300
  • Hajnalcat
    Klöden felajánlotta Jannak a 3. helyét. Most nem azért, de ez annyira rendes tőle! :)
    Amúgy az egész Jan-os elbocsájtásos dolog hátterében a T-mobile áll, azaz a reklámcég. Nem a vezetőség, hanem a szponzor döntött úgy, hogy Jannak mennie kell. Én az egész csapat helyében szponzort váltanék és akkor visszajöhetne Jan. Mindenesetre annyi tehetséges, nagyon jó biciklis teker a T-mobile-ban, hogy vétek lenne egy ilyen jó csapatot feloszlatni. Össze kellene tartaniuk a vésőkig és mindent megpróbálni, hogy együtt maradjon a csapat.
  • Andora
    Ja, tök jól ment.
  • ullrich
    Papírforma.
    Hamarosan eljön a Cunego-era
  • Andora
    Szegény Ullrich!
    Reménykedem,hogy jövőre velünk lesz.
    Egy kőrgorgalomban esett el.
  • ullrich
    Egyszer esett csak el, de az is elég volt. 11 s-el kapott ki így Lancetől.
    Pontosabban így végződött az a szakasz:

1 David Millar (GBr) Cofidis, Credit Par Telephone 54.05 (54.36 km/h)
    2 Tyler Hamilton (USA) Team CSC 0.09
    3 Lance Armstrong (USA) US Postal-Berry Floor 0.14
    4 Jan Ullrich (Ger) Team Bianchi 0.25
    5 Laszlo Bodrogi (Hun) Quick.Step-Davitamon 0.26
  • gergelyanevem
    mintha 2x is elesett volna, de már nem emléxem, jobb is, csak dűhít az egész
  • criminal law
    egy kanyarban esett el, nem?
    Vagy többször is? Vagy az Sevilla volt pár éve a Vuleta végén? Igen. el is esett, bringája is tönkrement többször is, sajnáltam szegény spanyolt.

• gergelyanevem
    jah már rémlik, esős idő volt, amit jan amúgy sem szeret, akkor ha jó meleg napos idő lett volna...mindegy
  • criminal law
    azóta sem láttam olyan jól tekerni

• ullrich
    19. Etap

• ullrich
    Jól emlékszel 2003-ban a Bianchival majdnem elverte a Láncost csak sajna az időfutamon bukott és vége lett.

• Hajnalcat
    Igen, én is olvastam. Eléggé lesújtott a dolog. Ráadásul még a szemébe sem merték mondani, hanem suttyomban küldtek neki egy faxot. Ilyen egy szemét bandát! Én is remélem, hogy Jan ezt nem hagyja annyiban, és jövőre megmutatja nekik, hogy "csak azért is megnyerem!"
  • gergelyanevem
    csak el ne tiltsák annyi időre, hogy ne tudjon visszajönni jövőre
    (2003-ban volt amikor a Bianchival jött vissza nem?,hasonló helyzet volt, és akkor nagyon jól ment, hogy örültem amikor az egyik szakaszon leverte Armstrongot :) )
  • criminal law
    én is ebben reménykedem

• ullrich
    Jan helyében jövőre visszajönnék és megnyerném egy normális csapattal a tourt, remélem ő is így gondolja ;)
  • ullrich
    Szerencsétlent egy faxal elintézték, bocs már nincs rád szükségünk pá!
  • criminal law

• ullrich
    Ullet kirúgta a tré-mobil, ekkora szemét egy társaságot.
    link
    Sajnálom, hogy egy ilyen klasszis versenyzőnek így végződik a pályafutása, főleg egy ilyen piti dopping ügy miatt, ilyen erővel az összes profit kirúghatnák.
  • Andora
    Halljátok azt modták, hogy 5 versenyen amin indulna Ullrich azon se fog indulni.És lehet, hogy pályafutását is befejezi ebben az évben.
  • Andora
    Én most landisnek szúrkolok.
  • criminal law
    Mindenesetre Vuelta jobb lesz

• gergelyanevem
    hátpedig...
    Klödennek szurkoltam,dehát ő nem Ullrich...
  • criminal law
    Ma kaptam észhez én is, hogy hoppá, nehogy már nekem még Landis nyerjen....

• Hajnalcat
    Hát az biztos, hogy az volt a fő probléma, hogy senki sem figyelt Landisre. Gondolták, tegnap kipukkadt, akkor ma sem lesz jó, hát tévedtek. Komolyan, már a végén annak szurkoltam, hogy hozzon Sastre Landis-en egy kicsit. Nem igazán a kedvencem Landis, sosem volt. Tudom, hogy nem kedvelte Armstrongot, de akkorsem szimpatikus. E van.
  • ullexxx
    ullrichot akarom!!!brühm-brühm
  • ullexxx
  • ullexxx
  • ullrich
    Egyébként ha papírformát nézzük akkor Landis megnyerte a tourt. 57 km-es időfutamon simán kitud osztani fél percet Carlosnak és Oscarnak. Klödi feljöhet dobogóra.
    Persze ez csak papírforma...
  • ullrich
    Sajna annak ellenére, hogy 3 csapat dolgozott Landis ellen nem sikerült sokat hozni rajta, bár mondjuk ez Landis teljesítményét is jellemzi. Nem szabadott volna ennyire elenegedni mert alig maradt vízhordó a hegyre. Továbbra is a magenta a legerősebb csapat szerintem, csak a mai szakaszon nem szabadott volna ennyire élni hagyni Landist.

Nem hiszem, hogy most verseny közben doppingolt volna, szerintem inkább az hogy lekerült róla a sárga trikó súlya, ettől szó szerint megkönnyebbült és a többiek meg nem vették komolyan a tegnapi után, én se figyeltem volna rá.
  • Hajnalcat
    Az biztos, hogy időfutamon dől el minden.
    Hát igen, ha nem küldik hátra Sinkewitz-et, hogy Klödennek segítsen az utolsó résznél, akkor még talán meg is nyerte volna a szakaszt...Tényleg látszik, hogy Klödi az első számú, érte mindent meg kell tenni. Oké, mondjuk kellett a végére Sinkewitz, mert ha nem megy hátra Klödenhez, akkor még hátrébb csúszott volna Klöden összetettben. Így talán még fel tud kerülni a dobogóra...

Most nem azért, de tegnap hogy kipukkadt Landis, ma meg ennyivel megnyeri a szakaszt...ez azért nem gyanús neked egy picit? Gondolok itt a doppingra...lehet, hogy tegnap este telenyomták valamivel.
  • ullrich
    Ilyen szoros még sose volt a tour a végén

1 097 PEREIRO SIO Oscar CEI ESP
    2 014 SASTRE Carlos CSC ESP 00' 12"
    3 071 LANDIS Floyd PHO USA 00' 30"
    4 021 KLÖDEN Andréas TMO GER 02' 29"
    5 061 EVANS Cadel DVL AUS 03' 08"
    6 051 MENCHOV Denis RAB RUS 04' 14"
    7 035 DESSEL Cyril A2R FRA 04' 24"
    8 031 MOREAU Christophe A2R FRA 05' 45"
    9 129 ZUBELDIA Haimar EUS ESP 08' 16"
    10 026 ROGERS Michael TMO AUS 12' 13"
  • ullrich
    Sajna Klödit a tour elötti napon minősítették első számú embernek ez látszik is egy kicsit. Továbbra is nagyon szomorú vagyok hogy egy ilyen magenta csapat nem hozhatta el Ulle-t. Mindenesetre csapatversenyt megnyerjük. ;) Még Klödi is tehet csodát időfutamon.
    Időfutamon dől el minden.
  • ullrich
    Hát ez eszméletlen, ezt nem gondoltam volna a tengapi után a végén még megnyeri az egészet Floyd. Minden elismerésem Landisé. Tényleg időfutamon fog eldőlni minden.
  • Hajnalcat
    Huh, nem is figyeltem. Ha tudom, akkor előbb idejövök. :)

Sajnos ma nincs valami jó formában Klöden. :(( Állítólag tegnap nagyon elfáradt, és az utolsó részre tartogatja az erejét.
    De Sinkewitz talán megnyerheti ma...azért annak még örülnék. Most eléggé beerősített Landis sajnos... Ejj, pedig reménykedtem. De talán a csapatversenyt megnyerjük. ;)

Szerintem jövőre újra el fog indulni Jan, legalábbis eléggé bizakodó vagyok e téren. :) Remélem, hogy ez a botrány nem fogja kedvét szegni.
  • ullrich
    Tetszik ez a fórum, itt majdnem mindenki értem rajong. :D

Én is sajnálom, hogy nem indult, nemtom hogy elfog-e indulni újra, jövőre már 33 lesz.
  • Hajnalcat
    Hajrá Klöden!!! Úgyis övé lesz a sárga trikó. Ha már Jan nem lehet itt, legalább Klöden megmutatja azoknak a szemeteknek. Ha arra gondolok, hogy Jan simán megnyerte volna a Tourt...
  • Andora
    Lehet.
  • Andora
    Köszi.
  • criminal law
    akkor a vuelta idén jobb lesz, mint a tour

• ullrich
    cyclingnews.com és grahamwatson.com