28
  • Gerygrey
    Útban van a szemközti lakótelep, nem látom tőle a napfelkeltét. Mindjárt csinálok egy weboldalt. Mókás hír :D
  • exxile
    Ez szerintem is kamu. Mar onnan gyanus, hogy flash animacio a felhivas... Viszont az otlet jo! Amugy jol odaporkolhetne mar vegre valaki az amcsik seggebe..
  • warhammerLINUX
    Na végre egy eredei marketing ötlet !
  • Cactus
    Mondjuk azt nem tudom, hogy utoljára terroristáknak mikor volt rakétájuk, amit be is vetettek? Ha tényleg ilyen precízek, akkor miért kell öngyilkos merénylőket küldeni?
    Arról nem is beszélve, hogyha már mi tudunk róla, akkor miért nem inkább egy CIA-ügynököt bíztak meg a weblap elkészítésével?
  • mrzed001
    Vagy a jövő játékai ilyen háborúk lesznek :))
    Azaz a játékban weblapokat kell fejlesztened, infótak csempészni, cserébe lőheted aknavetővel az ellenséges épületeket :p
  • Venom1986
    A jövő háborúi már csak videójátékok lesznek!
  • Komolytalan
    Waz, olvastam a cikket, és felcsillant a szemem, de csak iraki katonai célpont:-( Gondoljatok bele: ezek után valaki közötködne, mondhatnám neki hogy "f.szi, mással próbálkozz, mert csinálok 1 weboldalt izibe!":-D
  • mrzed001
    Irak: Pár tízezer? Csak amcsi katonából 8-9 ezer + >150-200 ezer iraki (sacc/kb 60%-ban civil)
    No meg persze Kiotó, és annak az összes globális következménye, ha már a Bush szavazók számláját nézzük :)
  • MacrosTheBlack
    Lehet akár kamu is, de az ilyen lefejezős vadállatokból simán kinézem hogy ennyire hülyék és tényleg komolyan gondolják.
  • irkab1rka
    Én is a CIA-ra tippelnék :)
    Amúgy persze mocskosul erkölcstelen, mint például az American Army című ingyenes játék, ahol amerikai katonát játszva öldökölhetsz bárki nem amerikait. Aki amerikaira lő, büntetőpontot kap. Ez persze etikus, a gonosz ellenség meg nem etikus.

Vaz halál a radikálisokraaaaa! :)
  • NEXUS6
    Nekem is ez ugrott be.

Nem csak a kínai elvtársak szórakotnak azzal, hogy a cyberdisszidensekre (ellenzékiekre) vadásszanak, meg hogy csali oldalakon füleljék le azt akiben potenciálisan meg van, hogy valamilyen fegyveres ellenzéki (terrorista) csoporthoz csatlakozzon.

A számítógép korszak elött pl bibliát dobtak a postaládádba keleten (nyugaton meg gondolom Lenin összest;), ha nem jelentettted akkor buktál, és kaptál egy jó pár szezonra szóló beutalót a kies Gulág-szigetekre.
  • IoIa
    Ez egy lejáratós kamu hír. Biztos a cia csinálta...
  • echo
    Nekem egyből az villant be, hogy végre megszabadulhaunk a kálvin téli fém/üveg házaktól.
  • avman
    sztem marasztald el azt a pár millió embert is ámerikában, aki a bush érára szavazott. ők is aláírtak ezzel pár tízezer halálos ítéletet. ja, h az nem ilyen képmutató cselekedet, mint a kommented...
  • sonicXX
    köetve=közvetve
  • sonicXX
    Remélem jól szétterjed a hír és akkor tényleg találnak valami barmot, aki megcsinálja az oldalukat, aztán lerakétáz pár amcsit. Nyugtassa a lelki ismeretét minden cikkírónak és médiumnak aki hírt adott a csoportról, hogy így követve akár közre is működhetnek egy sikeres támadásban, ahol emberek halhatnak meg.

Gratulálok, az SG ismét hozta a blikk színvonalát!
  • Lacc
    Lol ez aztán az erdeti ötlet :D De ha belegondolunk (már amennyiben igaz ez az egész), egyébként is potenciális célpontok közül lehet csak válogatni, szóval ez kb. nesze semmi fogd meg jól fizetség.
  • FTeR
    :)
  • immovable
    ehh nem semmi...
  • mrzed001
    Új értelmet kap a Cyberháború :))
  • Commandante
    WorldWideWar
  • Inquisitor
    "Köszönöm deli legény, allah növessze hosszúra a ... szakálladat, tudod milyen nehéz ez a 20Kg TNT?"
  • rolika
    valaki csinálja meg nekik, és a riaa székházat támadtassa be velük
  • faz
    Mennyibe kerül egy rakéta?
  • Cactus
    Kreatív az ötlet az tény...
  • SoDI---
    francbaaa. lekéstük :)
  • PAtr0n
    Nem semmi.
    Én megcsinálom nekik, viszont cserébe máshová szeretném a rakétát kérni...
  • szombi
    Én jelentkezem...