Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

B0B0
"Ûrszelvény? Õõõ...izé, múlt héten adtam el belõle 3-at! Ha kell neked is, holnapra hozom!" 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gz8
Eléggé népmeseire sikeredett, mert hol volt, hol nem volt 😊)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ezek ismerik az "ûrszelvényt" 😄 😄

B0B0
😊)) Tessék csinálni egyet! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

THX! 😊 Szép mozdony 😊 Bezzeg a Märklinben nem gyártottak nekem ilyet 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

B0B0
HB!

csgery
Ennek az a lényege, hogy amikor a vonatról leszállnak (ez éppen áthalad), akkor még levegõt se kapjanak az utasok, egybõl megrohanják õket a paplanokkal,késkészelttel, és megegyezten kegy 1000 es ben, meg egy kávében😊
Egyébként van itt valaki, aki mozdonyvezetõként, vagy akármiként szokott megfordulni Kisvárdán?😊 vagy itt lakik?😊
gz8
Itt legalább 80-nal kéne átdzsalni, nem 20-szal:

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Freedom88
remélem fogom is.

T.T.

Tuvok
nehogy félreérts, nem akarok általánosítani .
fradisként nyilván az ember nem mond rosszat a saját telephelyérõl (kadétként nem is szabad), én meg nem vagyok fradis, ezért nem mondhatok semmit .
hogy nekem 20 fradis dologból 20 negatív élmény volt nem jelenti, hogy a következõ akármennyi is negatív lesz, a kialakított kép meg bármikor változhat .
idõvel kialakul majd, hogy a tiszteletet, amit adsz feléjük (mert csakis úgy szabad) ki és hogyan fogja viszonozni, a lényeg, hogy az elvárásaidnak megfelelõ legyen, és szeresd a helyet, ahova dolgozni jársz .

Freedom88
hát vannak ilyenek is, nem hiszem h azért mert vki fradis akkor az összesnek olyannak kéne lennie, majd meglátjuk h és miként lesz. Sok viz fog még lefolyni a dunán mire végzek.

T.T.

Tuvok
személy szerint egy fradissal sincs bajom, mivel egyik se se volt hajlandó bemutatkozni
sokat mesélhetnék, de ... inkább csak húzom a szám, azt úgyse látja senki 😊)

Freedom88
annyira jó fradi?😊)

T.T.

Tuvok
vas megye nem indiánrezervátum, mint pl hajdú-bihar
fradit meg még lesz idõ átgondolni, ha találkozol a helyi körülményekkel 😊

Freedom88
miért is?

T.T.

Tuvok
hát, szombathellyel jól jársz ...

Freedom88
szombathely tanulás, ferencváros lesz majd

T.T.

Tuvok
melyik telephely ?

Freedom88
köszi! Nem nagyon tud érdekelni😊

T.T.

Si-hu-hu si-hu-hu 😄 😄
Grat Freedomnak!

Tuvok
üdv a klubban !
meg fogod még bánni 😊

Tuvok
hát dácsia meg gokart, gyanítom valami ipari (Axxx) tolatósok

B0B0
Grat! 😊

B0B0
Mégegy:

Freedom88
mozdonyvezetõ gyakornok😊))

köszi

T.T.

gz8
Megvagy Hadnagy? 😄 Vagy mozdonyvezetõ-gyakornok? 😊))
Gratula!

Freedom88
mvgy lettem😛PP

T.T.

B0B0
Gondolod itthon van? 😊

Tuvok
mondjuk jó lenne pályaszámokat látni

A humoros aranyosban találtam:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Kormányzati negyed nagyvideó
ezt nézzétek meg, végre fel tudtam tenni úgy hogy nem késik a hang

B0B0
Komoly

allock
az lehet, dem ivel én még nem láttam hasonlót nekem ez is elég

#hhwnd

Tuvok
ennél durvábbak is vannak fenn

allock
allock
nem semmi

vajon üresen vagy vagonokkal produkl ilyet? 😄

#hhwnd

gz8
Tudom 😊)) Ezért szóltam, és nem ment az elakadásjelzõ. Pedig akár az is játszhatott vóna. <#vigyor4>

B0B0
De én tudom, hogy te naaaaaaagyon jóindulatú vagy! 😄

gz8
Nagy jóindulattal akár annak is be lehet tudni. De csak naaaaagy jóindulattal 😊)

B0B0
Vedd úgy, hogy a srácok a mûszaki megvalósíthatóság költségelemzését boncolgatják! 😊

gz8
Politikát kérem befejezni!

Demszky azért erõltette ennyire a 4-es metrót, hogy még abba a ciklusba essen az építése amiben õ írányít. Így le tudja nyúlni a lét. Gondolj bele mennyi mindent le lehet nyúlni egy metróberuházásnál, mennyi beton, szigetelés, berendezések, vállalatok... nem véletlenül kerül az többe mint amennyit igazából érne. A különbözet mind megy a zsebekbe.

Pluskast
Na igen csak a gond az, hogy a négysre sincs pénz sõt egyes elképzelések szerint nem is fogják soha 100%-an befejezni, és akkor ez az idegbeteg barom ott a fõvárosban meg ötös metró terveket szövöget. Tiszta patyomkin.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

B0B0
Hát mondjuk az 5-ös metró pont az, amit csinálni kéne, mert nagy szükség lenne rá, nem úgy mint arra a szar 4-esre!

Pluskast
Meg az 5-ös metro... A négyes kész sincs de már - amit meg megépítettek úgy szar ahogy van meg logikátlan stb - tervezzük az ötöst. Agyrém ez is csak nemigaz országban lehetséges.

B0B0
Pl. 4-es metró ugyebár :/

Pluskast
Sajna itt minden megszünik ami logikus és egyértelmû. Az elképzelhetetlen dolgok meg sorra valósúlnak meg....