3800
-
mstummer #313 Elolvasgattam...jó kis oldal :) Tehát ha jól értelmeztem az ott leirtakat ez szinte full magyar, és az M63-al részben azonos alapokra épült.
Azért az az M63 is tetszetős szerkezet,kár h sose láttam még élesben csak itt képeken.
Amugy az is kár hogy a magyar mozdonygyártás megszünt,pedig semmiben se voltunk elmaradva ilyen téren. -
#312 Egy biztos. A Taurus letaszította őket a legerősebb magyar mozdony trónjáról. :(((( Kár. A Gigant sokkal karakteresebb -
#311 Nem hinném, hogy a Szili utódjának szánták. A Gigant 5000 lóerős a Szili meg "csak" 3000. amúgy meg:
http://www2.chem.elte.hu/gigant_club/ -
#310 Ime, kis Gigant tortenet :] -
mstummer #309 Értem...de ez kb nálunk is maradt nem? :)
Amugy a V63-ra gondoltam h arról is lehetne irni vmit...mármint a történetéről. Lehet h rosszul tom de ugy hallottam hogy a Szili utódjának szánták.Meg h vmi átalakitással növelhető a teljesítménye. -
#308 nezelodj szerintem itt, talaltam par szepseget :] -
#307 Melyik? -
#306 A MÁV-nak voltak ano olyan megállapodásai, hogy a nemzetközi vonatokat valameddig behúzta egy külső mozdony, hogy nem kelljen leszedni róla a vasparipát -
mstummer #305 Izé...amugy a Gigant is ilyen licensz alapján gyártott gép? -
mstummer #304 Bázzzeeee....ez szép nagy...de ha amcsi akkor hogy kerül hozzánk? -
#303 A két Gigant együtt:
-
#302 GYSEV Szergej (asszem 7 darab van csak):
-
#301 Készülőben az egyes számú Remot-Szergej:
-
#300 Mondom. Amcsi malac! :DD -
#299 Ú basszus, ez batár nagy -
#298 Itt egy kép róla, és ha minden igaz akkor amcsi gyártmány, mert GM xxx a neve hivatalosan:
-
#297 Nah! Az a beceneve, hogy Kennedy. Ez egy horvát példány. De nem tudni, hogy gyártották. -
#296 Visszaszív. Most megjelent -
#295 Télleg! Na majd megkérdezek egy szakit, hátha tudja -
#294 Kép helyett piros x van :( -
mstummer #293 A #277-esen is az van asszem a Nohab-tól balra...Lehet hogy aztán nem is MÁV-os cucc. -
#292 Remot Csörgő .
Ha valakinek mond ez valamit, német "MTU hajtómű" került bele .
-
#291 Fene tudja -
mstummer #290 A második képen a Nohab mögött milyen mozdony van?Arról is jöhetne kép ha van. -
#289 Nálunk már kiselejtezték az összes Mdmotot, egyetlen Csörgős járat van, az is új, most a menetrend változással állították hadrendbe, többi mind 63-41-es . -
#288 Itt melóznak állandóan! Nem tudom hogyhogy nem látsz egyet sem. Kurva sok van még mindig. Különben mi lenne helyettük?? Nincs más ekkora teljesítményü mozdony:
Nohabból csak ez van, az meg a mi mérőkocsinkat húzza mindig
M63-asok már kiselejtezve, meg van egy dísznek
M41 már gyengébb mint a szergej -
#287 Hm, mind megy is ? Évek óta 1-et se láttam :( -
#286 Sok van még. Itt nálunk van vagy 20! -
#285 Vajon hány 61-es futhat még ... nem sok ... -
#284 Az én kedvencem:
-
#283 Pár darab Google találat:
-
#282 Csak a száma egyes -
#281 Kiszedjem belőle? :) -
#280 köszönöm, bár a hölgy rontja az összképet (semmi bajom vele, csak nem illik a sok nagy közé :P) de a Nohab gyönyörű :))) -
#279 ez az első nohab ?
-
#278 unokatesóm mozdonyvezető, vagy 10 évvel ezelőtt megígértettem vele, hogy elvisz egy körre, ha lehet
azóta se mentünk, na majd egyszer... -
#277 -
#276 ott kerestem először :) találtam is egy párat, de nem sokat, és nem túl jókat :(
ha van akkor plz linkeljetek :) -
#275 Természetesen én örülnék annak a a 26-nak, néha tényleg csinálok fékpróbát, meg a kompresszor hangját is ráraktam egy gombra, pedig tudom, hogy semmi hatása sincs :) -
#274 Jah. Bocs