Mit szabad leírni

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
SG-n mindig is diktatúra volt és az is lesz, ha nem tetszik lehet menni máshova!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
a "sok buzi állatvédõ.."-ért, szerintem is....

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Ezaz. Nyissuk Lázadás topikot nagybetûkkel! Szavazzuk le a Modikat! Tiltsuk ki a fórumról a sok köcsög buzi cigányt aki fikázza más topikját még mielõtt belenézne a sajátjába!És ezek után hívják ezt fórumnak, ilyen xar közösséggel. Miért van az hogy ha egy értelmes ember regel it hogy megkérdezzen valami-segítséget kérjen rögtön leújregezik lámázzák stb? Miért van az hogy ezek kapnak büntit ahelyett hogy a fikagépek kapnának? A modik miért élnek vissza "hatalmukkal?" Missunk egy olyan topikot (amit persze rögtön törölni fognak és örökbant adnak mindenkinek aki csak bele is néz hogy LÁZADÁS! mindenki aki egyetért vele. beítja hogy támogatja. 100ilyen hsznél. leszavazottnak nyilvánítunk ki minden olyan modot akik nem szimpatikusak. Talán ez lenne a megoldás. Az egész sg vezetõséget lecserélni, éd rendet tenni. Bocs ha nagyon hülyeséget írtam de így gondolom.

A petárdázásról meg csak annyit mondok mint amit már nagyon sokan mondtak hogy attol még hogy bezárnak egy pirotech topikot nem lesz kevesebb a petárda! A gyerekek nem itt ismerik meg a fórumon hogy mi az hanem az utcán.

... got nothin to share with you...

Láma!
<#eljen>

SoDI---
Szólasszabadságról van szó.

Zárjuk be az Indexet, mert leírták, hogy hol lehet petárdát vásárolni?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Zárjuk be a kutyát, mert néhány maaarha nem bírja kitenni az indexet.

Legyetek szívesek a petárdákat a petárdázás topicban durrantgatni. Nem tudom, feltûnt-e rajtam kívül valakinek, de ez nem az a topic, itt a szólásszabadság határait keressük.
Az értelmes fórumozás nevében köszönöm.

SoDI---
Zárjuk be az Indexet, mert néhány idióta nem bírja megkötni a kutyáját?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Már bocs, de HÜLYE!!!!!

Az Index cikkben is leírják, hogy lehet venni!

Láma!
pontosan erröl szol

Calver
sztem ez csöppet bonyolultabb mint h ne kattintson rá, mert attól sok gyökér megteheti, és hoppá, olvassa benne hogy jajjdejó, itt meg ott tudok petárdát venni. javítson ki valaki ha tévedek, de imho "ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN!" pont errõl szól - nehezítsük már meg pár - legalábbis számomra - nem túl kedves illetõnek hogy ehhez a szeméthez hozzájussanak - és ezzel én maximálisan egyet tudok érteni.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
hja, valahogy úgy, bár sztem ez határozottan a ritkábban fordult elõ...

SoDI---
Legyen szabad a szólás.
Ha valakit zavar a petárdázásról szóló társalgás, az ne kattintson rá.

SoDI---
ez a "le az állatvédõ cenzorokkal" topik 😄

trident
A szólászabadság nem jelenti azt hogy bármit lehet.
Mindenki a jogait szereti hangsúlyozni, a köteleztségeit meg elfeledi.
A egyén szabadsága addig terjed, ahol a másiké kezdõdik.

Sok okosságot lehetne írni és okoskodni is lehetne, de nem erre van szükség.
Csak elgondolkodni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

vagy megnevelte õket.
Nem is errõl van szó (ezt nem itt folytatom, ez nem a petárdázós topic.)

Mike at home
mindenütt meg van szabva, max te eddig nem futottál bele

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
látom neked az egyetértés fogalma mint olyan baromi ismeretlen és felfoghatatlan. nem akarod véghezvinni amirõl itt pofáztatok és véglegesen elhúzni innen a fenébe?

én sem értek egyet azzal, ami az ötös hozzászólásban van, de azért az anyázást kihagytam volna. Ne menjetek le a szintjére 😊

Calver
hát hagyják itt, az SG mindig is kivetette magából a gyökereket... <#nyes>

Calver
gratulálok, szép hozzászólás. anyád hogy nem vert agyon amikor rájött hogy egy korcsot szült? gyökér.

Taranov
Ne is nektek, hülyegyerekeknek, akik izgulnak a puffogástól.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a fenébe, már lejárt a szerkesztési idõm. Pedig tényleg.

Kaszi46
lemaradt a hozzászólásod végérõl a mikmik-makmak😊

*Posse*T.W.D*

Én már komolyan nem értem a logikáját néhány "ember"nek.
Leírja a véleményét, mert meg akar gyõzni, és mögéírja, hogy majom vagyok. De ha belenézek egy tükörbe, akkor látom, hogy nem vagyok majom, tehát vagy tévedett az illetõ, vagy hazudott, de mindkét esetben agyonüti az érvét is. Majom nélkül lehet, hogy elhittem volna, amit leír...

sejtettem, hogy innen fúj a szél.
De a petárdázásról is, mint mindenrõl, lehet értelmesen, egymás között, anyák és állatfajták bemountolása nélkül is beszélni. 😊

smici
akkor már..

Én hiszek a szólásszabadságban, de a petárdázás rossz dolog!

v.

A petárdázás rossz dolog, de a szólásszabadság is fontos!

Úgy érzed nyomott vagy?

fejlõdünk, még a végén ember lesz belõlem is 😊

Kaszi46
nem gondoltam volna vélala, hogy ezt irom neked valaha! de ez jó volt nagyon😄

*Posse*T.W.D*

SoDI---
hú, haver, hány éves vagy te?
nem kenyerem a személyeskedés, de a stílusod alapján 10-et tippelek 😄

jaja igaz<#smile>
phalanx
fogd vissza magad, és elõsször végezd el az általános iskolát

Pedig egyszerû!
Le lehet írni bármit, ami az emberségedbe és a lelkiismeretedbe belefér. Pl. azt, hogy szar volt az ebéd, és rohadtul rossz idõ van kint.
Azonban, ha ezzel mást sértenél meg, vagy más szüleit, azt már nem szabad leírni, mert a személyeskedés rossz. Értem?
Olyat sem szabad leírni, ami reklám, mert a reklám rossz. Értem?
(na jó, abbahagyom a SP-stílust, mielõtt az agyára megyek valakinek.)

huhha, ti csak a petárdás topik miatt jártatok ide? <#hehe> akkor nem hiszme, h bárki is hiányozni fog -.-
akkor ezert meg mehet a bünti -.-
Christiansen
DELTOPIK, 100EZERSZER VOLT MÁR ILYEN<#ejnye1><#ejnye1>
(most azt ne vitassuk hogy jogosan-e, vagy sem)

A Fórum szórakozatás céljára van, nem vitatkozásra,
véleményed lehet, ha nem tetszik hogy korlátok közé vagy szorítva,
menj máshova.

sweech
lol 😄

jártál-e már a gumiba? :o

Zetorg
<#eljen><#vigyor>

akyyy
van az sg-n már egy hivatkozás vagy nemtom minek nevezzem, ahol fel vanank sorolva a szabályok!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

alph4
aktuális logok 😄DDDDD

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Tobacco
és a te meg én, kettõnk példájából ítélve, milyen szépen egyet lehet érteni :-)
te nem támogatod, én igen, és mégis megértettük egymást veszekedés nélkül, kultúráltan megbeszéltük priviben. csakhogy ezt nem privire kellene korlátozni a kötelezõ két szó miatt egy fórumon.
mert amit mi beszélgettünk, és ahogy beszélgettünk, ezt fórumon is meg lehet tenni.
persze nem mondom, vannak olyan emberek, akiket simán el lehetne némítani, vagy kidobni a fórumról, dehát ez már neveltetés kérdése.

más: mi a fórum szó jelentése? és mi célból jött létre az elsõ fórum?
na, van itt okos ember, aki ezt tudja?
én nem tudom, de szerintem mindenesetre,
nem a szólásszabadság korlátozását jelenti.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

B0B0
De tudnak mit csinálni! Tudod mi az? Rengetegen itthagyják a p..ba ez a portált. És kérdem én! Az kinek lesz jó?

És mindez egy olyasvalaki miatt akinek túl nagy a pofája

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Az hogy kétfékle szót lehet beírni egy topicba, az nem arról szól, hogy kiszûrik a romboló egyéneket!!!!!! Ez már egy olyanfajta megkötés, ami korlátozza az üzemeltetõ hitvallását (fórum ugyebár).

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

lehet hogy iagazad van de legalabb radobben az ember hogy ki ert vele 1et
rezsofiz
volt már pár ilyen diktatúra topik, be lett zárva az összes, erre is ez a sors vár sztem. vannak bizony túlkapások, de diktatúrának közel sem nevezném.
a megszoksz vagy megszöksz szabály érvényesül, úgysem tudtok mit csinálni :\

sazl : c

Tobacco
"vannak operátorok, akik a romboló egyéneket kirakják"

ezzel egyet értek, csak tudod, ez olyanoknak is szól sokszor, akik nem romboló egyének!

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

mucsácsó
de most elég jól összeugrott mindenki egymással......
mucsácsó
hátja...dettó ugyanez volt velem, mindenki jófej, minden...de aztán az utóbbi idõkben....énis rád9bbentem egy-két dologra...
persze 1 egyaltalan nem minden modira vonatkozik
Oldal 1 / 2Következő →