9806
Foci EB 2008
  • Nandusz
    les, vagy nem les, ha nem lőnek az olaszok gólt ma, akkor egyértelműen megérdemelt lesz a holland győzelem, függetlenül az 1. góltól!!!
  • SLICK
    nagyon korrigál a szabályokkal :DD
  • limperatore
    :DD
  • 5c0rp330n
    jól van, gratulálok. tájékozódj máskor kicsit mielőtt ilyen kolosszális faszságot kijelentesz.
  • Jimanszky
    Francia,holland:)
  • HunnernesKonge
    Öreg nem hallottad a telefonálo magyar faszit? Lehet hogy ő jobban tudja mert ez a szakmája? Mit pörögsz. kaptok még hármat és akkor ez nem fog számitani...
  • Gabe18
    lol...Egri szerint a szabálykönyvet is felül kell irni
  • desigo
    de gáz ez a riporter
    itt magyarázkodik percekig...

ccc...
  • LasCar16
    nem volt les????? te mit néztél b+??? marha okosak az m1-nél, gratulálok
  • Hegi90
    Pedig sztem még van is rá esély :)
  • karajjj
    na mostis mennyire osztja már ez a f*sz...
    tuti kék mezben ül ott a mikrofonnál
  • Nandusz
    Mekkora ciki ez a narrátor baszki, majdnem sír már....
  • 5w0rdf15h
    az mekkora ciki lenne :DDDDD
  • HunnernesKonge
    Jo lesz az Holland,Románnak is
  • Kit--Kat
    Szerintem nyugodjál le mert csak égeted magad.
  • SLICK
    Holland, francia továbbjutás lesz ^^
  • 5c0rp330n
    visszanézve biztosan nem volt les, a szakértők szerint. a riporter meg milyen magabiztosan állította, hogy micsoda hiba, hogy hibázhat ilyet a bíró, lol. látszik, hogy érezte, hogy elbukta azt a párezret, amit feltehetett az olaszokra a szerencsétlen :)
    egyébként azt sem értem aki az olaszokra fogadott. mit gondoltak? hogy nyernének ha nem támadnak és védekezőfocit játszanak? támadás nélkül hogy akarnak ezek nyerni? lolmár.
  • grizzly21
    a felveteseddel van a baj:) az olaszok nem lonek golt, az nem egy ilyen csapat. En orulnek a legjobban ha lonenek, de az olaszok nem a tamadasrol hiresek.
  • Hegi90
    Jo, de M1 közszolgálati... szal hiába van szerződése viasattal, m1-n bármikor szerepelhet. sztem...

Amúgy sziasztok srácok és.....

HAJRÁ HOLLANDIA!
  • DjDano
    Úgy látszik nem csak az RTL Forma1-es "szakkomentátorai" idióták...
  • ForzaInter
    azért ti se menjetek át szánalomba, nem kell kárörvendeni, ha olaszok lőne ilyen gólt, akkor is lesnek mondjátok ha nem...
  • grizzly21
    nem volt les.
  • limperatore
    ha a középpálya felébred akkor izgalmas lehet, mert így könnyen lehet 3:0
  • grizzly21
    A studioban is milyen faszsagokat mondanak ? A szabaly nem tudasa nem mentesit a szabaly alol. Ervenyes gol volt ennyi. Olaszoknak cumi
  • Nandusz
    Na tessék...az egyik szakértő (Márton Sándor) azt nyilatkozta, hogy nem volt les.
    Azért a foci szabályai nem l0 oldalból állnak, hanem sokkal de sokkal bonyolultabbak és lexikon mennyiségű a szabályrendszer.
    Azt aláírom, hogy a bíró "lehet" hogy tévedett, de így visszanézve már nem is annyira egyértelmű, hogy les volt-e.......
  • Jimanszky
    Szerintem ő holnap lesz.Valószínű a Somos,Hajdú B.,meg ez a faszkalap váltja egymást.
  • karajjj
    megmondták, hogy nem volt les, nem lehet felfogni? :D
  • HunnernesKonge
    Viasat 3 nem?
  • LasCar16
    1-0-ás hátrány még nem volna gáz,de így.. 2. félidőben menni fognak az olaszok, hollandok meg kontrára játszhatnak kényelmesen, egy biztos izgalmas lesz
  • Jimanszky
    Én is azt gondoltam,hogy les,de szerencsére megadták a gólt:)
  • grizzly21
    Igy van ez a kommentator ez egyszeruen olaszbuzi es nem ert a focihoz. Minek ilyen amatoroket alkalmazni? Hajdu B-vel mi van?
  • reaper4
    vmi jófajta :)
  • Solten
  • REALista
    Én hiszek neki.:)
    Akkor nem volt les...:D
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Amióta az eszemet tudom francia meg holland drukker vagyok,úgyhogy hajrá fiúk!!!
  • Solten
    Partjelzőnek csúszott a 2 zsák holland import fű.. :)))
  • John Cena
    mond valamit a csóka
  • karajjj
    Panucci milyet nézett má, mikor meglátta, hogy nem lefújták az esetet, hanem gól van :DDDD

és érvényes a gól :D ennyi...
  • 5w0rdf15h
    nah mégse les :D ennyit erről
  • Nandusz