236
Hardcore (rock)
  • TommyC
    Nem tudom miért nem megy ): megadom linkbe

Embers - WITHIN MY SOUL
  • TommyC
    És egy kis magyar is

• TommyC
    Ez h tetszik fiúkák?

• Eloldeszka
  • Eloldeszka
    FUCKED UP
    2009. július 9 (csütörtök) | 2000 Ft
    Budapest, Dürer-kert
  • Eloldeszka
    Ja, hát muszáj ;-)
  • Zizou5
    nalatom azert teis bennevagy:) enis komalom oket:)
  • Eloldeszka
    Naná, Matyi meg Kutya alaparcok! Meg Vera is jó fej, csak ő csendesebb a többieknél. Lalit csak látásból ismerem inkább, mert ugye ő még elég új a zenekarban.
    Amúgy nem is azért írtam, hogy kamuztál volna meg ilyesmi, csak furán hangzott, ennyi :-)
  • Zizou5
    17, de amugy télleg sok koncerten voltam már, sot, nem tudom ismered e a think again punk hardcore egyuttest, hat nekik voltam az ugymond roadjuk egy ideig, ez nem felvagas keppen irom, csak azert h nem kamuzok:)
  • Eloldeszka
    16 évesen? :-)
    Na nem mintha számítana bármit is, hogy ki hány éves, csak furán hangzik ez a "sok".
    De amúgy nem azért mondom tényleg, hogy ez számítana, mert nem egy verseny ez vagy ilyesmi, hogy mérvadó legyen.
  • Zizou5
    Hat ennagyon sok punk hardcore koncerten voltam. :) demar nem nagyon jarok koncertekre de ha van vmi olyan , lemegyek:)
  • Eloldeszka
    Magyar hardcore/punk zenekarokat nem hallgatt itt amúgy senki se, koncertekre se járnak le az emberek? Csak érdeklődés szintjén kérdezem, mert látom a külföldi cuccok nagyon mennek.
  • Gando
    háát nem hardcore... valami egészen más, de megszerethető :D
  • Eloldeszka
    Na ezt viszont ajánlom mindenkinek!
    Utolsó Something Against You buli! Aki kihagyja, nem ember.
  • Eloldeszka
    Melóból nem nyitja meg, de már rosszul kezdődik leírás alapján... ugye nem valami ötlettelen, tucat metál fos, amit manapság menő hardcore-nak csúfolni?
  • Gando
  • moralosan
    most American Me-t hallgatok sokat :D
  • Gando
    hadd rázzak kezet veled :D
  • Zizou5
    :) jo spanjaim, szamjaikban is enekelek:))
  • Gando
    ja, őket ismerem :D elég masszív a zenéjük :D
  • Zizou5
    Apr 13 magyar "breakdownteli 2steppelos" Csekkold : www.myspace.com/tdcoooh ok az egyik egyittes.
  • Gando
    vagy esetleg ajánlani valami jó zúzós 2steppelős telibreakdownos cumót ? :D
  • Gando
    régen voltam, van valami újság?
  • zdlr
    bár nem hardcore, legalábbis nem csak az, de szerintem befér ide, én imádom:
  • modoros
    !!!Koncertajanlo!!!Koncertajanlo!!!Koncertajanlo!!!

Abszurd garázs-punk-rock 'n' roll Kanadából a Trafó Bár Tangóban.

Brutal Knights - hardcore/punk/rock 'n' roll Dwarves, Zeke, korai amerikai HC/punk, Ramones vonalon.

http://www.youtube.com/watch?v=wN1HO_LMh4k

Bovebb info: http://www.last.fm/event/850499

Linkek:
    Feast of shame LP -> http://www.sendspace.com/file/0qsskh
    My life my fault 7" -> http://www.sendspace.com/file/gyu0j8
    Living by yourself 12" -> http://www.sendspace.com/file/qm5jn5
  • Gando
    azért örülök, hogy nem csak én gondolom így
  • Zizou5
    ami bent megy a tancteren az maga a vicc, amit sok tizeneves tini faszopo csinal. nem tudjak mi a tanc. nem arrol szo lh egymast kell rugni utni, hanem kulombozo tancmozdulatok, kombokat lenyomni, de nem egymast rugni utni..
  • ERykk
    Hát ja, mostanában a sok f*asz arra megy, hogy mindenáron valami sérülést okozzon. Szerintem elég suttyó dolog, de az ilyet el kell kapni a fejénél fogva és megmondani neki, hogy mostmár le kéne állni. Utána nem pörög annyira.
  • Gando
    Csak mostanában nagyon nemtetszenek ezek a divatmajmok, akik mostanában megjelentek a koncerteken, nehogymár itt is divatlegyen a hosszúfeketefésültszembelógó haj mert tökönszúrom magam, de ez még csak a legkissebb gond...
    Ez a sok balf*sz aki csak vergődni jár a koncertre, most nem azt mondom, ne élvezzék a koncertet, mert én is beszoktam menni a pitbe kicsit kiengedni, de ésszel akkor már. Pl nem akarok 8 lábat kapni a nyakamba ha vagy 2méterre állok a pittől, jó most ez benne van a pakliban, előfordulhat, én csak azt szeretném, hogy figyelve a másikra élvezzék a dolgot... Tehát, ha kicsit keményebb a dolog az még nem gond, csak sérülés ne legyen :D
  • Gando
    Hát haveromék suttyó pofánbaszlak hácét játszanak, mostmár úgyhallom egész jól nyomják... majd pénteken kiderül mennyit fejlődtek mióta utoljára láttam őket. Amúgy meg nagyon változó mit hallgatok, ha kicsit punnyadt kedvem van akkor egy kis Fallenintoashes feldob, ha bevagyok pörögve akkor kis Cataract,Bridge meg Deez Nuts, ha meg zúzhatnékom van akkor kis Dahlia, Terror, TLC, Embers, Parkway, Madball és hasonszőrü társaik. De nagyrészt csak ezeket hallgatom mert többet nem bír el a telefonom memóriája :D hihi
  • Zizou5
    kinek mi a hardcore, nagyon sok alfaja van a hardcorenak. kinek mi tetszik:) van pattogosabb oldschool hardcore, tele singaloneal kicsit punkosabb sémák, vannak ujabb keletu hardcore zenek, amik durabbak, tele 2steppel, tele breakdownokkal csordákkal. es vannak igazi getto patkany hardcore gyilkos zenek. eleg melyen bennevagyok/voltam ezekben, ha barkit erdekel barmi nyugodtan tehet fel kerdest:)
  • Gando
    én sem hallgattam sokat nekem az már túl metal... :D viszont Embersnél jobb nincsen
  • moralosan
    Én As I Layt meguntam 1-2 hallgatás után :D
  • Gando
    ööö... fasza...

• psychoxcore
    As I Lay Dyingot és a rise againstot/et (O_o?) én is birom:):)
  • Zizou5
    en sztem jovok:)
  • ERykk

• moralosan
    Naszóval
  • moralosan
    Erre jön valaki innen? :)
  • Gando
    igen, de hirtelen ennyit tudtam összekaparni a mókatáramból :)