Eladó a Sagem?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Hajrá Sagem!!!! MyV-55 powaaaa!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Omegared
Dehogynem. Benq mobile lett :)
Amúgy meg télleg nem kell szidni a Sagem-et, majd két évig nyúztam egy MyX-5m-et, öcsém is sagemet ütöget, én vagy kismilliószor reptettem, szétesett összeraktam, még mindíg mûködik. a legnagyobb pozitívuma talán az hogy 2 év után az aksija még mindíg tökéletesen üzemel. egyetlen hátránya talán az volt hogy egy csöppet lassú volt a szoftja, de késöbb ez is megoldódott. :)
Szal én csak drukkolok nekik, maradjon a Sagem :)

U.i: Skyper szeritem te még az életben nem használtál Sagem-ot, vagy csak láttál valakit aki ismert olyant aki igen. <#banplz>

Hát, ha a Siemens mobilrészlege nem élte túl... :)
Hát nemtom, az én Nokiám egyszer beesett a moziban egy szék fém-szerkezetébe, pont ráült valaki és párszáz darabra tört, de összepuzzle-ztem és bár a képernyõ egy része nem látszik, de azóta is jól mûködik :) Apám 3310ese is átesett pár megpróbáltatáson horgászat közben, mégis megyeget. :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

nem tom, én csak azt tom, hogy vagy 20.000-er leejtettem már meg történt vele mindenféle erõs párától kezdve és mind a mai napig semmi baja. Amíg nokiás voltam ilyenre nem is gondolhattam volna...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

enkido
Anno nekem volt egy MC-939-es, az egy korat messze meghalado telefon volt, igaz itthon nem lehetett kapni... Nagyon jo kis telo volt :) Bar igaz ami igaz a mai Sagemek mar nem kepviselik azt a minoseget...

DON\'T PANIC!!!

nekem aztán mind1 h eltûnik-e mer még akkor se vennék sagem -et ha n lennne más mobiltelefon