9806
Foci EB 2008
-
#6607 jóvan majd meglátjuk hogy mi lesz :P -
#6606 Állítólag ez lett volna a híres-nevezetes "halál-csoport". Az, hogy ez nem tudott a hírének megfelelően manifesztálódni, mert a Hollandok tönkre vertek benne mindenkit laza játékkal, arról igazán nem ők tehetnek.
Amúgy meg sztem a svédeknél még a románok is jobbak voltak és jobban AKARTAK, nem hogy az olaszok, vagy franciák.... -
#6605 Természetesen Ti a csoportkörökben sokkal acélosabb csapatok ellen tudtatok nyerni ... -
#6604 Ettől én is tartok egy kicsit, de a tegnapi meccset elnézve (ahol valóban nagyon jól játszottak az oroszok), azért el kell ismerni, hogy az orosz csapat még nem teljesen ért össze.
Rengetegszer zavarták egymást a gólhelyzet kellős közepén és még egyéb bakikat is elkövettek, had ne soroljam. Ugyan nagyon hajtottak, de óriási az esélye, hogy a holland játékkal még ők sem tudják felvenni a versenyt. Ez ellen a svéd csapat ellen nem nagy kunszt nyerni, tegnap meg is mondtam, hogy az oroszok nyernek, rájuk is fogadtam.
A svéd csapat ezen az EB-n iszonyat enerváltan, alul motiváltan játszott.
Szinte az összes játékosuk tátott szájjal várta, hogy oda essen a labda hozzá, amit majd átpasszolhat. -
#6603 :ASDsdasasd -
#6602 Héjj ruszkik haza:DD:ASDS
hmm svéd bíró? érrdekes -
#6601 Portogallo-Germania:Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Portogallo e Germania che si affontano alle ore 20,45 a Basilea nel primo dei quarti di finale di Euro 2008:
PORTOGALLO (4-3-2-1): Ricardo; Bosingwa, Pepe, R. Carvalho, P. Ferreira; Deco, Petit, Moutinho; C. Ronaldo, Simao; Nuno Gomes.
A disposizione: Espirito Santo, Rui Patricio, Alves, Meira, Miguel, Jorge Ribeiro, Raul Meireles, Veloso, Hugo Almeida, Quaresma, Nani, H. Postiga.
All.: Scolari
GERMANIA (4-2-3-1): Lehamann; Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm; Frings, Hitzlsperger; Schweinsteiger, Ballack, Podolski; Klose.
A disposizione: Enke, Adler, Jansen, Westermann, Rolfes, Trochowski, Gomez, Fritz, Borowski, Odonkor, Neuville, Kuranyi.
All.: Flick (Loew squalificato)
ARBITRO: Frojdfeldt (Svezia) -
#6600 -
#6599 szerintem már az orosz akadály sem lesz acceptálva. -
#6598 sztem meg a franciák, ennyi. -
#6597 Már akinek -
#6596 Álmodozni még lehet! -
#6595 szerintem meg az undorító,csaló,macskazabáló,védekező,színészkedő Itália -
#6594 és nem vagy elfogult egy kicsit se:DDd -
#6593 Szerintem meg a rendkívül technikás, gyors, pontos, fegyelmezett, dinamikus, egységes, sportszerű, szimpatikus, népszerű, támadó szellemű, remek felfogású, legyőzhetetlen Hollandia jut a döntőbe. -
#6592 úgy legyen -
#6591 figyeljetek mert csak 1x mondom el:D Portugál - Holland döntő lesz:) -
#6590 -
#6589 orosz-török vagy horvát-olasz döntő lesz. -
#6588 portugál-horvát
holland-spanyol
ezek az elődöntők lesznek szvsz,vagyis remélem -
#6587 Múltkor megfogadtam, hogy ha tippelni kell, akkor máskor csak a szívemre hallgatok.
A szívem azt súgja, hogy holland-olasz döntő lesz, de ha az eszemet is használom kicsit, akkor rájövök, hogy az lehetetlen. :D -
#6586 ahogy így el nézem a tabellákat ha Angolok tovább jutottak volna akkor 2db "Halál csoport lehetett volna" -
Gabe18 #6585 Nem... -
#6584 Harmadi khelyért is játszanak mérkőzést nem?? -
#6583 -
#6582 így így ezt írtam én is, bár én jobban szeretem ha szemben vannak egymással az ágak :D -
#6581 így van!
-
#6580 nem
A Por-Ger kapja a Cro-Tur-t, Ned-Rus meg Spa-Ita-t kapja
ez a két ág van -
#6579 nem....portugál-horvát és holland-olasz -
KoniZTE #6578 a nyegyeddönöt után hogy lesz?
pl.: a 4 továbbjuto Portugal,Horvát,Holland, OLasz akkor párositás hogy van ? ugyhalottam hogy Portugál - Holland és Horvát - Olasz nem ? -
#6577 HBD! -
#6576 04es eb után mondott le -
karajjj #6575 KÖSZÖNÖM SZÉPEN :DDDD
én egyenlőre szeretném ha meglenne az érettségi, másfél óra múlva megyek :D
az esti meccsre most még gondolni se merek XD -
#6574 de ő a VB után lemondott nem? mármint a 2002-es után,nem? -
#6573 Jacques Santini -
#6572 hát ha a németek továbbra is folytatják a gyenge játékukat akkor a portugálok könnyen átmasíroznak rajtuk,azonban ha legalább olyan jól játszanak a németek mint az első meccsükön akkor az egy szoros meccs lesz,oda már szerencse is kell a portugál továbbjutáshoz :)
#6559 kaszokám de viccesek vagyunk (de tényleg :-c)
amugy én már meccs nézés közben is mondtam h valaki eleresztett ott egy galambot -
#6571 Tegnap egész este azon törtem az agyam ki volt a franciák szövikapitánya Domanech előtt? -
#6570 -
#6569 +1 -
#6568 Kis baki
Kiváncsi lennék, hogy a ruszki himnusz alatt a szovjet vagy az új szöveget közölték-e a svájciak? :D