1076
-
#91 lehet h nem buzi, de akkor vagy izlésficamos vagy pedig a media aldozata akivel megőprobaljak manipullalni az embereket....
de ha magatol iylen az gaz.... modnjuk a masik eset is -
#90 Ehh, igénytelen és eltévejedett lélek, aki ilyennelkínozza magát. Nem zene ez... -
#89 #61 <- ez meg magáért beszél -
#88 Ma láttam róluk műsort az MTV-n. Nem szeretem ezt a műfajt de hallottam már róluk, hogy Tokio Hotel, és mit látnak szemeim. Kis 10éves pöcsök kikent szájjal meg fekete körömlakkal, a másik meg valami Tom beáll gitárosnak raszta fejjel meg bézbol satyival. Mivan itt, a német kis pinák meg sírnak a koncerten hogy nézzen rájuk valamelyik NAGYMENŐ. pffffffffffff lol -
#87 emberek, legyetek akármilyen idősek is, EKKORA LÓSZART NE HALLGASSATOK!!!! 10 orvosból 12 nem ajánlja!! -
#86 én is 13 vagyok akkor most mivan44
[nem] -
#85 A Bravo-ban ez van: Tom Th és a csajok -
#84 Én is 13 éves vagyok, nah de h ez édi Meg a zene is... Nem értelek! De nem lehet mindenki egyforma... -
#83 hát egy életművész :CCC -
#82 Jézusom... -
#81 nem én mondtam h meleg.
sztem is ééédiii -
#80 wow,nem is tudtdam!:DDDDD XD*lol*
Honnan szeded,hogy melegek?csak emrt valaki kicsit más mint a többiek attól még miért kéne buzinak lennie?nem jár rózsaszinban,nem rúzsozza mgát és nem tipeg magassarkúban se meg ilyenek!
szerintem igenis édes Bill,aranyosan nevet...nepedig pl vihor-szik mint egyesek... -
#79 :-DD
KILL BILL!!! -
#78 amúgy nem biztos h melegek, csak tudják mi kel a 10-13 éves elkényeztetett kiscsajsziknak. hát figyelj nem kell rájuk haragudni. ehez értenek :-| -
ha ez férfias, akkor én vagyok a hegyi barbárok sebhelyes bikája! -
#76 Bazmeg, eddig csak erősen gyanítottam, de most már TUDOM, hogy ezek melegek, mint a kályha!!! és... khm... "ÉÉdííí"???!! namost te vagy nagyon fiatalka vagy (ezt abból gondolom, hogy a kevés élettapasztalatoddal még nem nagyon hallhattál ezeknél a gennyládáknál jobb zenét - bár ezeknél csak jobb van), vagy egyszerűen igénytelen. Bocs. IJB -
#75 Összes üzenet: 7465775 db
Friss üzenetek: 6404 db
Összes téma: 50360 db
Friss témák: 26 db
Összes fórumozó: 127910 fő
Fiúk: 92%, Lányok: 8%
Átlagos életkor: 24.6 év
:-) -
#74 8% mire vonatkozik ?
lál amúgy aláírás -
#73 azthittem hirtelen hogy mésodregvagy :)))
nembaj majdkinövöd :) -
#72 Bill és Tom jelenleg 16évesek és 8hónaposak(vagyis 16,5 kb)
Gustav 17 és fél kb és Georg most volt 19 pár hete...
Ja,és szerintem nagyon is férfias....oylan édiiiiii *////*
-
#71 várom a büntetőpontot -
#70 aki ezt hallgatja az egy geci.ennyi. -
#69 Ne a németeket utáljad (R+ rulez), hanem ezeket a gumibugyis kis pöcsöket. -
#68 Na ezért utálom én a németeket!!!
Vagyis mindenért -
#67 jóindulattal 13, htx :-o< -
Cat #66 17 -
#65 hány évesek ezek? -
#64 tudod mikor szívja meg...
ha bekerül a csillagba :-| -
#63 ügyes vagy :| -
#62 térjünk vissza rá majd 5 év mulva... -
#61 ezen mi férfias?
-
#60 Lehetne jobb ízlésed nőügyben, már bocs. Egyébként amit ez a- khm... "zenekar" csinál, hát az fertelem. Ezek rongyemberek rongyzenével. Egyéniség nulla, a Megasztáros Stylist buznyák önmagában is férfiasabb, mint ezek 4-en együttvéve... Két szóval: tiszta szégyen.... -
#59 ha lány lenne, dugnám, egyébként is :-| -
#58 ne legyenek előitéleteid én 14vagyok és és midnenki rögtön azt vágja rá h szilokmelleim vannak pedig nem is...és nem mondja mindneki Billre h lány,érdekes az osztályfőnöknőm rögtön fiúnak látta(pedig szőke és nem valami nagy ész)és a barátnőm emg 22évesnek tippelte oO
anáym szerint igaz h Zalatnai-ra hasonlit de most mit csináljak anyám szerint mindenki buzi,még a keresztesom,a szomszéd és mindneki,szóval...ez arra utal még jobabn h nem az :D
nagyon is férfias,nyáladzok ha emglátom yolan sexy *___* -
#57 szép a weblapod. -
Cat #56 ez fake, nem hordana melltartót :) -
Daza500 #55 Neszeneked:
-
Cat #54 flippy akkor lehetne meleg, ha fiu lenne, mint Bill ;) -
#53 Nem vagyok meleg! Csak ránézek, és egy babaarcú lányt látok! Nemtom, h mi fiús ezen...vagy most ez a divet? :S Elég érdekes...inkább nem szólok semmit... -
#52 igen, de ettől függetlenül, valamiért mindenki lánynak nézi :-) mondjuk olyan 12-éves kiscsajnak, akinek nincs melle... :-DDD