3800
-
#393 Pompás, már csak a magasságát kéne valahogy a felére redukálni . :)
A vörös csillag amúgy tiltott :D -
#392 Na itt a bannerterv. Tetszik?
-
#391 A mozdonyvezetői babérokra törő hölgyemények számára az a rossz hírem van, hogy lévén nehéz fizikai munkának minősül, nem engedélyezett, hogy ebben a munkakörben tevékenykedjenek . Az EU csatlakozással számos helyen módosítani kellett a Munka Törvénykönyvét, amiben sokkal nagyobb egyenlőség keletkezett a nők és férfiak munkaköreit tekintve mind munkavállalási esélyek, bérezés, mind szabadságolás terén . Az elmúlt évben a MÁV-nál elindult egy ún . Esélyegyenlőségi terv, amiben a nők esetleges mozdonyvezetői, és egyéb nehéz fizikai munkavállalásának lehetőségeit vizsgálták, emellett az egészségügyi (alacsonyabb fizikai követelmények), szabadságolási és támogatási rendszert (gyes, gyermektámogatás, stb) igyekeztek kidolgozni, de a szakszervezetek tiltakozásai miatt (amivel tökéletesen egyetértek !) ez - sajnos nem tudom - vagy felfüggesztésre került, vagy el sem fogadták a tervet . -
#390 Majdnem ? ;) -
#389 Jóvannaaaaaaa Csak vicceltem! :) -
#388 tudom :DDD
majd ha megvannak írok :P -
vadoclany #387 Koszike:-) Ari vagy:-)
Szolj ha megvan. es megadom az email cimem priviben
Thx.
-
#386 nem randira hívtam a leányt :)
de majd küldök képeket :o) -
vadoclany #385 18 felett van
sorry
:-) De tok mindegy
foglalt vagyok:-)
-
vadoclany #384 Randirol szo sem volt:-))))
csak mozodonyozasrol:-)
Meg hogy kuld kepeket. En mar foglalt vagyok. Meg 15 evessel meg sem kezdenek:-)))
-
#383 Nem rég regisztrált és máris randira hívod? :)))))) -
vadoclany #382 Koszike:-)))
majd kuldesz kepeket?:-)
-
#381 bármikor eljöhetsz vonatozni :)) kár hogy neten nem lehet együtt nyomni :P de hétvégén megyek ki a Délibe vonatokat fotózni -
#380 Igyekszem :) -
vadoclany #379 Eh!!
Eengem el sem hivtal?:(((
:-)))))
Irigyellek
En is szivesen vezetnek ujbol mozdonyt akarmelyiket.
-
#378 Tuvok!
Olyan jót vonatoztam az előbb hogy ihaj! :D Egy V63-as Gigant által húzott InterCity rapidot vezettem végig 40 km-en, majdnem hibátlanul :PPP
Nagyon jó így a TrainSim -
vadoclany #377 Az nem baj:-))))
De szivesen vezetnem azt is:-))))
Meg sok jo mozdonyokat:-)
Csak kar hogy nincs Noi mozdonyvezeto:-))))
-
#376 zsíííír -
HUmanEmber41st #375 állat lesz akkor :) -
#374 Pont a gőz adott ötletet. Az lesz az átmenet. (ha nem baj persze) -
HUmanEmber41st #373 jah, jóóó nagy :)
csak a gőztől nem nagyon látszik a vasparipa :) -
vadoclany #372 Jah:-) Jo kep:-)
-
#371 Szerintem ez egy jó kép a 424-ről:
-
#370 :))) -
#369 Bocs. De, hogy lásd, hogy előlegezem a bizalmat: Geri19! :)) -
oFF: 18 éves lettem én -
#367 Na! Akkor körvonalazódik a dolog. Én "hozok" egy szergejt. Te egy szilit. Nem akarok beleszólni, de szerintem jól nézne ki az1145-ös a régi festése miatt. De rád bízom. Geri nohabot "hozott". És akkor HumanEmber akar egy 424-est. Ha belinkel képet akkor a lesz, ha nem, akkor majd valamelyikünk benyom egyet, és holnap el is kezdhetem csinálni -
#366 Na persze :) -
#365 Szergejt vezetél??? Az az én kedvencem!!! Teee -
vadoclany #364 Sziasztok
Szeretem a mozdonyokat. Sot! Vezettem is mar. Igaz mondjuk regit. De jo. Ja nem kislany vagyok:-) Azert mert igy orulok. Felnott no vagyok es ugyanugy imadoma mozdonyokat. Nohab jo mozdony. Szergejt vezettem. -
#363 Az se rossz ;)) -
#362 Hehe, majd a las vegas-i Trek Monorail :) -
#361 Jöhetne egy ENT 427-003 is :DDD
Enterprise :PP -
#360 Hát bizonyos tekintetben utasszállító mozdonynak is tekinthető :P
De nekem mindegy, akkor maradok a Szilinél, az áll hozzám a legközelebb minden értelemben . -
#359 Még nem késő! :) -
#358 Szerintem ez nem mozdony, hanem motorvonat.... Valami mozdonyt -
HUmanEmber41st #357 De tényleg a 424-est ki ne hagyjátok a bannerből !!!
Izé utólag könnyű okosnak lenni, de talán úgy lehetne megcsinálni, h lenne egy kis sorrendiség : gőzös-diesel-villany...ha lehet.. -
#356 Részemről:
[URL=http://tuvok.uw.hu/6341_1.jpg]#1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/6341_2.jpg]#2[/URL]
Azért 2, hogy az kerüljön a képbe, amelyik könnyebben kezelhető . -
#355 Okés! Legyen ez. Akkor én hozok Szergejes képet. geri15 már "adott" Nohabot. Rajtatok a sok. Jól átgondolva elég is lesz az a 4 mozdony. -
#354 tudom, láttam, csak hát a biztonság kedvéért