Rakétatámadás - weboldalért cserébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#csodalk>#csodalk>
warhammerLINUX
Arról nem is beszélve, hogyha már mi tudunk róla, akkor miért nem inkább egy CIA-ügynököt bíztak meg a weblap elkészítésével?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Azaz a játékban weblapokat kell fejlesztened, infótak csempészni, cserébe lõheted aknavetõvel az ellenséges épületeket :p
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
No meg persze Kiotó, és annak az összes globális következménye, ha már a Bush szavazók számláját nézzük 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Amúgy persze mocskosul erkölcstelen, mint például az American Army címû ingyenes játék, ahol amerikai katonát játszva öldökölhetsz bárki nem amerikait. Aki amerikaira lõ, büntetõpontot kap. Ez persze etikus, a gonosz ellenség meg nem etikus.
Vaz halál a radikálisokraaaaa! 😊<#gun>#gun><#violent>#violent>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem csak a kínai elvtársak szórakotnak azzal, hogy a cyberdisszidensekre (ellenzékiekre) vadásszanak, meg hogy csali oldalakon füleljék le azt akiben potenciálisan meg van, hogy valamilyen fegyveres ellenzéki (terrorista) csoporthoz csatlakozzon.
A számítógép korszak elött pl bibliát dobtak a postaládádba keleten (nyugaton meg gondolom Lenin összest😉, ha nem jelentettted akkor buktál, és kaptál egy jó pár szezonra szóló beutalót a kies Gulág-szigetekre.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gratulálok, az SG ismét hozta a blikk színvonalát!
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Én megcsinálom nekik, viszont cserébe máshová szeretném a rakétát kérni... <#eplus2>#eplus2>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"