Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Már jó ideje úgy vagyok vele, hogy inkább érjek oda öt perccel késõbb, mint soha. <#rolleyes>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Tilcsákbevindózt <#idiota>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

fasza,imádom az ilyen híreket...rokonságban is megesett.

Tuvok
Ha tényleg a 1223-as volt, akkor biztos sok fehér festék lejött a körbekent ütközõtányérról . :/

Tuvok aggódott a szegedi gép miatt...😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

B0B0
Nem tök mindegy?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Remélem a gép ütközõje jól összekente zsírral a személykocsi oldalát ( mielõtt maga alá gyûrte 😄 )

B0B0
Meg is érdemelte

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
4. a MÁV nem munkahely
vezénylésen ki van ragasztva a hirdetõre 😊

Megjegyzem az illetõ nem a vonattal játszott, inkább az életével ... veszített .

B0B0
Gratulálok ezeknek az ügyes embereknek

Van ugye a székelyek három mondása:
1. A nõ nem ember
2. A sör nem alkohol
3. A medve nem játék!

Ez ebben az esetben:
1. A sín nem közút
2. A villany ráz
3. A vonat nem játék!

Tuvok
Jaj, a hülye sofõr eszembe se jutott, a szegedi gép annál inkább . 😞
Most szemét vagyok ?

Most még csak mosolygunk...(mert én spec nem tudom sajnálni azokat, akik a piros ellenére át akartak hajtani)de az ideológiai alap megvan...

Tuvok
😄DDD <#idiota><#idiota>

Hát sajnos nagyon veszélyes ez a vasúti közlekedés, be kellene már zárni teljesen..

Tuvok
Freedom88
ez teljesen tiszta, csak akkor miért irták ezt, na mind1

T.T.

Tuvok
Igen ez módosított, de akkor is bibis, nézd meg:

A továbbhaladást engedélyezõ alak bejárati jelzõt, továbbá az olyan nem biztositott fény bejárati jelzõt, amelynek továbbhaladást engedélyezõ jelzése nem a vonat hatására változik meg: azonnal továbbhaladást megtilitó állásba kell állitani, amint a vonat utolsó jármüve(tolómozdonya) elhagyta az utolsó kijárati váltót

A bejárati jelzõnek nincs köze a kijárati váltókhoz, a biztosított bejárati jelzõ is a bejárati váltóval van függésben nem a kijáratival, kijárati jelzõ pedig mindig biztosított .

Freedom88
számodra akkor már kicsivel módositott van! tök jó h mást irnak😊

T.T.

Tuvok

Freedom88
44

T.T.

Tuvok
Melyik pont ez ?

Freedom88
tényleg? Végülis csak az F.1. utasitásból irtam ki, tök rossz lehet😊

T.T.

Tuvok
Ez így nem jó .

Freedom88
A továbbhaladást engedélyezõ alak bejárati jelzõt, továbbá az olyan nem biztositott fény bejárati jelzõt, amelynek továbbhaladást engedélyezõ jelzése nem a vonat hatására változik meg: azonnal továbbhaladást megtilitó állásba kell állitani, amint a vonat utolsó jármüve(tolómozdonya) elhagyta az utolsó kijárati váltót

T.T.

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gz8
Mi ezt a jószágot fõsulin nemes egyszerûséggel b#sztatógépnek hívtuk. <#idiota>

V43 1105
MÁV UDJ az az Univerzális Darus Jármû.😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintetek azon a kék-fehér színû csodán miért van külön létra a vezérálláshoz? Az mv.-nek nem jár rendes ajtó???

B0B0
😄DDDD
<#vigyor><#vigyor1><#vigyor3><#eplus2>

LOL Teknõfölde 😄 😄

Freedom88
ez Bécs, itt teknõföld van

T.T.

B0B0
Teknõfesztivál? >😊

Freedom88

T.T.

Pofas kis cucc...
Tuvok
pft-s cucc, sínrakó meg szárszámosdoboz .

Schwarz
ma reggel munkába menet láttam egy ilyet:

en nem tudni mi ez (mozdony <#idiota>) én nem lenni vasutas (postás 😊)
helyszín: Nyíradony-Tamásipuszta

Mi az a windows?

HiPPoNaX
tudtommal a Fustiben van kiallitva (Gardonybol Istvantelekre vittek)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

gz8
Pont errõl jutott eszembe a 365-ös %-)

gz8
A 365-ös sokáig Gárdonyban volt kiállítva. Aztán pár éve eltûnt onnan. Tud valaki arról, mi történhetett vele?

thx, csekkoltam😄

nah akkor hazafele kameráztam.... nektek.
tokajban a 424-est

Sziasztok!

Még nem írtam ebbe a topikba, de szeretném ha nektek is meglennének ezek a filmek:
http://www.c6.hu/%7Elovigabi/metro_freeforum/
Az újak mappába is nézzetek be, mert ott vannak a további tömegközlekedési filmek.
Persze ha felnéztem a metros.hu kezdõlapjára akkor a moszkvai metróról is találhattok ilyen dokumentumfilmeket... és persze még sok érdekes dolgot.

Tudom hogy ez nem teljesen tartozik a vasút témához, de mindenképp kapcsolódik hozzá.

Jó filmnézegetést 😉

Ma olvastam a helyi újságban ( kisalföld ) hogy egy pacák levideózta a magyar vasutvonalak 1/5 részét, és hamarosan közkincsé teszi

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Erosen csend van itt mar mindjart egy hete.......
Hova van mindenki eltunve????????????????????
Elzakatoltatok mint a vonat....😊))))
gz8
És legalább alubetétes az éberségi? <#fogmosas>

V43 1105
Én is ma vettem meg.. Lassacskán megyek feküdni, de elõtte mindenképp beleolvasok 😊)

HiPPoNaX
ja, itt figyel mellettem, csak kene mar nehany nyugis perc olvasni 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

V43 1105
Megvette már valaki a legfrissebb Indóházat?? 😊)

Igen, szep videk szovata kornyeke
de azon nem csodalkozom h vonatot nem lattal es meg most sem latsz vsak marosvasarhelyen, ami a legkozelebb van nyaradszeredahoz
V43 1105
Ferencvárosban vannak jó fely emberek, és béna MV-k😄