Karácsonyi hardverpiaci körkép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítség kéne, mégpedig ahoz hogy szeretném a gépem fejleszteni. Alaplapot memóriát +lehetõség szerint 64 bites procit szeretnék amit pont most láttam leértékelve 14ezerért ami egész jól hangzik. a lényeg hogy most vettem AGP-s videókarit, szal olyan alaplap kéne amiben van AGp slot (legjobb lenne ha lenne benne agp meg PCI EXPrESS is) és ami jó a 64 bites procinak. És fogalmam sincs melyik alaplap felelne meg eme elvárásaimnak, igazán nagyon boldoggá tenne az aki tudna ötletet adni😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
nah és egy PCI-os monnyuk IDE az mennyibe kerül?
A mezei Samsung (, A-Data, Kingmax) ramok teljesen jók, és feleennyibe kerülnek.
512MB DDR400 SDRAM PC3200 KINGSTON HYPER-X 18,424.- Ft 23,030.- Ft
ezt az egyik legolcsóbb helyen néztem, abban gondolom azért egyetértünk h a kingstonnál ha teheti az ember nem érdemes alább adni, viszont ez szerintem inkább 20rugó mintsem 10, a kérdésemre pedig nem válaszoltál
#91: ezek a kártyák érdekelnének, hova szerelem én ezeket be(PCI?), és mennyibe kerül egy ien?
De érdekes hogy egy 10 rongyos vacakon akad fenn mindenki, közben meg veszi a 130 rongyos videokártyákat meg 60 rongyos procikat...
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Windóz XP SP2+legfrisseb update-k, 1 éve raktam fel, pedig rengeteget netezek, AD-aware havonta, stb.
És lõn csoda simán tudok rajta dolgozni, és NEM csak 1 alkalmazás fut!!!!
Php Editor+Flash Mx2004+böngészõk soxor egyszerre fut és minimális lassulás van csak, de ha böngészek+Excel, akkor még annyi sem. Akkor lassú, ha Photoshop CS2 + Flash MX2004 egyszerre fut. Jah háttérben Msn+ICQ+Daemon stb...
Vagy elhiszitek vagy nem, de ez van, otthon 512Ram-om van és teljesen kellemesen dolgozok Winamp + PS CS2 + Flash MX 2004 egyszerre->semmi gond.
Rengeteg gépet szervizelek mostanában mellékállásban, és javarész azért hal meg 1esek XP-je, mert csak 128Mb van benne, avval csak tényleg éppen hogy feláll a WIN, 256 a minimum, és 512 már teljesen elég a kb 1 évvel ezelõtti játékokhoz vagy melóhoz. aki meg KVÉK4ezni meg FÍÍRezni akar az meg pakoljon bele amennyit akar.
nanehogymár egy 11ezer forintos 400wattos chieftec szar legyen... ugyanis ezt meg lehet venni ennyiért!
ma egyik haveromnál mûködik, mivel vettem chieftech-et és erre már nem volt szükségem... node az õ athlon 64-esét is gond nélkül kiszolgálja... ja és csendes maradt még így is a gépe!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
cel800 procival fõleg😊
kicsit húzva és elmegy rajta jópár cucc😊
Gothic 2 szaggat, BIA közepes beállítással oké, amik alattuk vannak okék.
512 tényleg kell neki, raid instákban 512-vel is szaggat, de oda meg úgyse járok. 1G-val teljesen jó (próbáltam), ha jó alatta a Windows.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Számít, számít, én ezzel teljesen tisztában vagyok. Még régebben a 7th Legion-hoz kényltelen voltam a 8 MB Ramomat 16-ra bõvíteni, mert húzott az egér.
Én csak azt írtam, hogy nem kell agyongyömöszölni a gépet ha nem muszáj, mert elképzelhetõ, hogy optimalizációs gondok vannak.
Én itt csak azt próbáltam felvázolni, hogy egy jóval szerényebb konfigurációval is elfuthat egy játék, csak maximum a füst nem lesz olyan szép.
Ezt mindenki döntse el maga, kinek mennyire fontos, viszont azt a lényeg a konfigurációnak az optimalizációja, ezért van az, hogy néha egyáltalán nincs is olyan nagy különbség egy látszólag minimum és egy maximum konfig között.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem mondom, hogy folyamatosan ment, néha, be-be szaggatott, de játszani lehetett vele.