542
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#102 A reklamált topic címét kéretik belinkelni! -
adsa #101 átneveznétek a Windows Vienna (Blackcomb) topikot Windows 7-re?
előre is köszi -
#100 az enyém a 100. hozzászólás hvíííí :D -
#99 Nem tudom kinek köszönjem, de köszönöm szépen! -
#98 Üdv. INNEN legyen szíves valaki kitörölni, vagy módosítani a #309-es hozzászólást. Srác azt hitte, hogy jópofa dolog más képét beszúrni annak engedélye nélkül, ráadásul teljesen OFF. Természetesen a képen én vagyok. -
#97 Légyszives töröljétek ezta topikot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1185173508 -
#96 torrent topikban a "tomo" nickű user aláírása egyrészt sérti az sg egyik alapszabályát, hogy no warez (warez link), a másik link pedig leírja hogy kell csalni a trackereknél, amivel tönkreteszik a (torrent)rendszer alapját képező ratio systemet
nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni (hogy mit mondd pontosan az sg szabályzat)...remélem van valami megoldás
thx. -
#95 photoshop munkák topik 11066 ... nemis értem, felkiáltójelet kaphat? -
#94 Mármint az utlsó pár hsz-t nézve. -
#93 Sziasztok. erre a topikra szerintem ráférne egy kis pucolás. -
#92 zárható, van már egy rakat Photoshop topik -
themiddleF #91 hali!légyszíves töröljétek az összes topikom...leegyszerűsítve!köszi szépen -
#90 A reklamált topic címét kéretik belinkelni! -
#89 torrent topik: 14816 -
#88 Üdv! Legyen szíves valaki EZT berakni bannernek EBBEa topikba. Köszönöm szépen! -
torrento #87 Hali!
A nemrég megnyitott avi-s topicomat légyszi töröljétek! (duplicate)
kösz -
#86 del pls
del pls
thx -
#85 Helyesbítek, ez a kép lenne az! -
#84 Hali!
Ennek a topiknak kéne ezt a bannert beszúrni, és a "Winfos suxx, Linux Rulez!" szöveg helyett ezt beilleszteni: "Mindenki azt használja, amit megérdemel..."
Köszi! -
#83 Köszönöm! -
#82 Üdv! nod32 topikban reklám a #2124-es hsz. Gyanítom csak reklámozni regelt az illető. -
#81 hali, szeretnék megkérni egy moderátort, hogy törölje ebből a topikból a következő kommenteket, mert nagyon zavaros lett a topik: #418, #419, #420, #421, #422, #424
köszönöm -
crashpipi #80 Légyszives töröljétek az Office című topicom! Köszönöm. -
#79 Ebben a topicban töröljétek az 5498, 5489, 5490, 5492-es hozzászólásaimat, mert csak bekavarnak és fölöslegesek...Köszi! -
#78 ezt a képet
kérhetném berakni bannernak az emule topikba? -
#77 Ebből a topikból kéne kivenni azt a csúnya, pirosbetűs szöveget -
#76 Amikor méf írtam, akkor csak kb. 15 volt :D -
#75 105 hsz van benne. -
#74 Ebben a topikban Cmdr anyázik, fenyegetőzik stb.! (lsd. #18251 #18231 #18226 #18160 #18137 #18130 #18126) Kéretik a hsz.-eket törölni, felnégyelni stb... Cmdr-t pedig elküldeni melegebb éghajlatra egy időre! Thx! -
#73 #71, 72 dózer :) -
#72 Üdv modik! Kérhetném, hogy ENNEKa topiknak a nevét, és a bannerban szereplő nevét is írja át valaki "Comodo Firewall Pro"-ra? Köszönöm! -
#71 Erre a topikra ráférne egy alapos takarítás vagy lakat a topikra (lsd. 13# hsz.) -
Hellsing47 #70 itt a #13787
sztem nem kell commentálni -
#69 Plusz a kéne törölni a #16162-#16166 és 16173-16174! Köszi! -
#68 Itt #16161 reklám! -
#67 Ezt a topikot kéne átnevezni erre: Windows Vienna (Blackbomb) -
#66 02.23. BitDefender Av. plus v10
ezt lehet zárni,mert már nem tudom mióta egyetlen egy üzenet sincsen a topikban -
#65 Ennek a topiknak a tetejébe kéne kiírni ezt:
1. Várható magyar megjelenés: Február vége
2. Minden másra ott a FAQ -
#64 A kérdés simán belefér mind a DVD írás, mind a merevlemezek, mind a Windows XP topikba. -
#63 a dvd írás usb 1.1 en keresztül topik miért lett bezárva?
engem is érdekelt volna a válasz. ha már van ilyen, urlt plz.