Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyalóka 😊
Nem is hasonlít nyalókára 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

B0B0
Nyalóka-történelem dióhéjban:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Tegnap és ma a Boglári MÁV üdülõben voltam oktatáson és az udvaron õkelme állt:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
<#worship>

Én is voltam 1 évig a MÁVnál 😊
mint villanyszerelõ 😊

B0B0
Ja. Nem akartam elõre inni a medve bõrére, de a vasutasokat most úgy értettem, hogy aki idejár a topicba <#wink>

Tuvok
Majd akkor éljenek, ha felvesznek (vhogy) :/

B0B0
De mi ügyesebbek vagyunk annál! Éljenek a vasutasok! 😊))

Tuvok
Tudom, jó szokásuk jogszabályokat semmibe venni, ez van .

B0B0
Tudom de vannak bizonyos modik akik istennek képzelik magukat és emiatt intézkednek... 😞

Tuvok
Eszemben sem volt politizálni, mitöbb hangsúlyoztam, hogy "mai politikai nézetektõl eltekintve" !

Na Tuvok, ezt most jólmegaszondtad 😊 😊

B0B0
Óvatosan a politikával, mert a végén még bezárják a topicot...

Tuvok
Lehet azért, mert lassan 5 éves a játék .

Tuvok
Vörös vagy narancssárga, választások elõtt kényes dolog a mozdonyfestés, annyi biztos . Mai politikai nézetektõl eltekintve a vörös festés csillaggal az orrán a szovjet ipar büszkeségének jogtalanul beállított svéd technikát hivatott dicsõíteni, azaz ha már nem is kiváló sztahanovista nézeteket valló dolgozóink két keze munkája, és bár jól is megy vad kapitalista hitvány kutyák ipari hozzánemértéséhez képest, de bizony a sín alatta Lenin Kohászati Mûvek vért izzadó munkásainak terméke, ezért joggal vagyunk rá büszkék, és fessük át e gép mezét színeinkre, hogy így méltassuk õt, hisz eme csodagép azon kevesek egyike, aki vasfüggönyt nem kímélve átdübörgött dicsõ keleti hazánkba, hogy testvéries népünk szolgálataiban elvtársaink és ipari termékeink szállításához hozzájáruljon !

PyRex
A váltókon miért nem csillog a fény? 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

B0B0
Noha Nohab van a képen, nem bejövõs, mert ez a festés szvsz méltatlan ezekhez a csodás acélparipákhoz

Maga a kép viszont szép

Tuvok
Hopsz, hát ez nem valóság, de azért jó volt 😊

Az a sárga-zöld nekem is jobban tetszik, mint az a kék, meg kormos-narancs-piros...( mozdonyok)

Tuvok
Az elsõ, septiben összepingált gysev dizájn . Feltehetõen mögötte a kocsik is a gysev tulajdonát képezik, de rajtuk is még csak a máv feliratokat cserélték le .

B0B0
És a GYSEV felirat???

B0B0
Hja. A két gigant 😊 Múltkor én is benyomtam róluk egy közös képet

kBagyula
Ez gyári Ganz festés. Ilyenek voltak eredetileg amikor kigurultak a gyárból.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

B0B0
Hát ez meg miféle festés??

HiPPoNaX
Tudom, de felmerult a te neved is, ezert emlitettelek meg, ettol fuggetlen sztem folosleges a hazigazda. A Leo pedig hatarozottan szep darab :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Tuvok
És egy Leó régrõl, jobb oldalt látszik mennyire

Tuvok

Tuvok
Tisztázzunk vmit, én sosem mondtam, hogy jelöltetném magam bármilyen jogokra, ez valami félreértés
Ha lesz házigazda, az a topik nyitója lehet, logikusan

És off vége 😊

HiPPoNaX
Szinten nem erzem egeto szukseget annak hogy legyen hazigazda, annyira nem nagy a topic forgalma, de ha kettotok kozul barki megkapja a jogot azzal se lesz gondom ertelemszeruen

Tuvok
Nem mondok rá semmit 😄D

B0B0
Volt egy srác aki mondta, hogy túl nagy, de mondjuk nézz be a Forca BARCA topicba és kukkatsd meg a bannert ott! 😉

Tuvok
És mi volt a válasz ? Túl nagy ? 😊

B0B0
Mindenhol.

A szolgálunk és védünknél, sõt privátban is!!

Tuvok
?
Hol szóltál ?

B0B0
Már ezerszer szóltam, de semmi eredmény 😞((

UIgyanígy volt a Vissza a jövõbe topicnál is. Kellett nekik vagy fél év...

Tuvok
Arra vannak a moderátorok 😊
A bannert miért nem rakattad még be ?

B0B0
Félre ne értsetek! Nem azért akarom, hogy irányítson valaki itt, de jól jön, ha betéved ide egy bunkó és az obszcén kifejezéseit kitörli, ahogy az más topicokban már elõfordult. Azonkívül én biztos berakom a bannerünk! 😉

Tuvok
Tuvok tartózkodik a kérdésben, mert nem érzi égetõ szükségét, hogy legyen házigazda . 😊

B0B0, te topikod, azt kezdesz vele, amit akarsz . 😉

B0B0
Köszönöm szépen a szimpatizálást. Mivel nekem is szavaznom kell én is megteszem:
TUVOK!

Ha minden igaz akkor Tuvok, HippoNax akik még nem szavaztak a törzsvendégek közül. És elõre is bocs, ha valaki szintén rendszeres látogató, csak nem sûrûn ír! Trmészetesen õk is mondják ki, ki szeretnének!

A BOBO legyenmá!
Mer az mindig sokat ir íde!!!!
😊 😊 😊
Meg a TUVOK is, mer Õ me modzonyvezetõ akar lenni !!!!
😊 😊😊

dettó

E.Gy.B.E. Airsoft Team

geri15
my vote is yours 😉

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

B0B0
Emberek! Felteszem a kérdést mégegyszer, mert úgy látszik átsiklottatok felette:

Szavazzuk meg, ki legyen a házigazda!

B0B0
Jól látod! A hivatalos neve: Ganz-MÁVAG-Ikarus sínbusz

I.C.ram
Nem néz ki rosszul. Bár azt ajtót elég keskenynek találom, és kevés is van belõle. Nagyobb csomagokkal nem lehet túl praktikus a felszállás.
HiPPoNaX
Okelme egy Ganz-MÁVAG-Ikarus motorkocsi, ugyhogy jo volt a tipp :]

I.C.ram
De van még. Villamosokon nem rég csináltak felújítást is. Van is aluminium lap is róla, hogy a felújítást végezte a Ganz-elektro Rt. vagy mi. Bár elég szar munkát végeztek szerintem, mert a Cseh villamosok kb felévig voltak jók, aztán megint elkezdtek kerregni, kattogni stb.
I.C.ram
Nem biztos, hogy ikarus, de valami buszból.
I.C.ram
Jól látom, hogy ez egy 200-as Ikarusból lett átépítve? 😄
Tuvok
Tök jó volt az usgyi amivel hazajöttem, mikor maxra nyomta a gázt, elment a világítás egy pillanatra ...

Ezt meg vki fejtse meg plz:
Nagyváradról késett 15 percet a gyors, állomásfõnök kijön, kérdi az mv-t:
áf: Mi van ?
mv: Járt a motor
áf: Jéézusom ...
Aztán adta a jelzést a vonatnak, és ment tovább .

<#fejvakaras>