3800
-
#273 Képletesen mondtam . :) -
#272 Nem biztos, hogy mindenki élvezné azt a 26 lépést :) -
#271 Sajnos egy nagy problémája a játéknak, hogy a villamosmozdonyok 26 lépésből álló nyomás nélküli indítását letudja 2 lépésben :(( -
#270 Google-ben rákeresel, ott van jó pár. De ha nem találsz akkor szólj! Majd felteszünk ide! :) -
#269 Elb*szták az áramszedőt :/ -
#268 jó kis topik :) régebben én is sokat toltam a Train Simulatorral, csak mostanság nemsok időm van rá :(
más: nagyfelbontású, és jó minőségű Nohab-os háttereket hol találhatnék? -
#267 Létezik persze, bár nem szeressük, mert kormolódik a cable -
HUmanEmber41st #266 Ehh még össze is van graffitizve a kék személykocsi..de létezik az, h diesel megy a villamos vezeték alatt??? mármint az orosz motorvonat
-
#265 -
#264 -
#263 Patent az a játék! :) -
#262 azt a gecit!
nekem kell az a progi!
vazze, rendesen azt hittem, egy fotó a kép !! -
#261 Tuvok! Privi ment! ;) -
#260 Na így már bizti jó lesz:
http://www.trains.hu/hun/3420-bh/impg/image3.html -
#259 Az első nem jó így . -
#258 #254: http://www.trains.hu/hun/3420-bh/ims/V46%20019%20-%20P%FCsp%F6klad%E1ny.JPG
#252: http://www.egyebtema-fotomania.fw.hu/tom-v46-1.JPG -
#257 Tele van szóközökkel a link, ha kiveszed a kép nevéből jó lesz . -
#256 Fura. Nekem megy -
#255 Én csak piros X-eket látok ... -
#254 Gyerekek. Én csak most nézem. A #252-ben lévő szöcskének az orra sarkai egyenesek, de ennek itt le vannak csapva:
Akkor most kétféle van??????? -
#253 Elb*sztam V46 -
#252 V43 (Szöcske)
Ezeket a mozdonyokat a géppark fiatalítása érdekében, tolatószolgálatra vették, de néha (vonatfűtője nincsen, ezért csak nyáron), személyvonatok továbbítására is használják. A főbb villamos egységei megegyeznek a v43 mozdonnyal, ezért a karbantartásuk egyszerű. A meghajtásról egyenáramú motorok gondoskodnak, a tengelyenként egy- egy motor a forgóvázon belül sorba, a forgóvázak párhuzamosan kapcsoltak, a párhuzamos ágakban egy- egy fojtótekercs van. Érdekesség, hogy a mozdony saját tömege csak 64t, a 80t szolgálati tömeghez szükséges többletet levehető pótsúlyok adják.
Állomány ................................... 60db
Gyártó ............... Ganz- MÁVAG (Magyarország)
Gyártás ideje ........................ 1983- 1992
Teljesítmény .................... 820kw (1115 le)
Végsebesség ............................. 80 km/h
Szolgálati tömeg ............................ 80t
Hosszúság ..................................14,4m
Szélesség ................................. 3,12m
Magasság .................................. 4,55m -
#251 Itt gyorsabban megy a vasútfejlesztés, mint a valóságban :)) -
#250 Ok . -
#249 Most így fejből nem tudom mik hiányoznak. Csak néhány fájl, mert ami a pdf-ben van link, az már nem él. Holnapra megmondom, aztán megy a privi. -
#248 Nem élek ilyenekkel, pontosabban msn-em van, de család számára .
Miért, mi kell ? (jöhet pl . priviben) -
#247 hm..hm.. :) te vagy az én emberem. Van msn-ed vagy skype-od? -
#246 Mármint az act-packjaihoz ? Igen meg, többnyire azokat használom (kicsit kibővítve ezzel-azzal), de saját activity-kkel játszok, és Z-line-on . -
#245 jászkisér-nagybereg modhoz megvan neked minden? -
#244 Többnyire fantáziavonalak, azaz kitalált, természetesen teljesen magyaros kinézettel és városnevekkel .
De van 1-2 igazi is (Balaton, meg Bakony asszem) . -
mstummer #243 És milyen vasútvonalon? :)
Télleg a magyar mod-okba milyen vonalakon lehet menni? Lehet én is kedvet kapok újra a játékhoz. -
#242 Segítettem volna, ha szólsz ... -
#241 én is mostanában szántam rá magam, de sokat szenvedtem, mire sikerült hasznosítanom a magyar modokat :C -
#240 Addig addig csorgatod a nyálam, amíg egyszer rászánom magam és megszerzem ezt a játékot! :) -
#239 Ma őt vezettem:
-
#238 Még ha M61 lenne ... :) -
HUmanEmber41st #237 Mert Svédországba onnét indul vonat :) :) :)
lol -
#236 Érdekes, hogy svéd oldalon jelenik meg a Déli -
#235 VF fűtőgép
-
#234 Bár lehet, hogy csak az emlékeim szineződnek... ugyanis a vezetéknevük Serfőző, és az eset után egyből bizonyították is.. bár inkább Serivó illett volna.. na szóval utána elmentünk a szomszéd restibe :D:D:D