A Mars egy kicsit másként
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Az valóban igaz, hogy a szervezet halmozza a rákkeltõ anyagokat. Egész ügyes lehet, sõt.
Nem adtam meg a magyar fordítást: "Ki nem beszéli el (nyíltan), az magára vessen". Pompás idézetet választottam, nemde? Mivel én értek latinul. Is. 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Egy oldal a témában: http://www.szak-emberek.hu/ivoviz/emberi.html (De van még sok.)
Dez: valószínû hogy ionmentes vizet ittál, ugyanis a desztillált víztõl (amibõl hiányzik minden ásványi anyag) szomjan lehet halni, még ha dézsaszám is iszod.
Na jó, még azért is, mert nem lepárlásos, vegytiszta desztvíz volt, hanem úgynevezett fordított ozmózissal készült desztvíz (ebben is szuperalacsony az oldott ásványok aránya), és nem volt túl jó ízû. (Mellesleg, ez nagyon furcsa, hogy hogy lehet valami rossz ízû, amiben alig van valami...)
Nem is a bevitellel van a gond, hanem ellenkezõleg ... ha sima H2O-t iszol szépen kiviszi az ásványi anyagokat a szervezetbõl, és hosszabb távon "szomjanhalsz" tõle.
Ha még erre sor kerül, oldj fel benne egy Multivitamin pezsgõtablettát.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Tényleg nem<#puszis>#puszis>
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
IQ tesztes hasonlattal éve a Szénmonoxidban meg van Oxigén.
Érdekelne te mit nevezel víznek? Mert az "ivóvíz" meg a víz két teljesen más dolog. Példának okáért igyál pár napig sima H2O-t, azaz desztilált vizet, és utána majd mindenki filózhat rajta miért haltál szomjan ...
Viszont ha vizeletbõl készítessz ivóvizet, egy idõ után elfogy belõle az összes áványi anyag. Ja és ha pölö a Marson születik egy kisgyerek akkor annak a teste is nagyarányban vízbõl áll, így is eloszolhat a vízmennyiség. 😛 Ez pont olyan mint hogy most kevesebb a ásványi anyag egy kenyérben mint 100 évvel ezelõtt mert már nincs a földekben az erõltett mûvelés következtében, nem tûnt el mielõtt megint ezzel jönnétek, egyszerûen már beépült. De amúgy télleg nem értek hozzá.😊
na mindegy most már nembánom kövezhettek😊
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Szeretettel:
Szalma
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
4.3 milliárd köbméter = 4.3*10^9 köbméter.
Vegyük csupán a Csendes óceán egy kis négyzet alakú felületét, ahol az oldalak 1000 km hosszúak. Ennek a felülete 1000km*1000km = 10^6 méter*10^6 méter=10^12 négyzetméter. Az ez alatt 1 méter vastagságban lévõ víz térfogata: 10^12 köbméter. Ha úgy tetszik, 1000 milliárd köbméter. Már ez is több, mint 230 szorosa annak, amit leírtál. És akkor még hol van a többi víz?
Szóval vegyél fel pár számmal kisebb mellényt, mert lötyög rajtad.
És mi van ha túl sok vizet iszol ? Elpárologtatod ? 😊))
Ha eddíg még nem hallottad volna most tanuld meg JÓL : a pisiben VAN víz 😊)) Lehet ez most az újdonság erejével hat de ez a valóság ... 😊)
szonda feltérképezte volna az egészet....és akkor a felszín alá nem is néztünk be. Mert ahogy lefelé haladunk, nõ a nyomás tehát a hõmérséklet is, szóval még ilyen gagyi logika alapján is lehet folyékony víz.
A hozzászólásaidból ítélve meg nemúgy néz ki mintha értenél valamit is a kémiához vagy biológiához <#ejnye1>#ejnye1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür