9806
Foci EB 2008
-
Nandusz #1891 les, vagy nem les, ha nem lőnek az olaszok gólt ma, akkor egyértelműen megérdemelt lesz a holland győzelem, függetlenül az 1. góltól!!! -
#1890 nagyon korrigál a szabályokkal :DD -
#1889 :DD -
#1888 jól van, gratulálok. tájékozódj máskor kicsit mielőtt ilyen kolosszális faszságot kijelentesz. -
Jimanszky #1887 Francia,holland:) -
#1886 Öreg nem hallottad a telefonálo magyar faszit? Lehet hogy ő jobban tudja mert ez a szakmája? Mit pörögsz. kaptok még hármat és akkor ez nem fog számitani... -
Gabe18 #1885 lol...Egri szerint a szabálykönyvet is felül kell irni -
#1884 de gáz ez a riporter
itt magyarázkodik percekig...
ccc... -
#1883 nem volt les????? te mit néztél b+??? marha okosak az m1-nél, gratulálok -
#1882 Pedig sztem még van is rá esély :) -
karajjj #1881 na mostis mennyire osztja már ez a f*sz...
tuti kék mezben ül ott a mikrofonnál -
Nandusz #1880 Mekkora ciki ez a narrátor baszki, majdnem sír már.... -
#1879 az mekkora ciki lenne :DDDDD -
#1878 Jo lesz az Holland,Románnak is -
#1877 Szerintem nyugodjál le mert csak égeted magad. -
#1876 Holland, francia továbbjutás lesz ^^ -
#1875 visszanézve biztosan nem volt les, a szakértők szerint. a riporter meg milyen magabiztosan állította, hogy micsoda hiba, hogy hibázhat ilyet a bíró, lol. látszik, hogy érezte, hogy elbukta azt a párezret, amit feltehetett az olaszokra a szerencsétlen :)
egyébként azt sem értem aki az olaszokra fogadott. mit gondoltak? hogy nyernének ha nem támadnak és védekezőfocit játszanak? támadás nélkül hogy akarnak ezek nyerni? lolmár. -
#1874 a felveteseddel van a baj:) az olaszok nem lonek golt, az nem egy ilyen csapat. En orulnek a legjobban ha lonenek, de az olaszok nem a tamadasrol hiresek. -
#1873 Jo, de M1 közszolgálati... szal hiába van szerződése viasattal, m1-n bármikor szerepelhet. sztem...
Amúgy sziasztok srácok és.....
HAJRÁ HOLLANDIA! -
#1872 Úgy látszik nem csak az RTL Forma1-es "szakkomentátorai" idióták... -
#1871 azért ti se menjetek át szánalomba, nem kell kárörvendeni, ha olaszok lőne ilyen gólt, akkor is lesnek mondjátok ha nem... -
#1870 nem volt les. -
#1869 ha a középpálya felébred akkor izgalmas lehet, mert így könnyen lehet 3:0 -
#1868 A studioban is milyen faszsagokat mondanak ? A szabaly nem tudasa nem mentesit a szabaly alol. Ervenyes gol volt ennyi. Olaszoknak cumi -
Nandusz #1867 Na tessék...az egyik szakértő (Márton Sándor) azt nyilatkozta, hogy nem volt les.
Azért a foci szabályai nem l0 oldalból állnak, hanem sokkal de sokkal bonyolultabbak és lexikon mennyiségű a szabályrendszer.
Azt aláírom, hogy a bíró "lehet" hogy tévedett, de így visszanézve már nem is annyira egyértelmű, hogy les volt-e....... -
Jimanszky #1866 Szerintem ő holnap lesz.Valószínű a Somos,Hajdú B.,meg ez a faszkalap váltja egymást. -
karajjj #1865 megmondták, hogy nem volt les, nem lehet felfogni? :D -
#1864 Viasat 3 nem? -
#1863 1-0-ás hátrány még nem volna gáz,de így.. 2. félidőben menni fognak az olaszok, hollandok meg kontrára játszhatnak kényelmesen, egy biztos izgalmas lesz -
Jimanszky #1862 Én is azt gondoltam,hogy les,de szerencsére megadták a gólt:) -
#1861 Igy van ez a kommentator ez egyszeruen olaszbuzi es nem ert a focihoz. Minek ilyen amatoroket alkalmazni? Hajdu B-vel mi van? -
#1860 vmi jófajta :) -
#1859 -
#1858 Én hiszek neki.:)
Akkor nem volt les...:D -
Jimanszky #1857 Sziasztok!
Amióta az eszemet tudom francia meg holland drukker vagyok,úgyhogy hajrá fiúk!!! -
#1856 Partjelzőnek csúszott a 2 zsák holland import fű.. :))) -
#1855 mond valamit a csóka -
karajjj #1854 Panucci milyet nézett má, mikor meglátta, hogy nem lefújták az esetet, hanem gól van :DDDD
és érvényes a gól :D ennyi... -
#1853 nah mégse les :D ennyit erről -
Nandusz #1852