3800
-
HUmanEmber41st #153 Jól néz ki.. -
#152 úgy tűnik igen -
#151 Jé, már a Gysevnek is van Taurusa ? -
#150 Ezt nem rég fényképeztem. Csak az a baj, hogy mindig sötét van, amikor ilyen helyeken vagyok. :S
-
#149 Á nem, csak keresgéltem -
HUmanEmber41st #148 Ez friss kép ?
[ csak úgy kérdi ] -
#147 -
HUmanEmber41st #146 Én is minden jót kívánok, a kép nekem is tetszik! -
#145 BOLDOG KARÁCSONYT!!!!! ez jó :) -
Boldog Karácsonyt ! :) -
#143 És hogy fognak leszállni?? :) -
#142 Csak voltam egy "darabig" . :) -
HUmanEmber41st #141 Hallottam azt is, h bevezetik az I.C. rapido-t is, az meg sem áll, csak lassít..:):)Az állomásokon nagy szivacsokat fognak lerakni a fel és leszálláshoz:):):)Ö -
HUmanEmber41st #140 Tuvok!
Te masiniszta vagy???
Van nekem Siemens vezérállásról képem, de hol???? -
#139 Büzmot! :DDD -
qper #138 Mi a tesómmal purdékorunkban csak buzimotorosként hívtuk. AZaz én pl. még ma is így hívom :) -
#137 Naponta 20 ilyen meg ugyanannyir szöcskét látok a melóhelyem ablakából. Ott tologatják a tehervagonokat -
#136 Ennek a BzMot-nak tök hüle a neve, nem? Mármint, tudom, hogy miért ez a typusa, de akkor is: vicces :) Mindig elfog a röhögőgörcs, amikor meglátok egyet :)) -
mstummer #135 Hmm....BzMot kocsi ott is befigyel a másik vágányon...mikor vonják már ki őket? Én marhán utálom,hála égnek ritkán kell vele utaznom,de ha utazom akkor több órát is pl Balaton fele...pl mult 7 vasárnap hajnalban egy ilyen példány 2xer is majdnem meghalt...egyik pillanatról a másikra megállt...no mind1 sztem megérettek a váltásra...bár a MÁV-ot ismerve 20év mulva is mennek még. -
#134 Ma ő dolgozott nálunk .
-
#133 Hehe
Ma a 056 és a 097 szergej "nyávogott" az állomáson nálunk, egyik kihúzott, a másik körbejárt, elnéztem volna őket 1-2 óráig de pár perc múlva jött az én vonatom :( -
#132 Mi a f*sz van??? Komolyan mondom azt hittem, ha elindítom ezt a topicot, benne lesz folyaatosan az első tízbe. Hát tévedtem. :((((((( -
#131 hát én nem tudom
ma este fényképeztem a keletiben:
-
#130 A neve ? :)
Szal nem az, hogy az ICR a két végállomás közt sehol nem áll meg, az IC pedig igen ? -
#129 I don't know -
#128 Intercity és IntercityRapid között mi a különbség? -
#127 Azokat is húz. Tud az menni :) -
#126 Én úgy láttam, hogy IC-k :() -
#125 Jah :) -
#124 ezek a kék-sárgák a Szili vonatok? :D -
#123 Annak Szili a neve -
#122 Ilyen... majd legközelebb elkérem haveromtól a számát, ami rá van írva. :D -
#121 nincs :() De olyan kék-sárga, mint a többi. -
#120 Képet kérünk róla! -
#119 Csak mert haverom apja mozdony vezető, és haverom mesélt róla :D -
#118 Ismeri valamelyötök a Csernobil nevű mozdonyt? ICket szokott húzni. Állítólag azért kapta jó régen a csernobil nevet, mert olyan megbízhatatlan. :D Vki hallott már róla? -
#117 Igen . -
#116 Ez mi? Gigant? -
#115 Egy jellemző kép Rákosrendezőről és a Vác felé tartó szerelvényről
-
#114 Lábmelegítő kapcsoló :)