzáértő emberek kellenének a városvezetésbe
bár már annak is örülhetünk, hogy pár éve bevezették a buszsávot, azért sokat számít -
#19 ebben igazad van ... -
#18 kb 2 évvel ezelőtt volt arról szó, hogy a tköhölyn a sportcentrumot kirobbantanák (meg talán a piacot is?) és oda csinálnák meg a végállomást.
Persze ha ésszerüen gondolkodnának, akkor belátnák, hogy Újpalotáig kikéne terjeszteni a metrót, mert a 73-173-as vonal mintegy a nagy utasforgalmat lebonyolító 7-es folytatása..