542
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Vaxi
    pont most akartam bevágni. modik bannoljátok már plz köszi.
  • [Jakuza]
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162993290

© panama007
    ma 11:14 | privát | válasz erre | #239
    Hi!!

Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
    levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetőnek (csajom) emailben,
    valahogyan kicsalja tőle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünő!!
    SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
    Email: [email protected]
  • kopa1
    Szerintem ez Nyugodtam elfér az XP-s topikban, elvégre egy téma!
  • Pheel
    Jó helyen van az.
  • Dj Faustus #58
    Kéream az mp3 hiba kiszűrése topikban kicsit rendbeszedni társaságot (vagy a hozzászólásokat) - egymás szidalmazására nincs szükség...
    Köszönöm.
  • Wolfsnack
    Hello! a Hackerkedés topicot tegyétek át légyszives ide felhasználói programok közé!
    végülis ide tartozik, és a topik címébe az ékezetet is javítani kéne. köszi szépen
  • Pheel
    Ha beleszerkesztek, az oldal benyeli a HTML kódokat. Sajnos csak kitörölni tudtam, de szerintem így is értelmes a hozzászólásod.
  • Dj Faustus #55
    No problemo.
    Viszont én is elkövettem egy hibát (mea culpa!).
    HTML szerkesztés kezdőknek!!! topik 5022-es hozzászólása kissé kilóg.
    Nem lehetne egy kicsit átszerkeszteni (vesszők után szóköz)?
  • Pheel
    Gyomláltam. Bocs a késésért!
  • Dj Faustus #53
    Kérem a tisztelt moderátorokat, hogy a HTML szerkesztés kezdőknek!!! topik #4990, #4992, #4993, #4995, #4996, #4997, #4998 hozzászólásait kissé gyomlálják már ki, tele a topik felesleges flooddal.
    Köszönöm.
  • artschiatwork
    zárható, elfér másik topikban is a probléma
  • Pheel
    Mert okostóni szarul linkelt képet.
  • mila69en
    pont ezt akartam kérdezni:D
    miez a hitelesítés izé?
  • Met
    Itt miért kér jelszót?
  • Rexor
    Tudom, hogy én is nagy topik nyitogató vagyok, de akkor is: http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=gimp&hol=topic
  • Max7
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395 #3941 hozzászólás delete pls és bann-t a gyereknek de más topikokból is lehetne törölni a hozzászólásait!
  • artschi
    már van ilyen téma, zárható, htx
  • whiskeyman
    a fószer ismeri a keresőt
  • Pheel
    Kösz!
  • precision
    Itt a #11602 -ben lévő emberke visszatérő alkalommal reklámoz, már többször szóltunk neki hogy tilos, már többször töröltem is a reklám hsz -eit, de mindig visszaírja...
  • FLeK0
    ty
  • Pheel
    Lehet.
  • FLeK0
    Ennek a topicnak a címéből és bannerjéből lehet törölni a beta szót, este megjelent a végleges.
  • Aquir
    Mondtam is, hogy újra vissza akartam rakatni, tehát már rég a váltás előtt megvolt ez a banner :)
  • Max7
    Ez az új designhez készült már elvileg mind1 egy megjegyzés volt hogy ha a métere pont akkora lenne mint a felső box akkor pont jól mutatnia [/off]
  • Pheel
    A régi designból származó dolgok nem illenek tökéletesen az új designba. Az élet kegyetlen.
  • Max7
    Tudom hogy nem a megfelelő topik illetve nem kérdezte senki a véleményem de ha pont akkora lenne min a felső keret akkor egész jól mutatna de így az a kék háttér nem igazán passzol hozzá :)
  • Aquir
    tHx
  • Pheel
    done
  • Aquir
    Heló :)

ezt a készítményemet szeretném vissza a topikjába :P
    egyébként tök jó hogy semelyik banner nem jelenik meg update után
  • Max7
    Én is voltam csak én vasárnap hétfőn :) Amúgy meg poénnak szántam és különbenisigazamvanmertikszmoderátorbólxkirándult! nya :)
  • Pheel
    Tudod, hétvége van. Az emberek ilyenkor elmennek kirándulni, kikapcsolódni, nyaralni/telelni. Te nem. Attól még nem kell marharépának lenni!
  • Max7
    ahogy azt már megirtad nincs rá szükség tök felesleges ha a moderátorok úgy sem nézik! eltelt majdnem 1 nap na jó ez egy kicsit tulzás 15 óra és semmi :D csak így tovább :)
  • Dj Faustus #29

1edidesignsg hozzászólását a fenti topikokból "Szándékos flood és reklám" moderációs okból kifolyólag kérem töröljétek.
  • Max7
    Irtam :)
  • Pheel
    Szükség lett rá. Lehet írni bátran.
  • Pheel
    Nincs szükség erre a topicra itt. Kicsi a forgalom, elfér az általánosban.
  • Max7
    ne menj a dunának a mobilosba meg a tudományos izébe nincs még :) góóóóóóóóóó
  • Matthew Prosac
    zavar? engem nem
  • Rafaelo
    beírok ide betüket oké