Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A medve nem játék.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem ertem egyebkent hogy magyar letedre hogy szurkolhatsz a torokoknek a horvatok ellen. Tortenelmet sosem olvastal?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
PS3 ID: marcogi zsírkutya
német-török, orosz-olasz, de szép is lenne...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
a rómaiak nyomatták elõször meccseken,onnan vették az olasz válogatott szurkolói.aztán azóta már mindenki kopizza
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébként, a horvátok megérdemelték a sorsukat, távolról sem játszottak úgy mint a németek ellen.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
én 20eFt-nál többet nem buktam
nem kéne ebbe belemerûlni mert ez nem jó sztem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
kontármunkától ne várj sokat
alap opel az nem versenyre való
mondjuk nem picit volt a kocsi átépítve 😉
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
De tudatom veled, addig is küzdöttek.Ha nem hiszed, akkor nézd meg mégegyszer a meccset.