Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
hidd el akkor is lenne pár barom aki nem a magyaroknak szurkolna

ProGabe
hát ilyenkor,a kieséses szakaszban már sajnos vitatkoznánk rajta <#vigyor3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
😊 ja. Mennyivel másabb, mennyivel nyugodtabb lenne ha Magyarország is kijutna egy ilyen eseméyre. Azt hiszem senki se azon vitatkozna hogy ki kinek szurkol😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én meg azt nem értem h tudtok ennyire fanatikusan veszekedni más országok válogatottjain 😛

fsgh
valaki ad linket a 2 gólhoz meg a 11-esekhez?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
De az egy kicsit más 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a.carkey
Mondjuk pl. ritka az olyan izraeli állampolgár aki a németeknek szurkol, tehát valahol ez mükszik. <#idiota>

A medve nem játék.

Mor3llo
Jóisten ember....te rohadtul el vagy tévedve.Ennyi erõvel ne szurkoljon magyar franciának, románnak, szlováknak, németnek, angolnak...ez már szánalom 😄DDDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
nem Nihaték szállták meg Budát😊
grizzly21
nem mondtam hogy nem a torokok, csak azt hogy szarabbul jatszanak. Ezt igazolja kapuralovesi statisztika, ezen nincs mit vitatkozni.
Nem ertem egyebkent hogy magyar letedre hogy szurkolhatsz a torokoknek a horvatok ellen. Tortenelmet sosem olvastal?

szucsy89
nem
gercse
nem

iko
Lesz bronzmeccs?

spam. sry

szerintem, ha igaz, hogy nem törölték a sárga lapokat a csoportkör után, akkor kikapnak a németektõl. Viszont azok se nyerik meg a döntõt! (Kicsit késve de bejön, a "török átok", akárcsak a portugálok esetében: aki vezet a törökök ellen, kikap! Ha nem is mindegyik rögtön, de a tovább lépéskor)!
oneal1
német-holland döntõ lesz, hajrá németek😄

!Forza Ferrari!

gercse
Meglátjuk 😉

Nandusz
Sajnos nem fog folytatódni, mert ez a tendencia csak a 3. dimenzióban játszó csapatokra vonatkozik. Hollandia egész más dimenzióban focizik, mint a többiek.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

csum666
köszi

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

gercse
Na eddig a két csoportelsõ búcsúzott...remélem folytatódik a tendencia 😄DD

desigo
ehhez a hollandoknak lesz egy-két szavuk (góluk)
sz4bolcs
olasz-török döntõ lesz, és 11esekkel gyõznek a törökök! 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

gameplusz
Vótmá <#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

desigo

HUNMarcus
nem tudom EZT láttátok-e már, Hajrá Hollandok<#taps>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

gameplusz
Ha így folytatódik, akkor csoportmásodikok az elõdöntõben 😄

német-török, orosz-olasz, de szép is lenne...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

desigo

9csöves9
White Stripes-Seven Nation Army

a rómaiak nyomatták elõször meccseken,onnan vették az olasz válogatott szurkolói.aztán azóta már mindenki kopizza

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mor3llo
Ki is jutott tovább ? 😊

gabber_saviola
így igaz, megérdemelték, legközelebb majd nem lesznek elszállva így maguktól 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nos, aki azt kérdezi, hogy miért volt 2 perc hosszabbitás, itt van a válasz (Bilic-nek is!): 1. túlzott gólöröm a horvát gól után. 2. két csere (Kvasnic illetve Kardzenig), tehát jogos volt.
Egyébként, a horvátok megérdemelték a sorsukat, távolról sem játszottak úgy mint a németek ellen.
csum666
tüüüü tü tü tüüü tü tü tü tüüü tü tü tüüü akjár így is hangozhaz aki tudja írja meg légyszíves

gabber_saviola
hála az jutott tovább aki megérdemelte :]

csum666
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit a szurkolók énekelnek sok meccsen annyit tok a klipjében 1 csaj meg 1 csávó van és vmi háromszögek is mennek... jah és amikor énekleik kb la la la la la laaaaaa la köszi😊

grizzly21
epp eleg volt egyszer is. Neked meg a kapuralovesi statisztikakat ajanlom

MaSzKa
ja értem

én 20eFt-nál többet nem buktam

nem kéne ebbe belemerûlni mert ez nem jó sztem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d
amúgy ezt már írtam, a múltkori 102ezer...

w77d
igazi ritkaság 😊

LordVenom
Nekem egy '78-as Opel Ascona B volt az elsõ autóm,és még ma is bánom,hogy túladtam rajta...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

w77d
mármint egy fogadáson mekkora volt a legnagyobb bukás?

MaSzKa
mennyi volt a legtöbb amennyit buktál ?

w77d
nem volt az kontármunka, nem egy neves tuningcég keze volt a dologban (Boombastic, RS tuning, Hondati). Az volt inkább a baj, hogy túlságosan ki volt hegyezve. Egyszerûen nem erre tervezték. A mostani kocsim természetesen teljesen gyári még, lehet hogy majd egy éves szülinapjára kap valami kiegészítõt XD

MaSzKa
off
kontármunkától ne várj sokat
alap opel az nem versenyre való

Solten
Ja ha aranyszínû.. <#hehe>

Saor Alba

w77d
az elõzõ kocsim egy C Corsa 3 évesen halt meg, mert eldurrant a motorja 😄

mondjuk nem picit volt a kocsi átépítve 😉

MaSzKa
atzt szereti a kisebbség is 😄

Solten
Ja a régiek jók. Dinnyés merci elpusztíthatatlan. 😄

Saor Alba

vmvr
mert a törökök olyan kurva szépen játszotttak? szerintem nem...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mor3llo
Jaj, valamibe bele kell kötni😊
De tudatom veled, addig is küzdöttek.Ha nem hiszed, akkor nézd meg mégegyszer a meccset.

MaSzKa
OFF:
el se hinnéd mennyire jóak a régi német autók 😄

pl VW bogár 4éve még mexikóba is gyártották annyira jó kontruktció volt
az enyémbe (kadett) is van 350ekm gyári motor fullos motorgenerál se volt még rajta

csak tankolni kell 😄