A Google olyan ismert, mint a Coca-Cola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
habár nemtom mennyire imádnák a kuglit, ha minden felhasználója tisztában lenne vele, h minden lépését kielemzik.
"Minden megkérdezett csávónak két jó és két rossz hírnévvel rendelkezõ céget kellett megnevezniük. Az így kapott hatvan céget végül 19 500 felhasználó rendezte sorrendbe szociális érzékenysége, nemzetgazdasági jelentõsége és más szempontok figyelembe vételével."
Tehát a Coca Cola-t biztos többen ismerték, de többször hátrább került mint a Gúgli. (Vagyis sok ember látta a Supersize Me-t is. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szerintem 80 óta azon gondolkodik valóban ér-e ennyit a hírnév. Szerencsére lesz még ideje párszor jól átgondolni.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Quantum, Whitehawk: Ti már egy kozmetikázott verziót ismertek. Mark David Chapman (Lennon gyilkosa) vallásos környezetben nõtt fel (atlantai YMCA tagja volt, igen konzervatív és szigorú iskolákat végzett) Azonban Lennon kijelentése, valamint késõbbi "Imagine" c. dala(ami egy valóban nagyhatású, szinte forradalmi dal) annyira sokkolta Chapmant, hogy megingott korábbi világképe, és tudathasadás lépett fel nála. Egy könyv hatására (Salinger: Zabhegyezõ-je) az akkor már elborult elméjû srác New York-ba utazott, és elhatározta - amint õ maga fogalmazta - helyreállítandó saját identitását, megöli Johnt. Így is tett.
Mivel nagyon kellemetlen lett volna világnézeti okokkal magyarázni a gyilkosságot, kitalálták az általatok is ismert sztorit.
Keressetek rá a Google-ban 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
nem hiszem,hogy létezik olyan korcsoport ahol a Google ismertebb lenne a Coca-Cola-nál.
Pl. szerintem a Google a 14-20 éves fiúk között a legismertebb, de nem hiszem, hogy többen lennének akik hallottak már a Google-rõl, de még nem hallottak a Coca-Cola-ról mint fordítva.
40 év felett meg már a kérdés felvetése is nevetséges, ott teljesen egyértelmû a válasz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Forrás: Ungvári Tamás - Beatles Biblia
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
ezt azért én nem hiszem
öreganyámat megkérdezem mi a kóla, tudja, de a gugölrõl még nem is hallott
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mi az google valami uj udito ? En meg nem ittam ilyet.Hol lehet kapni ?