9806
Foci EB 2008
-
DJ BP #5804 passz -
DJ BP #5803 Sport TV züllik egy ideje úgy tűnik nekem... -
#5802 tök jó,hogy még a zuhanyhíradóban sincsenek tisztában a szabályokkal
Az imént azt ecsetelték,hogy 3as holtversenynél uefa együttható dönt majd -
sziszkofiu #5801 Gyerekek ma megtettem a Románokat.szerintetek nyernek???????? -
#5800 a tabella van abc-sorrendben,arról ment a vita.vagy nem? :S
valaki írta,hogy majd a továbbjutás is attól függ,de egyértelműen viccelt -
#5799 Olvasgatom itt a hsz-eket az "abc" sorrend szerinti továbbjutásról. Aki szerint így döntik el, az mondja már el, hogy az "abc" sorrendet melyik nyelv szerint határozzák meg? Olaszország és Italy között elég nagy a sorrendbéli különbség nem? De a spanyolok lehet a saját nyelvükre voksolnának a válogatottjuk érdkében, ha ilyen szituba kerülnének(Espania-Spain). Lehetne ezt még sorolni. -
#5798 aham, akkor kínozd még magad pár olasz meccsel. -
#5797 azért írtam le részletesen, nehogy vki belekössön ^^ -
#5795 Én nem szeretem az olaszokat.Nem szeretem az olasz focit.Nem szokott nagy hajtás menni a meccseken amiket láttam.Inkább Franciák mennyenek tovább vagy a Románok. -
#5794 azért az egész életedet ne meséld el:d -
warchief #5793 Én soha nem gondoltam volna, hogy valaha a románoknak szurkolok. Ma egy meccsre kivételt teszek. :) -
#5792 ma én is román győzelmet várok és kicsit nekik is szurkolok. A másik meccsen nem tudom mi lesz. -
#5791 hát ez nagyon komoly duma :D:D:D:D
égni fognak a nápolyi putrik?:D:D:D -
#5790 Kit érdekel? Úgysem lesz döntetlen, mindenképp nyerni fog az egyik csapat. Én abban bízom, hogy a franciák. -
cargame #5789 Mindenki annak szurkol akinek akar. Sztem ennyit megengedhet maganak az ember. :) -
#5788 Amióta jobban érdekelni kezdett a foci az 98-as VB miatt volt. Már akkor a franciáknak szurkoltam. És nem azért mert ők nyerték meg végül a VB-t, hanem mert szimpatikusak voltak az elejétől fogva. 2001 óta kezdett el igazán érdekelni Madrid. Uuncsitesóm mondta, hogy mennyire jó csapat. Sajnos nem láthattam a meccseiket, mivel nem volt semmilyen sport tv ami közvatítette volna azokat. Az, hogy Zidane odaigazolt csak ráadás volt, hiába fejezte be a pályafutását, attól függetlenül ugyanolyan kitartóan szurkolok egyaránt Madridnak és a franciáknak.
És nem divatdrukkerkedem. -.- -
#5787 elég nagy baj az. -
gadeak #5786 köszi primavis, Christiansen, ilyen válaszra vártam. -
#5785 Én nem és mégis a Románoknak szurkolok :)
Hajrá!! -
#5784 én is Erdélyi wagyok (Nagyvárad) ... -
cargame #5783 Az a baj hogy a romanoknak nagy a szaja. Itt elek Erdelyben es minden eggyes roman tv azt hangoztatja h a romanok igy jutnak tovabb meg ugy jutnak tovabb. Pedig en szegyen nem szegyen nekik drukkolok. De olyenkor mindig elbukjak mert agyon vannak istenitve. -
primavis #5782 mert itt nem hármas holtverseny alakult ki. Különben is direkt meccs volt, eltudták intézni a pályán is! -
#5781 igen közbe nekem is leesett :) -
#5780 -
gadeak #5779 hozzászolva a hármas holtversenyhez, én azt olvastam, hogy nem abc sorred dönt, hanem
1. egymás elleni eredmény;
2. egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége;
3. egymás elleni mérkőzéseken rúgott több gól;
4. gólkülönbség;
5. több rúgott gól;
6. UEFA-együttható;
7. a sportszerűségi versenyben elért jobb helyezés;
8. sorsolás.
Bár akkor meg azt nem rétem, h a török cseh meccsen mért lett volna 11-es 2-2nél, amikor rugott kapott gól is megegyezett. Hm. Lehet hogy hülyeségeket írtam, akkor bocs, de valami akkor sem stimt. -
KoniZTE #5778 mindenhol abc sorrendben van te kakimaki -
#5777 Kicsi off:
hogyhogy nem a spanyoloknak drukkolsz (Real miatt kérdem)
vagy Zidane miatt lettél Real-os? -
primavis #5776 nem szoktam kiméletes lenni, de most empátiát tanusitok irányodban-:) -
#5775 amúgy tényleg tök mindegy ki hol áll, mindenképp győznie kell az egyik csapatnak. -
#5774 Ez is véletlen van abc sorrendben?
tök mindegy franciák jutnak tovább. -
#5773 jajj nehogy meglincselj már... -
KoniZTE #5772 te ugyannyi a lött gol is nagyokos , franciák a románoknak nem tudtak golt rugni :D -
#5771 az télleg ábécébe van téve! -
primavis #5770 miben? próbálj már visszaolvasni, jópárszor át volt tárgyalva! -
#5769 és megnyernék az eb-t:DDD -
#5768 az lenne az igazi ha oalszok 2 pontal jutnának tovább:DD -
#5767 mindkét csapat továbbjutása vicc kategória lenne szóval szerintem nemigen -
#5766 :DDDD -
#5765 abc rend. -
#5764 szűk 4 óra múlva tudni fogjuk,égnek-e a román putrik Nápolyban,vagy marad Domenech a szöv.kap