51
  • Petka
    persze előbb még el kéne jutni oda, ami 2025-nél előbb nem fog megtörténni...
  • Sanyix
    jah van olyan terv is, hogy üvegházhatás keltő gázokat kell a mars légkörébe juttatni, amitől felmelegszik, megolvadnak a sarki jégsapkák, és így egy földihez hasonló légkör alakul ki, csak növényeket kell ültetni, amik "kiveszik a viszbül a zokszigént" :D
  • W B
    A Marsra már van ötletük. Kilönének az sarkok felszinre néhány különleges algát, ami a jégből Oxigént iletve elekezdené "épiteni" az Ózonpajzsot
  • Dr4gonlord
    Azigen. Majd ha 15-20 milliárd ember lesz, akkor érdekesen fogunk elférni a Földön. Ha lesz, hehe. A Föld a mi otthonunk, itt kell élnünk, és ezt ki mondta, egyszer mindenképp lesznek kolóniáink máshol, hacsak nem írtjuk ki egymást előtte. Igen, egy idegen faj is megteheti, ahol a lakók sokkal, nos rugalmasabban gondolkodtak, nem pedig elfordulva mindentől, ami új, és ha megteszik? Akkor az szopacs. Nekünk biztos, de nem látok rá sok esélyt, persze, semmi se lehetetlen.
    6. A terraformálásra még várni kel szerintem egy jó ideig.
  • W B
    Szadista! A Föld a mi othonunk itt kell élnünk.
    Nem szabad kényünk-kedvünk szerint mindent átalakitani. Ja és Ha ezt akarod akor az idegenek is megtehetik a bolygonkal.
  • Indestructible
    Valami otlet, hogyan terraformalnank a Titant?
  • Kis-Bob
    "Tároló rejlik meg" és kik épitették a titán lakói?

Ezt így kell kifejezni. Szakszó.
  • Zozo76
    asszem lenne egyfajta erzesed, az biztos :D
  • memphis23
    azért kiváncsi lennék hogy nézhet ki!....de nem mint a képeken...hanem mijen érzés lenne ott mászkálni!!!...vagy csak elrepülni mellette!:)
  • Gézu88
    "Tároló rejlik meg" és kik épitették a titán lakói?
    Nem értem mit csodálkoztak annyit a tudósok azon amit a huygens talált a légör rétegeiről egyértelmű volt nekem hogy sokban fog különbözni a földitől.