Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
Nézz olasz bajnoki összefoglalókat, beszteszt<#eljen>

Szerinted miert irtam h "ipak"????? Nem igazan birom a kis Varhidit. Ennyi.

NeoMaN
Az a durva, hogy én az olaszokat még soha nem láttam ilyen jól játszani. Ha ezt nyomnák mindig még megnyernének maguknak szurkolóként engem is.
😊

Christiansen
ilyenkor szoktuk megkérdezni hogy hány magos a proci..

REALista
<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hát ha te nem tudod, hogy ki az ott a stúdióban, akkor aztán már tényleg nagy szakértõ lehetsz... :AS:FD:SDFsdf
Solten
<#eljen>

Saor Alba

zaki
Egyetértek... Ez tényleg nem volt les.

tesó07
Ezt már egy ideje lehet tudni hogy Várhidi olasz fan,ezen ne lepõdj meg.

RMCF

Miert is nem te vagy ott most partjelzo???

5w0rdf15h
Azt már az összes létezõ szakértõ megállapította h a Holland gól nem volt les, még az olasz bírók egyesületének az elnöke is, dehát te nagyon okos vagy....ez meg valóban nem volt les

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Mennyien kezdtek most hirtelen szurkolni a Románoknak aztán ha esetleg játszanánk ellenük biztos zengne a 'ki nem ugrál ***** ***** hejj...'

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Emberbol van es tevedni emberi dolog...😉

szánalom, az hogy te mennyire vagy elfogult! Mindenki jól látta, hogy a védõ késõn lépett ki az ötösrõl és ott maradt 3 olasz...Csak te meg a partjelzõ véditek a védhetetlent. Õt remélem letiltják ezért!
Blekk Síp
Az les volt, EZ NEM. Kurvára nem. Utálom az olaszokat, de szemem van...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

gercse
Les volt mert befújta, de tévedett...

Solten
Hollandok elleni sem volt les.

Saor Alba

DjDano
Ja és Hajrá Románia!

Christiansen
a Magyar Válogatott elõzõ vezetõedzõjérõl beszélsz?!

amúgy nyíltan bejelentette hogy olasz drukker
na és???

szucsy89
és te láttál már?
DjDano
Megszokhattuk már, hogy az olaszok lesgóljait mindig megkérdõjelezik, a kommentátorból csak a divatdrukker szól, másokból az irigység. LES VOLT, A HOLLANDOK ELLENI ÉS EZ IS!

Megertem hogy utalja de ne fejtse ki ennyire...neki a helyzetek se vmi nagy helyzetek a romanoktol.

Solten
Én se láttam lesnek..

Saor Alba

LasCar16
vak vagy barátom, ellenszenv elhomályosítja az agyadat és a szemedet is

#acm

tesó07
Ezek szerint te nem nagyon tudod......

RMCF

Count Adyn
Hát ez fényévekre volt a lestõl

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez az ipak az m1 -en igazan utalja a romanokat. Ennyire elfogult szakertot ne hivjanak be. Szanalom.

Rage47
mondták is, hogy nem les
Kaplan
Azért ez tényleg nevetséges, fõleg, hogy ennyire egyértelmûen nem volt les, nem tudom hogy láthatta ezt a partjelzõ..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasCar16
visszajátszásból egyértelmûen kiderült hogy a beadás pillanatában nem volt les, nézzed majd meg

#acm

te okoska, mikor elindult a beadás nem volt les! Most ismételték a tv-ben!
Elmehetsz....

Bakker ti lattatok mar focit?? Hmmmm???? Tudjatok h mi a les?? Nezzetek utanna!!! En nem leszolni akarok senkit de tan ti is jobban nezzetek utanna hogy hogy is volt ez a les gol.

LasCar16
bassza meg az egész UEFA .. ennyi

#acm

tesó07
Én nem vagyok elfogult,de abszolút nem volt az sztem.

RMCF

Animefox
FORZA ROMANIA!!!!!!!!<#worship>

a francba, megint egy partjelzõ hiba! Mi a fenének kell gyenge bajnokságokból (belga, norvég, stb) favorizálnia biróküldést?
NeoMaN
Szerintem nem volt les, de egy ezredmásodperccel a lövés után már 1 méteres lesen voltak hárman is.

Count Adyn
MEg rohadtul nem mindegy ám lehet hogy mennyit rugunk...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sabcsee
HAI ROMANIA!!!!!

kaka

Palinko
hát csak tele van a tököm a bírókkal rendesen, nem egy meccset rontottak már el.
szucsy89
nyugi 2. félidõbe lövünk egyet...
Palinko
én lehet elfogult vagyok, aki nem az kérem ítélje meg hogy ez les-e volt? mert szerintem nagyon nem... igaz csak 1 gyors lassítást láttunk.
Count Adyn
Nemigaz bazmeg...

NeoMaN
Te agyvérzést ne kapj.
😊)))))

Rage47
sz*r bírói hibákon mennyi múlik:S
desigo
ááá mekkora mákjuk van a románoknak...
szucsy89
gól de nem adják meg...ez nemigaz
Kaplan
Ez meg nem volt les bazmeg. Istenem...

Rage47
banner