9806
Foci EB 2008
-
#1851 Jóvan' nem érezted át az íróniát... -
#1850 Jó meccs, de azért az olaszoknak vajmi kevés esélyük lesz, hogy ezt a meccset visszahozzák...igen csak borzalmas kezdés, lehet, hogy ki fog hatni a többi meccsükre is, ha kikapnak. -
Nandusz #1849 Azért nem kéne elfelejteni a meg nem adott 11-est!!! -
#1848 ez a fasz tuti, hogy az olaszokra fogadott. egyszerűen a hangján érződött. meg mondja h ott semmi nem volt meg micsoda színészi játék. nevetséges ez az ember. egyébként annak örülök, hogy végre focit láthattunk. és végre a hollandok szembesítik a "világbajnokokat", hogy védekezőfocival egy darab gólt nem fognak lőni. az egyetlen esélyük pontrúgásból lenne gólt lőni. kapjanak csak ki, megérdemlik. a hollandok pedig a győzelmet. -
#1847 Es hozza tennem azt is, hogy nem jatszik van Persie es Robben. -
#1846 Meg kellene tanulni a szabályt, vagy megkérdezni valakit aki ismeri.:DDD
A támadó játékos kivonhatja magát leshelyzet alól úgy, hogy kilép az alapvonalon kívülre, de a védőjátékos nem hozhatja leshelyzetbe a támadót ugyanezzel a módszerrel. Ajánlanám ezt a szabályt a nagytudású bunkó riporter figyelmébe is!!!! -
#1845 Igen, mekkora egy köcsög buzi, biztos ő is macskát eszik. Méghogy les volt van Nistelrooy gólja? Ááááá, hát simán egyvonal. Ilyen hogy közvetíthet 1 meccset??? -
#1844 meglepetes? Zidane mar visszavonult jo ideje. Masik dolog hogy megtanulhatnad leirni a nevet a vilag valaha elt egyik legtechnekisabb jatekosanak.
Aki egyebkent komolyan azt hitte hogy az olaszoknak van fikarcnyi eselyuk is az EB-n, az vagy nagyon nagy olasz drukker es nem latja az erzelmeitol az igazsagot, vagy egesz egyszeruen nem ert a focihoz.
Lehet itt sirni hogy szabalytalan volt az elso gol, de en meg azt mondom hogy volt 2 tizenegyes amit nem adtak meg, es akkor ezekutan nezzuk meg a labdabirtoklast, kapuralovest, stb..
A hollandok szep, tamado focit jatszanak, es ezert fognak gyozni. Valami iszonyatos veletlenek sorozata kellett ahhoz hogy 2 eve megtortenjen az a szegyen ami megtortent:) Az olaszok igy meg a csoportbol sem fognak tudni kijutni, ahhoz golt kene loni amire nem kepesek. -
#1843 Tétlen les? Ember Nistelrooy ráfordult a bokájával a lasztira... Nem bokánrúgták. :DDD
Mindegy szarok az olaszok sajnos.. Remélem Del Piero-t bedobja Donadoni, kétlem, hogy mostmár fontos neki, hogy 2-0 vagy 3 inkább próbáljanak gólt lőni mert DP helyére 'szerződtetett' Di Natale gyenge és pont. -
#1842 Inkább lenne a kommentátor Hollandos éa a bíró meg fujna az Olaszoknak...:D -
#1841 Csak a bíró nem látta, hogy les volt...
Az olasz csapat meg nagyon szar. Már megmondtam a torna előtt is: az elmúlt 10 év leggyengébb squadra azzurrája, az elmúlt 10 év leggyengébb szöv. kapjával. Chiellini kellene a védelembe, mert Barzagli elég gyenge, Zambrotta sincs a helyzet magaslatán. Del Pierót a második félidőre!!!
Az 1. gólnál a bíró, a 2.-nál Zambrotta hibázott óriásit. Így nehéz. -
#1840 -
#1839 Az lesz a vége :) -
#1838 Bazz, ebben a McDonaldsos reklámban a kis feka gyerek úgy toporog a sorfalban, mint a szaró galamb -
#1837 Nah az asszony is megmondta a frankót a riporterrel kapcsolatban:
"idegesít ez a f@sz"
-
Csesza #1836 akkor meg Mute :) -
karajjj #1835 eléggé látszik, hogy olasz drukker... -
#1834 Idegesítő.. Elrondítja szórakozásom :D -
#1833 Valami ilyesmit akartam írni én is...:) -
#1832 divat -
Nandusz #1831 összerúgták van nistelroy térdét, erre ez a fasz riporter: mennek neki ezek az esések.
Nah..nem tudom, ha neki rúgnák össze a térdét, akkor hogy szedné össze magát a földről. -
#1830 nagyon gyűlölöm :) azt sosem vitattam mekkora játékos, csak maga az ember.. :D -
#1829 riporter=kommentátor ^^ -
#1828 Minden olasz megmozdulásnál elélvez -
#1827 A riporter nem kicsit elfogult olasz irányba... -
#1826 Azért mert a világ egyik legjobbja ne utáld :D -
Csesza #1825 addig nem mind1 amíg vezettek? :D -
#1824 Mi az isten baja van Nistelrooyal ennek a k*cs*gnek?? (riporter) -
#1823 ki is ígért macskaevést ma estére? :D -
karajjj #1822 myp2p.eu -
#1821 kellemes meglepetés volt, hogy nincs zidán..
én már azt az embert akkor utáltam, amikor az első Francia láttam valamelyik VB-n :D -
#1820 Nanananna, nanananna Donadoni good bye :) -
#1819 ej Fáni :SSSS el is dőlt volna :( -
Mi maradt ki -
#1817 na majdnem :) -
Nandusz #1816 Valaki rázzon már lelket ebbe a riporterbe, mert baszott mód letargiás lett. -
#1815 Amúgy kezd bejönni a jóslat :D
Hollandok gyorsan berámoltak 2-t ^^
Franciáknál is bejöhetett volna már legalább 1 gól :| -
#1814 fú ez tényleg szép gól volt. -
#1813 nana, csak óvatosan :)
(ám mind2 csapatot szeretem, de most inkább az olasz. főleg mert arra fogadtam xD) -
#1812 Kapcsold be a TV-t