301
Mennyi idő után bújjunk ágyba?
-
Oli1984 #61 :-) ez tetszett:))
Biztos hülyeségnek tartod amiket írtam.
Lényegtelen... Jó ez az animáció:) -
#60 emberke
-
#59 sztem nem lehet egyáltalán általánosítani. én találkoztam olyannal is, akivel fél napot nem kellett várni a szexre, meg olynnal is, akivel 2-3 hónap múlva jött csak össze. sztem nem is ez a lényeg. -
carmen25 #58 EGYETÉRTEK!!! -
#57 szerintem embere válogatja...
meg attól függ, milyen kapcsolat atávlati terv....
szentem mindegy, amúgy hogy várunk e vagy sem, a lényeg a megfontolt párválasztás!! -
Oli1984 #56 Nagyon sok féle emberke van a világon. A kapcsolatok is különbözőek. Szerintem a kapcsolatban nagyon fontos rögtön az elején tisztázni, hogy mi fér bele és mi nem! Néha megnézem a Balázs show-t, és ledöbbenek. Eszméletlen geci emberek vannak. Az a véleményem, hogy aki megcsalja a párját, annak fogalma sincs mi az a szerelem! Ezeket én soha nem fogom megérteni: 1.Aki csak a szexet keresi, az miért nem tudja elmondani az elején a másiknak
2.Miért nem keres olyat, aki szintén csak dugni akar
3.Hogy alakult ki ez az egész megcsalás dolog
4.Ha már valaki nem akarja a kapcsolatot, miért nem mondja el párjának
5.Miért csak akkor mondja el, amikor már megcsalta a másikat
Szerintem végtelenül egyszerű, a ribancoknak-baszófiú kell
a rendes lányoknak-rendes fiú, és beszéljenek meg mindent mindig
Na, befejezem az okoskodásom:) Jelenleg boldog vagyok:) Az első kapcsolatom, 1,5 éve tart. Mindent megbeszélünk! Szuper minden! NAGYON SZERETJÜK EGYMÁST!!!!
És azt is megbeszéltük, ha már valamelyikőnk nem érzi azt, hogy ő az igazi, akkor ha fáj, ha nem, "befejezzük" -
Aspyrin #55 Ez a véleményem. -
carmen25 #54 Én véleményekre voltam kivácsi, nem tanácsokat kértem. -
Aspyrin #53 "Korunk egyik nagy kérdése.."
A tiniké max. Ha még utána se tudod a választ az már rég rossz.
-
carmen25 #52 Volt pasim,aki 1 évet várt rám, és utána még sokáig együtt voltunk.Ez már régebben volt, akad még ma is ilyen férfi? -
tujon #51 én nem bántem meg hogy ennyit kellet várni rá! -
tujon #50 szerintem 1-2 hónap max ár én 2.5 hónapot vártam mira a barátnőm ugy érezte hogy le tud velem feküdni!de az az igazság hogy az első 2 hétben én nagyon le akartam veled de nem engedte magát igy utánna már nem is érdekelt hogy mikor is fig majd megtőrténni, és egyszer csak megesik!
de ez igy volt jó mert én ugy gondolom hogy ha a nő 1 kicsit később adja oda magát annál kivánósabb és annál jobban becsülni figod az ágyban legalábbis én igy vagyok vele! én ugy gondolom hogy 1 lánynak sem szabadna odaadni magát hamar mert azért van hogy mi "pasik" nem becsülünk annyira titeket "csajokat"
!!! PERSZE VANNAK KIVÉTELEK !!! -
#39 ha velem akkor nem -
#38 ŐŐ sztem csak ha mások tudtára és nem is egyszer csinál iet ! És úgy is néz ki! Akkor khurva! :) -
carmen25 #37 Miért van az, ha egy pasi egyéjszakás kalandba bonyolódik, az elfogadott, de ha egy csaj, akkor az kurva? -
#36 nagyon sok mindentöl függ (pl milyen gyakran találkoznak stb) de sztem "illik" kivárni az 1 hónapot -
#35 meg lehet ismerni! persze nem 100%ig, de annyira talán sohasem lehet.
én most egy elég fúrcsa kapcsolatba élek: nov. elején gabajottunk 1másba, és Ő már akkor, az első csók elött mondta, hogy el fog utazni messze, hosszú időre. de tudtam, hogy nekem akkor is Ő kell! összejöttünk és nagyon szeretjük 1mást. kb 2-3óra után ugy éreztem, hogy ismerem. tekintve, hogy dec. végén utazik, ezért montam, hogy kicsit gyorsiCSuk fel a dolgokat és kb 6-7napra rá már nálam aludt. (pedig NEM OLYAN csaj!)
sokmindent lehet ránk mondani, de azt hogy egyszerüek vagyunk, azt biztos nem. nem tudjuk feldolgozni, ezt a hirtelen jött érzésést, és egy kérdés lebeg körülöttünk: mi lesz amikor elmegy?! ezért elég viharos az egész (3x szakitottunk, 1 hónap alatt).
visszatérve a topiktémára: az első qrvaszar volt vele! (Ö is igy látja) elsö "szakitást ennek kösöznhetjük.
de mivel szeretjük 1mást stb nekilódóltunk még1x és úgy érzem a szexben is meg van az igazi... -
MacrosTheBlack #34 Nagyon sok. Annyi idő alatt már vége is a kapcsolatnak. :) -
#33 Szerintem ,ha már az elején nincs testi vágy, akkor később sem nagyon lesz. nem tudom miért kell ebből ekkora lelkizést csinálni. Minnél előbb annál jobb. Szerintem egy jó szex után nyílnak meg a lányok. -
G_ArchAngel #32 "Szerintem ha a harmadik-negyedik randi után nincs sex, akkor annak a kapcsolatnak annyi..."
"/ éve élek együtt a párommal, fél éve házasságban és érdekes módon nem feküdtem le vele a negyedik randiig."
akkor? -
MacrosTheBlack #31 De csak egy szintig. Amelyik sokat kelleti magát, arra nem érdemes időt + pénzt pazarolni. Vagy kúr, vagy mehet a csába. :) -
#30 / éve élek együtt a párommal, fél éve házasságban és érdekes módon nem feküdtem le vele a negyedik randiig. -
#29 Ott a pont! -
vg #28 Szerintem ha a harmadik-negyedik randi után nincs sex, akkor annak a kapcsolatnak annyi... -
#27 Valahogy úgy. -
carmen25 #26 Szerintem is igy van...bár csak gondolom, nem vagyok pasi -
Grenzjager #25 aki könnyen jön, könnyen megy -
#24 Na ja és ez elég rövid idő! PL: Egy szombati partin megismerkednek ,szerdán tali, pénteken tali és szombaton egy vacsi és má meg is történik aminek meg kel történnie! -
G_ArchAngel #23 hááát... az balatoniészakipartosdiszkós korszakban néha egy vodka-narancs is befért a német & holland kislány és az szabadfogású birkozás közé...:))) -
Unreal1942 #22 Amikor jólesik mindkét félnek. Értelemszerüen a pasik minél előbb akarják. Főleg még 20éves kor alatt alatt.
Nincs meghatározható idő aminek el kell telnie, hogy ideális legyen.
Valami felmérést hallottam valamikor valahol, hogy a párok 25 éves kor felett a 3. randinál ugranak ágyba átlagban. -
#21 az esetek többségében -
#20 Hát ott már jó ha van v.mi! Ha nem is aktus ,de v.mi erotikus amiről tudni lehet ,hogy haladás! 2-3 az végülis má sok! A mai világban! -
#19 hááát... : D határeset : )
(bocs, nem tőlem kérdezted) -
#18 Jaja! De sztem az elején kiderül pár beszélgetés után ,hogy mire lehet számítani! -
carmen25 #17 De miért? Mi számit sok időnek? Pl. a 2-3 hónapról mi a vélemény? -
#16 jah... jártam már így : ) van hogy azt mondod magadnak, "az egész nem ér annyit..." -és keresel vmi mást : ) -
#15 amikor jólesik, de sose rajtam múlik
(eddig max 10-12 nap volt az első csóktól) -
#14 Jah me akkor el is veszhet az egész :) -
#13 csak ne kelljen túl sokat küzdeni : ) -
#12 meg amúgy sztem ez mindenkinél más. vannak olyanok, akik először meg akarnak ismerni, "tesztelni"... meg van aki bevállalósabb, és rögtön a lényegre tér. fontos viszont sztem, h nem kell erőltetni semmit.