9806
Foci EB 2008
  • LasCar16
    jóvan majd meglátjuk hogy mi lesz :P
  • skatulya bácsi
    Állítólag ez lett volna a híres-nevezetes "halál-csoport". Az, hogy ez nem tudott a hírének megfelelően manifesztálódni, mert a Hollandok tönkre vertek benne mindenkit laza játékkal, arról igazán nem ők tehetnek.
    Amúgy meg sztem a svédeknél még a románok is jobbak voltak és jobban AKARTAK, nem hogy az olaszok, vagy franciák....
  • Mor3llo
    Természetesen Ti a csoportkörökben sokkal acélosabb csapatok ellen tudtatok nyerni ...
  • skatulya bácsi
    Ettől én is tartok egy kicsit, de a tegnapi meccset elnézve (ahol valóban nagyon jól játszottak az oroszok), azért el kell ismerni, hogy az orosz csapat még nem teljesen ért össze.
    Rengetegszer zavarták egymást a gólhelyzet kellős közepén és még egyéb bakikat is elkövettek, had ne soroljam. Ugyan nagyon hajtottak, de óriási az esélye, hogy a holland játékkal még ők sem tudják felvenni a versenyt. Ez ellen a svéd csapat ellen nem nagy kunszt nyerni, tegnap meg is mondtam, hogy az oroszok nyernek, rájuk is fogadtam.
    A svéd csapat ezen az EB-n iszonyat enerváltan, alul motiváltan játszott.
    Szinte az összes játékosuk tátott szájjal várta, hogy oda essen a labda hozzá, amit majd átpasszolhat.
  • gabber_saviola
    :ASDsdasasd
  • Count Adyn
    Héjj ruszkik haza:DD:ASDS

hmm svéd bíró? érrdekes
  • gabber_saviola
    Portogallo-Germania:Probabili formazioni
    Queste le probabili formazioni di Portogallo e Germania che si affontano alle ore 20,45 a Basilea nel primo dei quarti di finale di Euro 2008:

PORTOGALLO (4-3-2-1): Ricardo; Bosingwa, Pepe, R. Carvalho, P. Ferreira; Deco, Petit, Moutinho; C. Ronaldo, Simao; Nuno Gomes.
    A disposizione: Espirito Santo, Rui Patricio, Alves, Meira, Miguel, Jorge Ribeiro, Raul Meireles, Veloso, Hugo Almeida, Quaresma, Nani, H. Postiga.
    All.: Scolari

GERMANIA (4-2-3-1): Lehamann; Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm; Frings, Hitzlsperger; Schweinsteiger, Ballack, Podolski; Klose.
    A disposizione: Enke, Adler, Jansen, Westermann, Rolfes, Trochowski, Gomez, Fritz, Borowski, Odonkor, Neuville, Kuranyi.
    All.: Flick (Loew squalificato)

ARBITRO: Frojdfeldt (Svezia)
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    szerintem már az orosz akadály sem lesz acceptálva.
  • ForzaInter
    sztem meg a franciák, ennyi.
  • Count Adyn
    Már akinek
  • Rolka
    Álmodozni még lehet!
  • 9csöves9
    szerintem meg az undorító,csaló,macskazabáló,védekező,színészkedő Itália
  • fsgh
    és nem vagy elfogult egy kicsit se:DDd
  • skatulya bácsi
    Szerintem meg a rendkívül technikás, gyors, pontos, fegyelmezett, dinamikus, egységes, sportszerű, szimpatikus, népszerű, támadó szellemű, remek felfogású, legyőzhetetlen Hollandia jut a döntőbe.
  • fanka93
    úgy legyen
  • fsgh
    figyeljetek mert csak 1x mondom el:D Portugál - Holland döntő lesz:)
  • fanka93
  • gabber_saviola
    orosz-török vagy horvát-olasz döntő lesz.
  • fanka93
    portugál-horvát
    holland-spanyol
    ezek az elődöntők lesznek szvsz,vagyis remélem
  • sz4bolcs
    Múltkor megfogadtam, hogy ha tippelni kell, akkor máskor csak a szívemre hallgatok.

A szívem azt súgja, hogy holland-olasz döntő lesz, de ha az eszemet is használom kicsit, akkor rájövök, hogy az lehetetlen. :D
  • John Cena
    ahogy így el nézem a tabellákat ha Angolok tovább jutottak volna akkor 2db "Halál csoport lehetett volna"
  • Gabe18
    Nem...
  • John Cena
    Harmadi khelyért is játszanak mérkőzést nem??
  • Breki33
  • gercse
    így így ezt írtam én is, bár én jobban szeretem ha szemben vannak egymással az ágak :D
  • ProGabe #6581
    így van!

• gercse
    nem

A Por-Ger kapja a Cro-Tur-t, Ned-Rus meg Spa-Ita-t kapja
    ez a két ág van
  • skatulya bácsi
    nem....portugál-horvát és holland-olasz
  • KoniZTE
    a nyegyeddönöt után hogy lesz?
    pl.: a 4 továbbjuto Portugal,Horvát,Holland, OLasz akkor párositás hogy van ? ugyhalottam hogy Portugál - Holland és Horvát - Olasz nem ?
  • fanka93
    HBD!
  • miilann
    04es eb után mondott le
  • karajjj
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN :DDDD

én egyenlőre szeretném ha meglenne az érettségi, másfél óra múlva megyek :D

az esti meccsre most még gondolni se merek XD
  • fanka93
    de ő a VB után lemondott nem? mármint a 2002-es után,nem?
  • miilann
    Jacques Santini
  • miilann
    hát ha a németek továbbra is folytatják a gyenge játékukat akkor a portugálok könnyen átmasíroznak rajtuk,azonban ha legalább olyan jól játszanak a németek mint az első meccsükön akkor az egy szoros meccs lesz,oda már szerencse is kell a portugál továbbjutáshoz :)

#6559 kaszokám de viccesek vagyunk (de tényleg :-c)

amugy én már meccs nézés közben is mondtam h valaki eleresztett ott egy galambot
  • lippet
    Tegnap egész este azon törtem az agyam ki volt a franciák szövikapitánya Domanech előtt?
  • fanka93
  • a.carkey
    +1
  • a.carkey
    Kis baki
    Kiváncsi lennék, hogy a ruszki himnusz alatt a szovjet vagy az új szöveget közölték-e a svájciak? :D