3800
-
#3159 Láncos kutya esete a kijárati jelzővel ... -
#3158 így már értem, köszi. nem vagyok otthon a vasutas dolgokban, csak szeretem nézegetni a mozdonyokat. -
#3157 az első kép ér vmit a többi az trágya fos
Ma pedig Csorna-Szombathely között az M41-2316 az IC910el megkapott egy kamiont reggelire -
#3156 vörös jelző meghaladása első csoportos balesetnek bizonyul ami nem kell mondanom elég súlyosnak minősül.
Igaz vörös jelzőt meg lehet haladni némely esetekben, de ezt nem fogom itt részletezni.
Lényeg az egészben az hogy nem jó dolog meghaladni szabálytalanul a vöröset, ahogy az autós életben se jó a piroson átmenni, bár ott ha nincs következménye akkor szerencséd van, a vasútnál ilyen nincs. (vagy néha van, de piszok mákodnak kell lennie) -
#3155 helyette vicceskép, pimp my ride :)
-
#3154 feladom -
#3153 gondolkozz -
#3152 ezt nemegészen értem :( -
#3151 igen -
HUmanEmber41st #3150 Aztán még az ilyenek sztrájkolnak.. ehh :D :D -
#3149 az igen lol...
lehet h kérdezték már te mv vagy? -
#3148 :DD -
#3147 Rádió fradiban:
- Sziasztok, 8xx-as IC-ről vagyok, mindjárt megyek tovább, csak feljött a vörös
- Üdvözöllek, ne menj sehova, a vörös teljesen üzemszerű, ugyanis meghaladtál egy vörös jelzőt -
#3146 Igen érdekel! -
#3145 egyik szegedi ic-vel
ha konkrétan érdekel, elküldöm priviben -
#3144 Melyik vonattal voltál? -
barac #3143 Nem semmi baleset!
Elég csuful kitörtek a kerekek!
-
#3142 Képek a vasárnapi balesetről. -
HUmanEmber41st #3141 thx!
A baknak szerencsére nem lett baja :D :D :D -
#3140 Ezeknek még olyan festésük van, aminek nem elég egy mosás. Újra kell őket fényezni (kb. 1 milló ft) . -
#3139 Whááá, ezen is milyen szép a graffiti...:S
Egyébként, ez egy érdekes kép:
INkább nem mossák le, hanem lekaparják ott, ahova fel kellett írni vmit:D Ilyen drága egy mosás, vagy ez minek van így?
-
#3138 [URL=http://tuvok.uw.hu/DSC00003.JPG]#1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/DSC00004.JPG]#2[/URL]
A tartalék rátolta a bakra a kocsit, nemtom miért nem állt meg
Állítólag túl gyorsan tolt be -
-
HUmanEmber41st #3136 Mesélhetnél azért kicsit bővebben! pls!
Annyit hallottam csak a rádióban, h kitört valami kerék is, szal lendülettel jött a vezér rendesen... -
#3135 képt plz -
#3134 :D
anyám mondta, h régebben hallotta a hírekben, h történt mát ilyen nem egyszer ott a nyugatiban. -
#3133 Végignéztem, bent álltam másik bakon . -
#3132 Láttátok mi volt a Nyugatiban? -
#3131 az nembaj
addig se az utakon vannak a kamionok :) -
Ezt még csütörtökön fotóztam Kiskunfélegyházán, vitte a sok román, szerb kamiont :|
-
#3129 Erre én is gondoltam am:) de kösz, így már konkértan toom:D -
#3128 Ez csak azért van, mert a végállomáson egyszerűbb nem megfordítani, hanem ráakasztani egy vezérlőt -
#3127 Sziasztok:D
Engem meglepett, hogy manapság errefele így járnak a vonatok:
Igaz, hogy kb 2 hónapja, csak most értem rá kimenni a sínekhez lekapni egyet:D Nem sokat vonatozok talán élévente egyszer, de másfele is elkezdtek így közlekedni, h elől egy ilyen irányító kocsi vagy, mi és hátul a mozdony, vagy éppen elején hátulján mozdony? -
#3126 Nem nagyon. /Különben is, előszőr ki kéne szemelni egyet..../ -
barac #3125 Hello mindenkinek!
Egy oan kerdesem lenn, hogy nem tudtok valami olyan oldalt, akar torrent oldal is lehet, ahonnan vonatos jatekot tudnek letolteni?
Koszi elore is -
HUmanEmber41st #3124 Így lefestve tényleg jól néz ki:D :D
De érdekes, h az utasfülke felett van az áramszedő... -
#3123 Magyarország legszebb kisvasútjai -
#3122 Pofás :) -
Ren #3121 Sikerült megtalálnom. (Gondolom mindenkit tövig rágta már a körmét a nagy izgalomban :) ). Ez egy ЭР2 (ER2)-es elektromos motorkocsi. Amúgy rá is van írva :)
Itt egy jobb állapotban lévő példány:
-
#3120 Mindenesetre megérne egy felújítást, pofásan nézhetett ki újkorában