3800
-
#2318 Pedig a Szili bírná! :DD -
#2317 Jaja, de siettem vissza a gépemre, az oszlopot meg nem vihettem arrébb..:D -
#2316 szép kép, kár h benne van az oszlop:S
Na, jövőhéten én is kinézek az új masinámmal fotózni. remélem jó idő lesz, szép képekkel. -
HUmanEmber41st #2315 Jól néz ki az új design. -
#2314 Ma Szolnokon,
-
HUmanEmber41st #2313 És ha fent hagyod az áramszedőt, még gyorsabban megy a mosás is :D :D -
#2312 Értem! igy már értem. köszönöm! -
#2311 A nagyszüleimet voltam meglátogatni, és csak rajta voltam, nem vezettem! -
#2310 áthelyeztetés? -
#2309 jo kis gépeken vagy mostanában...ugy emlékszem te szolnokis mozdonyvezető vagy. ez esetben megkérdezhetem hogy hogyan kerültél dombovárra??? -
#2308 Jójó elkellenek az ügyes kiskezek mosáskor :DD -
#2307 :DDD
Majd segítek :) -
#2306 Ha gondold egyszer eljöhetsz velem =) -
#2305 Hmmm, de fincsi :) -
#2304 Ez egy ökör. Én is azt mondom, hogy remélem azóta már elbaszta egy mozdony! -
#2303 friss ropogós
mit csináltál rajta ? -
#2302 Ma ezzen a gépen voltam:
-
#2301 Ühh még egy ilyen kis fogyatékos pöcsöt, egyszer ütné el a vonat többetse ugrálna ott.. -
#2300 Szerintetek ez normális? Mert szerintem nem. :) -
#2299 Mondhatjuk, bár 1145 sem rossz :) -
#2298 kiskedvenc ? -
#2297 Micsoda alternatívák! :DDDDD -
HUmanEmber41st #2296 sínbohóc/palacsintasütő ???? -
#2295 vas/cm2 -
#2294 Kéne nekem is egy ilyen keréknyomás-mérő! :DD Mi a mértékegysége? :DD -
HUmanEmber41st #2293 Az a sárgakabátos a keréknyomást ellenőrzi? :D :D :D
Ne menjünk bele sztem ( kár is volt leírni ilyen gondolataimat ide) de a célzott pénzösszeg nem gerjeszt inflációt, pláne ha nincs is kinyomtatva a pénz. -
#2292 -
mstummer #2291 Ez szépen hangzik, csak inflációhoz vezet :) Csináltak már ilyet hazánkban a háború után a pengővel... -
#2290 Tegnap Dombóvár-Alsón jártam, jah és persze itt van az én drága gépecském is! :P
-
HUmanEmber41st #2289 Igen, a fejétől büdös a hal..
Tudjátok, azért ez nevetséges, h veszteséges..hiszen a Magyar Nemzeti Bank annyi pénzt bocsát ki, amennyit akar. Célzottan odaadnák a MÁVnak, meg egy pár vállalatnak (amelyek szintén magyar tulajdonúak) és mehetne a pálya építése, felújítása 1000-rel. A pénz nagy része úgy is visszakerül az államhoz adó formájában, viszont lenne egy jól működő vasút hálózat. Persze ez a módszer az ország minden részén működne. Ráadásul a pénzt nem is kellene kinyomtatni, hiszen elég csak elektromosan megjeleníteni.. -
#2288 ez csak a jéghegy csúcsa -
#2287 Nem a MÁV a hülye, hanem azok a vezetők, akiket a Mol-tól cipelt át az MSZP. -
#2286 Nem csodálnám.. hülye a MÁV is, ott a sok szép táj felkellene a vonalakat újjítani, és mehetnének a nosztalgia vonat, rajtuk a sok sok nagypénzű túristával.. -
HUmanEmber41st #2285 Sebaj! Majd jön valami német gyökér, és érdekes módon, majd féláron fogja üzemeltetni nem sokára..Így megy ez itt KisHazánkban.. -
#2284 Már tavaly óta ezt mondogatják, hogy 29(?) mellék vonalat zárnak be sajnos.. -
#2283 Hát igen, a jó öreg Gokart, anno Nyíregyházán még azzal kezdtem! -
intersziti #2282 Ma halottam egy rosszhirt, megpedig aszt hogy sajnos Csorna es Papa kozott megszuntetik a vonat jaratokat -
#2281 Jajj de cééép, és a dákó is a háttérben! :) -
#2280 Hamár az Északi..
Tegnap Szolnokra vittem ezt a gépet, friss főműhelyes:
-
#2279 Biztos, felmászott a Szili tetejére