989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
tRsgege #261 Támogatom !!!
-
#260 78-20 = 58 eddig. (#259) -
#259 támogatom
(ha Stnek nem tetszik a topik mért nem zárja be, mért kell "aláírást" gyűjteni? elvégre ő itt az iSten :o) -
#258 nem támogatom!
topic bezárásával úgyse értek el semmit. -
#257 Szegény kutyik :(((
TÁMOGATOM :DDD -
#256 És ha a kutyák félnek Bruce Willistől akkor az ő torkát is elvágjuk :D -
#255 Simán! -
#254 TÁMOGATOM -
#253 NEM TÁMOGATOM. Ez tiszta csíra 5let.. A kutyák félnek a mennydörgéstől is, azellen is szavazni fogunk??? -
Thanatos #252 -
#251 Támogatom.
Gyökérkezelést a problémának.
Jé, ezt is fel lehet venni a kedvencek közé. -
#250 TÁMOGATOM -
#249 írtad már!:) -
Elmör #248 NEM támogatom. Én imádok petárdázni, de csak szilveszterkor! A kutyákat tudom,, hogy nagyon bántja a durranás, de ha lenne kutyám nem is vinném akkor ki! Szerintem ez így korrekt! Egy nap az évben szeretnék durrogatni! -
#247 NEM TÁMOGATOM!!!!!!!!!!!!!!! -
Aspyrin #246 Nem támogatok semmiféle hülyeséget.
Szavazzátok meg, hogy bezárjának egy topikot. Na bumm. Attól még nem lesz nyugodtabb szilveszterünk sem nekünk sem a háziállatainknak. Maximum felesleges indulatokkal teli fórumozókkal lesz több. Jómagam is utálom az egész petárda dolgot. De ezt egy topikbezárással nem lehet elintézni.
Nevetséges.
-
#245 TÁMOGATOM -
#244 Támogatom
Nekem is van 2 kutyám...nem lennék a bőrükben csórikáméknak, amikor elindul ez a szilveszteri cirkusz.
(hülyegyerek koromban én is petárdáztam, hál'istennek L mult....asszem :) -
#243 dettó, énis...
NEM TÁMOGATOM, TUDOD MIKOR.... -
#242 teljesen egyet értek
nem támogatom -
#241 támogatom -
davos80 #240 támogatom -
Cat #239 nem támogatom.
Indoklás: tipikusan az a helyzet van most magyarországon, hogy évtizedekig tiltott volt valami, asszem 2 éve, és ezalatt is össz-vissz három napig nincs. A tiltás nem old meg semmit, de sztm ha idén nem is, de jövőre normalizálódik a helyzet, az emberek kitombolják magukat, és normális mederbe terelődik az egész. A világ minden táján vannak olyan ünnepek, ahol hangos trombitálással, durrogtatással üzik el a szellemeket, vagy éppen köszöntik a halottaikat, és a mi szilveszterünk se mondható egyedinek.
Ez az engedélyezett petárdázás nagyon eufória fázisban van nálunk, de minden csoda három napig tart... szóval megunják az emberek. -
#238 "A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie."
tehát amíg össze nem gyűlik a 100 szavazat...most olyan 50 körül van -
#237 Meddig tart a gyűjtés? -
#236 támogatom -
nick név #235 nem támogatom -
#234 támogatom -
#233 támogatom -
Thanatos #232 nem támogatom :) -
#231 támogatom -
KTC #230 támogatom, de csak akkor, ha nem csak lezárva lesz, de teljesen el is lesz tüntetve, semmi szemétdomb meg hasonlók..., mert akkor tényleg semmit sem ér ez itt:(
-
#229 Igen/Nem hozzászólásokat kérünk, minden más törölve lesz, a folyamatos OFF/Spam/Flém hozzászólásokért bünti megy! -
#228 TÁMOGATOM -
#227 Csatlakozom Arthashoz,én se támogatom mert baromság!!! már az is nevetséges hogy egy topic bezárásáról szavaztok.....
-
Prank #226 tartózkodom -
#224 Támogatom -
FLeK0 #222 NEM TÁMOGATOM -
#221 ja és nem támogatom csak azért mert zárjunk be egy topikot... -
#218 [b]TÁMOGATOM.