Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sztetek bejön?
barátságos meccs lesz nem?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ma a török-cseh nagyon három esélyes. Nem tom mi lesz. :S Talán cseh de bármi megtörténhet.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
viszont a másik meccsett élõben közvetíti majd az M2
tippmixen megtettem svájc-portugál X,ezt csak 1000 FT-bõl
török-cseh itt pedig török továbbjutás 2000 FT-bõl😊
vagy kéne olyan TV ami két képet közvetít
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
cesc fábregas
Neten azt olvastam, h ugyanakkor lesz a mai két meccs. Mindig m1-et néztem, akkor most mi lesz? Melyiket fogja közvetíteni? A másik meccset hol lehet látni?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tudtam, hogy gyengék a görögök, de azért azt nem gondoltam volna, hogy gyõzelem (sõt, még az is lehet, hogy rúgott gól) nélkül távoznak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de az tuti hogy a hollandok a legjobbak nekik most könnyen megy szerintem õk nyerik meg az ebt!
amúgy már megvan minden csoport elsõ.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit