Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
spam. sry
Saor Alba
bár a tegnapi után, lehet is 😛😄
illetve tegnapelõtti mostmár 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

én holnap lehet F1-re is rakok meg majd a németekre
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Azt hittem felrugom a fotelt...
Egyértelmûen a horvátok voltak a jobbak és õk is érdemelték volna meg a továbbjutást.
Remélem a németek magalázzák 1 kis európai focival a törököket.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
am németek megverik a törököket sztem hiszen sokan hiányozni fognak sárga lap miatt.
de azért lessz jó meccs mert a németek fognak löni gólt (az elsõt) és a törökök aztán tudnak focizni :S naon érdekes mondjuk:S
na mind....
és igy kb 2-1 es német siker lessz vagy a végén megint alkotnak a törökök és õk lesznek a meglepi csapat és õk nyerik az eb-t 😛
24 - Exile -Nov.23
Nagyon megérdemelték a törökök, Altintopnak külön szorítottam!
Német-Török lesz...komolyan, én már nem tudom mit várjak 😄
Saor Alba
én tippmix online
én is pluszba vagyok 1-2eFt-al
én is német drukker vok 😄
a max eddig egyetlen fogadásra a múltkori 102ezer forint volt
igen, a németekre fogadok, német drukker vagyok...
mennyi volt a max amennyit felraktál?
németekre fogadsz?
mert igy német-török meccsen legalább lessz gó sztem. a horvát-németen nem hiszem :S ezek a horvátok nem golerõsek :S
éreztem h nem lövik be a büntetõt ..
ilyenkor azokat sajnálom akik kihagyták :S
2 negyeddöntõn 2 meglepi eredmény született szvsz holnap a hollandok továbbmennek az oroszokon sztem :S meglepõdnék ha nem
24 - Exile -Nov.23
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a törökök bevették bécset 😄DDD
A medve nem játék.
REAL MADRID
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID