1076
  • Yoyoyo
    lehet h nem buzi, de akkor vagy izlésficamos vagy pedig a media aldozata akivel megőprobaljak manipullalni az embereket....
    de ha magatol iylen az gaz.... modnjuk a masik eset is
  • Beast Machine
    Ehh, igénytelen és eltévejedett lélek, aki ilyennelkínozza magát. Nem zene ez...
  • nesto
    #61 <- ez meg magáért beszél
  • nesto
    Ma láttam róluk műsort az MTV-n. Nem szeretem ezt a műfajt de hallottam már róluk, hogy Tokio Hotel, és mit látnak szemeim. Kis 10éves pöcsök kikent szájjal meg fekete körömlakkal, a másik meg valami Tom beáll gitárosnak raszta fejjel meg bézbol satyival. Mivan itt, a német kis pinák meg sírnak a koncerten hogy nézzen rájuk valamelyik NAGYMENŐ. pffffffffffff lol
  • Beast Machine
    emberek, legyetek akármilyen idősek is, EKKORA LÓSZART NE HALLGASSATOK!!!! 10 orvosból 12 nem ajánlja!!
  • vaaa
    én is 13 vagyok akkor most mivan44
    [nem]
  • MM2
    A Bravo-ban ez van: Tom Th és a csajok
  • flippy
    Én is 13 éves vagyok, nah de h ez édi Meg a zene is... Nem értelek! De nem lehet mindenki egyforma...
  • Visitor
    hát egy életművész :CCC
  • Voltan
    Jézusom...
  • bens
    nem én mondtam h meleg.

sztem is ééédiii
  • Kaileena
    wow,nem is tudtdam!:DDDDD XD*lol*

Honnan szeded,hogy melegek?csak emrt valaki kicsit más mint a többiek attól még miért kéne buzinak lennie?nem jár rózsaszinban,nem rúzsozza mgát és nem tipeg magassarkúban se meg ilyenek!
    szerintem igenis édes Bill,aranyosan nevet...nepedig pl vihor-szik mint egyesek...
  • bens
    :-DD

KILL BILL!!!
  • bens
    amúgy nem biztos h melegek, csak tudják mi kel a 10-13 éves elkényeztetett kiscsajsziknak. hát figyelj nem kell rájuk haragudni. ehez értenek :-|
  • bens

ha ez férfias, akkor én vagyok a hegyi barbárok sebhelyes bikája!
  • Beast Machine
    Bazmeg, eddig csak erősen gyanítottam, de most már TUDOM, hogy ezek melegek, mint a kályha!!! és... khm... "ÉÉdííí"???!! namost te vagy nagyon fiatalka vagy (ezt abból gondolom, hogy a kevés élettapasztalatoddal még nem nagyon hallhattál ezeknél a gennyládáknál jobb zenét - bár ezeknél csak jobb van), vagy egyszerűen igénytelen. Bocs. IJB
  • Visitor
    Összes üzenet: 7465775 db
    Friss üzenetek: 6404 db
    Összes téma: 50360 db
    Friss témák: 26 db
    Összes fórumozó: 127910 fő
    Fiúk: 92%, Lányok: 8%
    Átlagos életkor: 24.6 év

:-)
  • vaaa
    8% mire vonatkozik ?
    lál amúgy aláírás
  • Visitor
    azthittem hirtelen hogy mésodregvagy :)))
    nembaj majdkinövöd :)
  • Kaileena
    Bill és Tom jelenleg 16évesek és 8hónaposak(vagyis 16,5 kb)
    Gustav 17 és fél kb és Georg most volt 19 pár hete...
    Ja,és szerintem nagyon is férfias....oylan édiiiiii *////*

• norbdog
    várom a büntetőpontot
  • norbdog
    aki ezt hallgatja az egy geci.ennyi.
  • Beast Machine
    Ne a németeket utáljad (R+ rulez), hanem ezeket a gumibugyis kis pöcsöket.
  • xy21
    Na ezért utálom én a németeket!!!
    Vagyis mindenért
  • kaki maki
    jóindulattal 13, htx :-o<
  • Cat #66
    17
  • jointeer
    hány évesek ezek?
  • bens
    tudod mikor szívja meg...

ha bekerül a csillagba :-|
  • jointeer
    ügyes vagy :|
  • bens
    térjünk vissza rá majd 5 év mulva...
  • DJ Skyline
    ezen mi férfias?

• Beast Machine
    Lehetne jobb ízlésed nőügyben, már bocs. Egyébként amit ez a- khm... "zenekar" csinál, hát az fertelem. Ezek rongyemberek rongyzenével. Egyéniség nulla, a Megasztáros Stylist buznyák önmagában is férfiasabb, mint ezek 4-en együttvéve... Két szóval: tiszta szégyen....
  • jointeer
    ha lány lenne, dugnám, egyébként is :-|
  • Kaileena
    ne legyenek előitéleteid én 14vagyok és és midnenki rögtön azt vágja rá h szilokmelleim vannak pedig nem is...és nem mondja mindneki Billre h lány,érdekes az osztályfőnöknőm rögtön fiúnak látta(pedig szőke és nem valami nagy ész)és a barátnőm emg 22évesnek tippelte oO
    anáym szerint igaz h Zalatnai-ra hasonlit de most mit csináljak anyám szerint mindenki buzi,még a keresztesom,a szomszéd és mindneki,szóval...ez arra utal még jobabn h nem az :D
    nagyon is férfias,nyáladzok ha emglátom yolan sexy *___*
  • vaaa
    szép a weblapod.
  • Cat #56
    ez fake, nem hordana melltartót :)
  • Daza500
    Neszeneked:

• Cat #54
    flippy akkor lehetne meleg, ha fiu lenne, mint Bill ;)
  • flippy
    Nem vagyok meleg! Csak ránézek, és egy babaarcú lányt látok! Nemtom, h mi fiús ezen...vagy most ez a divet? :S Elég érdekes...inkább nem szólok semmit...
  • bens
    igen, de ettől függetlenül, valamiért mindenki lánynak nézi :-) mondjuk olyan 12-éves kiscsajnak, akinek nincs melle... :-DDD