542
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#62 pont most akartam bevágni. modik bannoljátok már plz köszi.
-
#61 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162993290
© panama007
ma 11:14 | privát | válasz erre | #239
Hi!!
Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetőnek (csajom) emailben,
valahogyan kicsalja tőle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünő!!
SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
Email: [email protected] -
#60 Szerintem ez Nyugodtam elfér az XP-s topikban, elvégre egy téma! -
#59 Jó helyen van az. -
#58 Kéream az mp3 hiba kiszűrése topikban kicsit rendbeszedni társaságot (vagy a hozzászólásokat) - egymás szidalmazására nincs szükség...
Köszönöm. -
Wolfsnack #57 Hello! a Hackerkedés topicot tegyétek át légyszives ide felhasználói programok közé!
végülis ide tartozik, és a topik címébe az ékezetet is javítani kéne. köszi szépen -
#56 Ha beleszerkesztek, az oldal benyeli a HTML kódokat. Sajnos csak kitörölni tudtam, de szerintem így is értelmes a hozzászólásod. -
#55 No problemo.
Viszont én is elkövettem egy hibát (mea culpa!).
HTML szerkesztés kezdőknek!!! topik 5022-es hozzászólása kissé kilóg.
Nem lehetne egy kicsit átszerkeszteni (vesszők után szóköz)? -
#54 Gyomláltam. Bocs a késésért! -
#53 Kérem a tisztelt moderátorokat, hogy a HTML szerkesztés kezdőknek!!! topik #4990, #4992, #4993, #4995, #4996, #4997, #4998 hozzászólásait kissé gyomlálják már ki, tele a topik felesleges flooddal.
Köszönöm. -
#52 zárható, elfér másik topikban is a probléma -
#51 Mert okostóni szarul linkelt képet. -
#50 pont ezt akartam kérdezni:D
miez a hitelesítés izé? -
#49 Itt miért kér jelszót? -
#48 Tudom, hogy én is nagy topik nyitogató vagyok, de akkor is: http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=gimp&hol=topic -
#47 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395 #3941 hozzászólás delete pls és bann-t a gyereknek de más topikokból is lehetne törölni a hozzászólásait! -
#46 már van ilyen téma, zárható, htx -
#45 a fószer ismeri a keresőt -
#44 Kösz! -
#43 Itt a #11602 -ben lévő emberke visszatérő alkalommal reklámoz, már többször szóltunk neki hogy tilos, már többször töröltem is a reklám hsz -eit, de mindig visszaírja... -
FLeK0 #42 ty -
#41 Lehet. -
FLeK0 #40 Ennek a topicnak a címéből és bannerjéből lehet törölni a beta szót, este megjelent a végleges. -
#39 Mondtam is, hogy újra vissza akartam rakatni, tehát már rég a váltás előtt megvolt ez a banner :) -
#38 Ez az új designhez készült már elvileg mind1 egy megjegyzés volt hogy ha a métere pont akkora lenne mint a felső box akkor pont jól mutatnia [/off] -
#37 A régi designból származó dolgok nem illenek tökéletesen az új designba. Az élet kegyetlen. -
#36 Tudom hogy nem a megfelelő topik illetve nem kérdezte senki a véleményem de ha pont akkora lenne min a felső keret akkor egész jól mutatna de így az a kék háttér nem igazán passzol hozzá :) -
#35 tHx -
#34 done -
#33 Heló :)
ezt a készítményemet szeretném vissza a topikjába :P
egyébként tök jó hogy semelyik banner nem jelenik meg update után -
#32 Én is voltam csak én vasárnap hétfőn :) Amúgy meg poénnak szántam és különbenisigazamvanmertikszmoderátorbólxkirándult! nya :) -
#31 Tudod, hétvége van. Az emberek ilyenkor elmennek kirándulni, kikapcsolódni, nyaralni/telelni. Te nem. Attól még nem kell marharépának lenni! -
#30 ahogy azt már megirtad nincs rá szükség tök felesleges ha a moderátorok úgy sem nézik! eltelt majdnem 1 nap na jó ez egy kicsit tulzás 15 óra és semmi :D csak így tovább :) -
1edidesignsg hozzászólását a fenti topikokból "Szándékos flood és reklám" moderációs okból kifolyólag kérem töröljétek. -
#28 Irtam :) -
#27 Szükség lett rá. Lehet írni bátran. -
#26 Nincs szükség erre a topicra itt. Kicsi a forgalom, elfér az általánosban. -
#25 ne menj a dunának a mobilosba meg a tudományos izébe nincs még :) góóóóóóóóóó -
#24 zavar? engem nem -
#23 beírok ide betüket oké