13
  • Atisz #13
    Ez rasszistának hangzik, de sajna van benne igazság...
  • Yurij
    Minél sötétebb az ember böreszine annál nagyobb benne a bünözöi hajlam.Ennek az ellenkezöjét még senki nem tudta tényekel be bizonyitani.
    Sajnos ezek a népcsoportok teljesen életképtelenek nem tudják magukat feltalálni ami szánalmas szerintem.Csak meg kell nézni Dél-Afrikát mig fehér ember irányitota rend volt mihelyt a zulu kezébe juttot tömegnyomor,ja most meg sirnak hogy éheznek.A minap látam egy dokumentum filmet ami siralmas volt nem tudták elmagyarázni a fekáknak hogy miért kell dolgozni.Nem érteték hogy miért kellene nekik dolgozni ebbe a nagy melegbe mikor majd kapnak kaját ha jon valami kamion.
    Egy amerikai segélyszolgálat probálta öket megtanitani vetni és ha sikerül aratni de a kezdeti 200emberböl a végére 10 ember maradt aki ugy döntöt nekik ez nagyon körülményes.
    Na szoval ez a valo vilag ezért nem kell segiteni senkin""Segits magadon isten is megsegit)
  • sólyom17
    ez inkább menhunt+the punisher klón de csak a kivégzések miatt k**va jó játék
  • csari89
    Na végre a Konami vmi újat dobott ki !! LOL
  • kow83
    "A végére maradt a jó hír. A program már hazánkban is elérhető szinte bárhol. A PC, Xbox és a PS2 tulajok a program segítségével - ha csak pár óra erejéig is -, de átérezhetik, hogy milyen is vesztesnek lenni..."

Ezt a játék nélkül is tudom :D
  • yajirobe
    Szerintem nem lesz rossz a játék, persze a GTA-t meg se közelítheti
  • immovable
    annál a verekedős képeknél csak 1-2 féle ember van a többi mind ugyanaz klónozva...
    de xar...
  • BiroAndras
    Lehet, én vagyok eltévedve, de szerintem a GTA-ban nem a bűnözés a lényeg, hanem az autók (meg motorok, helikopterek és repülők).
  • schrank
    a gyerek játszon teletabbis aranyossal meg pokémonos huncutossal ne "niggeres" mesztices gengszter játékkal észre vettétek hogy a képeken 1-2 fehér ember van abból is az egyik már szétlőtt fejjel hasal a metlakin a másikat meg most készülnek kivégezni a saját boltjában ezt a játékot vagy egy elmebeteg színesbőrű csináltatta vagy egy rasszista fehér csak nem ugyanazon okból
  • Athlon64
    Hááát, nem tetszik!
    GTA klón?

Amúgy tényleg lehetne a GTA-ba el realisztikus fokozat.
    Mert van, hogy a zsarú hátamögöt elütök egy emberkét és rá sem hederít.
    Amúgy GTA SA a kedvencem
  • Venom1986
    hát nemtom engem ezek a képek nagyon nem fognak meg!
    De aztán kitudja.
  • HuAn82
  • schrank
    nnnnnnnnna ez kel a kis kopasztökűeknek eddig nem volt elég a sok gettós fasság filmen most aztán teljes agymosás