Tour de France
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma még "alaposan" kipihenik magukat, ugyanis holnaptól kezdõdik az igazi verseny, egy kiemelt, és egy elsõ kategóriás emelkedõvel.
<#integet2>#integet2>
Mindjárt berakom ahonnan meglehet nézni:
http://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2006/calendar.shtml
Itt van az összes.
http://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2006/calendar.shtml
Itt van az összes.
Bodrogi megnyerte az idõfutamot(az osztrák körversenyen)
de ez semmi, szal...majd ha jönnek a hegyek akkor lesheted, Boonent, hogy hol lesz
hát ha bejön mindig jó helyeken (2. 3.) ill. részhajrákon is jól teljesít, akkor miért ne ?😄
ha mindig más az elsõ, de õ mindig 3. vagy 2., tehát átlagban jó teljesítményt nyújt, akkor ott lehet az 1. helyen
ha mindig más az elsõ, de õ mindig 3. vagy 2., tehát átlagban jó teljesítményt nyújt, akkor ott lehet az 1. helyen
Boonennek mos se sikerült...
Csak azt nem értem hogyha nem nyer szakaszt akkor hogy lehet rajta a sárga poló??
(csak most kezdtem nézni a Tour-t, kezdõ vok)
Csak azt nem értem hogyha nem nyer szakaszt akkor hogy lehet rajta a sárga poló??
(csak most kezdtem nézni a Tour-t, kezdõ vok)
mikot mutatták felülrõl, hát nem semmi volt milyen szinten tudott ritmust váltani, és kiugrani a többiek mellõl...
ez csak egy szakasz.
ott ahol van a dátum (Thursday 13 July 2006), alatta ki lehet választani, hogy melyik szakaszt akarod látni (stage)
ott ahol van a dátum (Thursday 13 July 2006), alatta ki lehet választani, hogy melyik szakaszt akarod látni (stage)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
osztrák körversenyen indult
talán a 11.? július 13-án
Térkép itt
Térkép itt
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a királyetap mikor lesz? nekem a 13. rémlik, de lehet rosszul emlékszem...
Többnyire errõl szól a kerékpárverseny 😊
A mezõny azért mezõny mert együtt halad.
A végén pedig mindenki nyerni akar.
A mezõny azért mezõny mert együtt halad.
A végén pedig mindenki nyerni akar.