9806
Foci EB 2008
  • Solten
    Jóvan' nem érezted át az íróniát...
  • dienesoft
    Jó meccs, de azért az olaszoknak vajmi kevés esélyük lesz, hogy ezt a meccset visszahozzák...igen csak borzalmas kezdés, lehet, hogy ki fog hatni a többi meccsükre is, ha kikapnak.
  • Nandusz
    Azért nem kéne elfelejteni a meg nem adott 11-est!!!
  • 5c0rp330n
    ez a fasz tuti, hogy az olaszokra fogadott. egyszerűen a hangján érződött. meg mondja h ott semmi nem volt meg micsoda színészi játék. nevetséges ez az ember. egyébként annak örülök, hogy végre focit láthattunk. és végre a hollandok szembesítik a "világbajnokokat", hogy védekezőfocival egy darab gólt nem fognak lőni. az egyetlen esélyük pontrúgásból lenne gólt lőni. kapjanak csak ki, megérdemlik. a hollandok pedig a győzelmet.
  • grizzly21
    Es hozza tennem azt is, hogy nem jatszik van Persie es Robben.
  • JackDaniels #1846
    Meg kellene tanulni a szabályt, vagy megkérdezni valakit aki ismeri.:DDD

A támadó játékos kivonhatja magát leshelyzet alól úgy, hogy kilép az alapvonalon kívülre, de a védőjátékos nem hozhatja leshelyzetbe a támadót ugyanezzel a módszerrel. Ajánlanám ezt a szabályt a nagytudású bunkó riporter figyelmébe is!!!!
  • Trunks
    Igen, mekkora egy köcsög buzi, biztos ő is macskát eszik. Méghogy les volt van Nistelrooy gólja? Ááááá, hát simán egyvonal. Ilyen hogy közvetíthet 1 meccset???
  • grizzly21
    meglepetes? Zidane mar visszavonult jo ideje. Masik dolog hogy megtanulhatnad leirni a nevet a vilag valaha elt egyik legtechnekisabb jatekosanak.

Aki egyebkent komolyan azt hitte hogy az olaszoknak van fikarcnyi eselyuk is az EB-n, az vagy nagyon nagy olasz drukker es nem latja az erzelmeitol az igazsagot, vagy egesz egyszeruen nem ert a focihoz.
    Lehet itt sirni hogy szabalytalan volt az elso gol, de en meg azt mondom hogy volt 2 tizenegyes amit nem adtak meg, es akkor ezekutan nezzuk meg a labdabirtoklast, kapuralovest, stb..

A hollandok szep, tamado focit jatszanak, es ezert fognak gyozni. Valami iszonyatos veletlenek sorozata kellett ahhoz hogy 2 eve megtortenjen az a szegyen ami megtortent:) Az olaszok igy meg a csoportbol sem fognak tudni kijutni, ahhoz golt kene loni amire nem kepesek.
  • Kaplan
    Tétlen les? Ember Nistelrooy ráfordult a bokájával a lasztira... Nem bokánrúgták. :DDD

Mindegy szarok az olaszok sajnos.. Remélem Del Piero-t bedobja Donadoni, kétlem, hogy mostmár fontos neki, hogy 2-0 vagy 3 inkább próbáljanak gólt lőni mert DP helyére 'szerződtetett' Di Natale gyenge és pont.
  • fsgh
    Inkább lenne a kommentátor Hollandos éa a bíró meg fujna az Olaszoknak...:D
  • Trunks
    Csak a bíró nem látta, hogy les volt...

Az olasz csapat meg nagyon szar. Már megmondtam a torna előtt is: az elmúlt 10 év leggyengébb squadra azzurrája, az elmúlt 10 év leggyengébb szöv. kapjával. Chiellini kellene a védelembe, mert Barzagli elég gyenge, Zambrotta sincs a helyzet magaslatán. Del Pierót a második félidőre!!!

Az 1. gólnál a bíró, a 2.-nál Zambrotta hibázott óriásit. Így nehéz.
  • Solten
  • Solten
    Az lesz a vége :)
  • SLICK
    Bazz, ebben a McDonaldsos reklámban a kis feka gyerek úgy toporog a sorfalban, mint a szaró galamb
  • Solten
    Nah az asszony is megmondta a frankót a riporterrel kapcsolatban:

"idegesít ez a f@sz"

• Csesza
    akkor meg Mute :)
  • karajjj
    eléggé látszik, hogy olasz drukker...
  • Solten
    Idegesítő.. Elrondítja szórakozásom :D
  • REALista
    Valami ilyesmit akartam írni én is...:)
  • 5w0rdf15h
    divat
  • Nandusz
    összerúgták van nistelroy térdét, erre ez a fasz riporter: mennek neki ezek az esések.
    Nah..nem tudom, ha neki rúgnák össze a térdét, akkor hogy szedné össze magát a földről.
  • Vaxi
    nagyon gyűlölöm :) azt sosem vitattam mekkora játékos, csak maga az ember.. :D
  • DjDano
    riporter=kommentátor ^^
  • Solten
    Minden olasz megmozdulásnál elélvez
  • DjDano
    A riporter nem kicsit elfogult olasz irányba...
  • SLICK
    Azért mert a világ egyik legjobbja ne utáld :D
  • Csesza
    addig nem mind1 amíg vezettek? :D
  • Solten
    Mi az isten baja van Nistelrooyal ennek a k*cs*gnek?? (riporter)
  • 5w0rdf15h
    ki is ígért macskaevést ma estére? :D
  • karajjj
    myp2p.eu
  • Vaxi
    kellemes meglepetés volt, hogy nincs zidán..
    én már azt az embert akkor utáltam, amikor az első Francia láttam valamelyik VB-n :D
  • Atesz89
    Nanananna, nanananna Donadoni good bye :)
  • 5w0rdf15h
    ej Fáni :SSSS el is dőlt volna :(
  • HunnernesKonge

Mi maradt ki
  • reaper4
    na majdnem :)
  • Nandusz
    Valaki rázzon már lelket ebbe a riporterbe, mert baszott mód letargiás lett.
  • SLICK
    Amúgy kezd bejönni a jóslat :D

Hollandok gyorsan berámoltak 2-t ^^

Franciáknál is bejöhetett volna már legalább 1 gól :|
  • Vaxi
    fú ez tényleg szép gól volt.
  • Vaxi
    nana, csak óvatosan :)
    (ám mind2 csapatot szeretem, de most inkább az olasz. főleg mert arra fogadtam xD)
  • Norbi1990
    Kapcsold be a TV-t