236
Hardcore (rock)
-
#156 flowers for whores last charegal ajanlom figyelembe, illetve a tdcoht ajanlom, de ezeken kivul meg isztonyat jo koncik lesznek:) -
#155 Na gyerekek uppoljunk kicsit...
Körbejártam a megszokott oldalaimon, és azthiszem elég jó bulik lesznek mostanában:
Remélem beteszi a képeket, mert ha nem... falnakmegyek :) -
#154 Az énekes itt van, az egyik gitáros átment a Bleeding Throught ba többi passz. -
csoola #153 értem, akkor ez bukta, melyik együttesekbe vándoroltak a tagok, ha vándoroltak azt nem tudjátok? -
moralosan #152 jah, már nem él a zenekar sajna :[ -
#151 Én úgy tudom, hogy csak egy koncert erejéig álltak össze újból, hogy felvegyék a DVD-jüket. -
#150 én még hozzátennék :D :
-Carrion
-Horizons
-Flesh, bone and weakness
-Cold day in hell
Igazábol az egészet beírhatnám de ezek számomra kiemelkedőek +még amit moral írt :) -
csoola #149 köszi bepotolom :D -
moralosan #148 Na akkor PW-tól ezeket kiemelve ajánlom :
-Smoke 'Em If Ya Got 'Em
-Guns For Show, Knives For A Pro
-Boneyards -
csoola #147 igen, tölük ismerek egy-két számot, azt is haver mutatta, meg a Split albumot IKTPQ és Parkway Drive közösen készitette, tetszik :)
Swallowing Razorblades tetszik rola, IKTPQ-bol pedig jelenleg a legujabb album, régebbieket meg még nem sokat hallgattam, de a goodby means forever meg ezek is igen jok :) -
moralosan #146 I Killed The Prom Queen igen jó... A kenguruk földjéről származik a még életben lévő Parkway Drive is :) (baromira bírom a zenéjüket). -
csoola #145 értem, azért ha lehet topikcimet változtassunk, szerintem jo lenne, lehet olyan is betalálna aki amugy nem jönne :)
I Killed The Prom Queen-t ismeritek? haverom nemrég mutatta, nem tetszett, az egész metalcore nem tetszett mert tul brutálisnak tartottam a vokált, de mostanában sokszor volt olyan hangulatom, hogy rákattantam nagyon, amugy ehhez képest lájtosabb zenéket (In Flames, Killswitch Engage) hallgatok
sajna feloszlott azt mondta, de lehet h ujra összeállnak, erröl ti tudtok valamit? -
#144 itt általában mindenről beszélünk ami core -
csoola #143 ha esetleg át lehet irni a topik cimét és ok lenne, akkor lehetne Hardcoe & Metalcore, nem nyitnék külön topikot, de érdekel a zene, együttesek stb :) -
#142 Holnap haveromék lépnek fel Filterben, belépés ingyenes :D -
moralosan #141 Ott voltam bal elöl kb .
Kösz a videót :D -
#140 amúgy Parkway Drive - Carrion at A38 -
#139 fakk elcsesztem :D
namégegyszer
ha meg nemakarja az igazságot akkor: link -
#138 -
moralosan #137 namármost ezt benézted -
reparetekmogyi #136 Sziasztok tudnátok segíteni, hogy mi ennek a számnak a címe. Mert DjCotts mixében hallottam aztán megtetszett... Köszi
http://12cba.extra.hu/cotts.mp3 -
moralosan #135 persze helytelen azt mondani, hogy parkway drive, inkább never say die! -
moralosan #134 biohazardon meg parkway driveon voltam én is :) -
#133 igen volt par hardcore feszko mostansag amirol lekestetek:
volt biohazard csutortokon, szombaton pedig 2 helyen volt koncert, egyik a filterbe: something inside punk hardcore banda, a38on parkway despiced stb stb, metalosabb koncertek.
akovetkezo rohadt nagy bulio lesz: verse, i rise, anchore, think again durerbe kedden. -
#132 hohóóóó :D az faja lesz :D
A38ra meg nem vólt pézem ezért komolyan fontolgattam, hogy meglékelem a hajót :D -
moralosan #131 Amúgy meg Bridge to Solace pecsában dec 28-án lesz igen jó. -
moralosan #130 Pont tegnap volt a never say die! az A38-on.
Qrva jó volt. Egyszerűen nem találok rá szavakat :). -
#129 mostanában bp-n vagy környékén lesz valami mulatság? -
#128 hát ő ezek az alap zenék:)
Suicide Pride,One Step Ahead,Opel,Zero Tolerance,God's lonely man,Say Out,Cro-Mags,Agnostic Front,Terror,Since The Flood,One Life Crew,Irate,First Blood,Social Free Face,Liberal Youth,Tango Underground,Hold X True,Straight Ahead,Vegallomas,The Buttholes,Nesze,Rollin Wallowin,Motivation,Kickin' it down,Icepick,Gorilla Biscuits,Shattered Realm,Madball,Tisztan a cel fele,As You Can,Sick Of It All,Stand & Fight,Warzone,Ten Yard Fight,United Side,Lepeselony,Speak up!,Kill Your Idol,Black Flag,Figure Four,25 Ta Life,Hoods,Clenched fist, -
moralosan #127 már van rá jegyem -
zdlr #126 nov. 20.-án eredeti felállásos Biohazard koncert!
cikk a részletekkel -
moralosan #125 kicsit uppolok món, lesz jópár komoly koncert mostanában -
moralosan #124 A tragédiáról nem hallottam, de utánaolvastam miért lesz jótékonysági koncert. -
#123 newbornrol tudni kell, nagyon hires magyar egyutes volt, feloszlottak, most meghalt egyik baratjuk, es 1 koncetre ossze alltak:)
szemely szerint nagyon szeretem:) -
#122 jóféle... ha nem lesz eger akkor meglátogatjuk :D -
moralosan #121 Ennyi :D (no para csak koncert link) -
#120 én is voltam :D Embers odavágott rendesen :D Fallen is nagyonjóvolt, szóval igencsak megérte elmenni
-
moralosan #119 Na btw én voltam Kék Yukban és baromi jó vóóót Chief Rebel Angeltől kezdve ! -
moralosan #118 [haveri körre gondoltam] -
moralosan #117 Nah szvsz én megyek #113, csak egyedül mert bazeg senki nem akar jönni !