1076
  • Beast Machine
    Lásd Megafrász.
  • bens
    mégsem lesz...valamiért.

amúgy a hírnév nem a tudáson múlik. ez már régóta így van és egyre inkább.
  • Beast Machine
    Sehány. Most akarok gityót venni, hogy megtanuljak. Miért?
  • Menő
    Kicsit más téma:Hány éve tanulsz gitározni?
  • Beast Machine
    Tudhatnád a híres mondást...
    "A jövőben mindenki híres lehet legalább 15 percre"
  • Menő
    Mit szerethetnek ezekben a sárgombócokban ennyire mindenki sikeres lehet.
  • Beast Machine
    Jajj, német Viva - Live Special mit TOKIO HOTEL!! És mutatják a koncertet, ahol nyomja a gyerek a Schrei-t, és csak sejteni lehet a hangját két okból is:
    1. Nincs neki, ez nem az ő hangja
    2. A csupaszpinnájú tinilyányok sikítása elnyom mindent
  • Menő
    Ezzel a Tokio Hoteltől csak csökkenne a nézetségük szerintem.Nem akkarok senkit megsérteni vele de elég fura ízlése lehet azoknak akik Tokio Hotelt szeretik Főleg a BILLt.
  • Beast Machine
    Jajj... most néztem a Cool TV-n a Bolhapiacot, és olvasom alul az SMS-eket. Idézek, hogyaszongya:
    "Adjátok le a TOKIO HOTELtől a Rette Michet! Tom olyan édes! BILL IS!!!!"

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Menő
    Én nem tudnék ilyen szintre lesűllyedni, hogy Tokio Hotelt hallgassak.
  • Beast Machine
    Én most tanulok gitározni, és ha valaki kezében vagy torkában(gyk. dúdolás) meghallom valamelyik dalukat(higgyétek el, felismerném őket, mert a rádióban sincs tőlük nyugtom), arra ráhajtogatom a gityót, vagy torkára forrasztom a szót egy heggesztővel!!!
  • Yoyoyo
    hát áldom az eget, hogy nem ilyennek születtem és igy se szeretnék zenélni...
    Mondjuk midnenkinek mas a jó zene... én nem oltok le senkit ha rockot hallgat vagy vlmi mást... de ez gáz... legalja.hu...
  • bens
    attól függ milyen nyelven...magyarul pl i-vel írják. németül is.
  • berlinboy6329
    LOL eza Tokio hotel.Tesóm is teljesn bele van őrülve.Amikor én megláátam Bill-t azt hittem h nő.LOL.Hogy lehetne fiú? 1árva szőrszál sincs a képén,ami bajúszt v szakállat alkotna h lássuk h nincs tesztoszteronhiánya.De ez durva.ÉN szv nem szeretem ezt a fjata zenét,főleg ezt nem.LOL.Engem az irritál 1 kicsit h olyan bénák hogy le se tudják írni a saját 1üttesük nevét.AMúgy tudtátok h azért tokio hotel a nevük mert ki akarnak menni Japánba? LOL,ha valamelyik japán meglátná az 1üttes nevét lemészárolná a tagokat.Ekkora LOL-t még életemben nem láttam.Mióta írják Tokyo-t i-vel? ÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • bens
    nem rockrajongók ezek. ha a jódlizás lenne a divat, akkor azt hallgatnák...
  • Redvin
    Azt hogyha annyira rock rajongok (vagy milyen stilusban jatszanak is?) akkor valami igenyesebb banda zenejet hallgassa :)
  • bens
    hát mit vársz az elkényezetett mamapapakedvence 10-13 éves rózsaszínmasnis csajsziktól? halgasson komolyzenét? régen az ilyen babázott, meg mesét olvasott. most meg tokiohotelt hallgat :-|
  • bens
    szóvalnem azé, mer nekem se szimpik enyhén szólva, de azé +értem őket.
  • Redvin
    egyetertek, nem az a baj hogy ezt csinaljak, hanem az hogy erre van igeny :)
  • Cat #112
    1. nem ilyennek született
    2. nem tud zenélni :)
  • bens
    figy ha Te ilyennek születtél volna, és tudnál így zenélni, akkor melyiket választanád?
    elbújsz h nehogy szidjanak a fórumokon, v
    sztár leszel-keresel pár millió dolcsit.
  • Yoyoyo
    1ébként ahogy latom srac rajongojuk nem anon van mondjuk meg is értem..
    de a leggazabb az h egy 16 éve rajongo csaj ha valaszatnia kene egy normalis srac es Bili baratunk között bilyt valasztana... csak hosszutavon erdekes ket menyasszonyi ruha...:)
  • Mincsi
    IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!
    :DDDD
  • Menő
    Pontossan ahogy mondod.Ezzel a zenével én nem tenném az agyam ahogy ők csinálják.
  • Yoyoyo
    de milyen aron sikeresek elcseszett B*ZIk főleg ez a Billy gyerek...
  • Menő
    De má,hogy nyekeregnek ha rajtam múlna betiltanám ezeket a köcsögöket. Még csúnya szavakkal se lehetne kifejezni őket.Hozzájuk képest a hányás dobostorta.
  • bens
    de hiába szidjátok őket porig, mégis sikeresek...
  • Beast Machine
    Nem csak börtönben, hanem a való életben is. Már a rádióban is ezt kérik a 16(!) éves kis luvnyák... igénytelenek, és azt hiszik a rajongók, hogy menők, magukról nem is beszélve... váááááá, hol van ilyenkor az inkvizíció?!!
  • Menő
    Billt egy csöves foglya megerőszakolni mert lánynak nézi.A börtönökben a kínzó eszköz az a Tokio Hotel.
  • Menő
    Bocs nem ötösnek négyesnek
  • Menő
    Nemis Tokio Hotelnek kéne nevezni az eggyüttest hanem szerencsétlen ötösnek.
  • Beast Machine
    És akkor még nem beszéltünk a basszerukról. Már ha egyáltalán tud hangszeren játszani az a sudribunkó...
  • Beast Machine
    Ez qrva yo!! Sőt, Emeszpés választási plakát:

100%-kal több Tokio Hotel. Igen. Elbasztuk.
  • Menő
    A Tokio Hotel egy akkora szar zenének nem nevezhető valmi igaz, hogy csak egy számot hallottam tőlük de már az is sok volt. Az énekesről nem is beszélve mint egy transzfesztita komolyan mondom.
  • hokotro
    Hát azok meg ki a ....???Sose hallottam róluk.Johogy már nem China Hotel
  • Mincsi
    :DDDDDDDD
  • RatBaG #95

• Mincsi
    Elszőr egy klippet láttam tőlük, és meg voltam győzödve, h az énekes egy lány...
    De aztán kiderült, h nem ...
  • Cat #93
    magától ilyen, már 12 évesen, a "Devilish"-ben ilyen volt.
  • EmIn3m02
    uristen :|
    gyönyörüek :|